Snelle levering9Nij

duidelijke beschrijving. Goed vlees. Snel gekwverd

Bestellen op de site ging makkelijk en snel. De bezorging netjes, op tijd en heel vriendelijk! Producten zijn van topkwaliteit, iets wat ik als “leek” zelfs kan onderscheiden. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Waanzinnige kwaliteit vlees!

Succesvolle BBQ? The Butchery! Topkwaliteit. Snel in huis. Super smakelijk.

Lekker vlees, snel bezorgd en mooi verpakt

Super service en zeer smakelijke producten

Uitstekende kwaliteit attent team

Bedankt voor jullie gelukswensen met de geboorte van onze dochter bij onze eerste bestelling

Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de levering en kwaliteit van het vlees voor de bbq.

Top kwaliteit!

Snelle levering en topkwaliteit vlees!

Goed en eerlijk vlees

Vond het alleen jammer dat vlees niet apart verpakt word. Ik had 4x pluma besteld en die zaten in een verpakking. Nu moet ik alles ontdooien en ben er maar 2 nodig. Dus jammer.

Goeie service, snelle levering en top producten.

De slager van de toekomst!

Alles is van top kwaliteit het vlees, de smaak en de beleving. In de ochtend besteld en in de avond al in huis.

Geweldige producten, snelle en professionele levering

Het is een fijn concept vlees te bestellen en ook nog eens van een hoge of soms duurzame kwaliteit.

Super stukken vlees

Black angus tournedos waren echt super. Ook de picanha was super van smaak

Top service en kwaliteit.

goed vlees en top service. Was met me hamburgers bestellen 1 dag voor de aanbieding. Kreeg ik dag later een persoonlijke code voor korting bij de volgende bestelling :)

Goede kwaliteit

Alles in orde

Geweldig!

Heb mijn eerste bestelling geplaatst en was gespannen want heb vaker online besteld waarbij de foto's er anders uitzagen dan ik ontving. Echter, we hadden een Japanse Wagyu A5 ribeye besteld en er is echt top kwaliteit geleverd! Heb heerlijk gegeten en The Butchery is echt aan te raden voor een ieder die een perfect stukje vlees op z'n bord wil vinden. Trouwens, ook de Australische Wagyu was heerlijk.

Goed vlees, snelle bezorging

Kwalitatief heel erg goed vlees. Ook een snelle bezorging, ondanks dat chauffeur van bezorgdienst niet kwam opdagen!

Great!!

We found online The Butchery and we always use the site, super quality and very nice service. Also we're from Brazil and we luv a good barbecue and now finding excellent meat isn't a problem anymore :)

Top vlees

Bestel hier altijd mijn spareribs voor low en slow op de bbq. Kwaliteit

Geweldige producten voor de BBQ!

Heb oa een Iberico procureur en een Black Angus cote de boeuff besteld. Wat een prachtige stukken vlees! Netjes geisoleerd verpakt. De pulled pork is inmiddels bereid en nog nooit zo'n malse en zachte pp gehad. Ze hebben nog veel meer bijzonder vlees (oa ook Cianina rund); het zijn duidelijk kenners en liefhebbers van een goed stuk vlees!

Top!!

Nu twee keer een bestelling geplaatst en een aantal stukkies vlees op de BBQ gesmeten. Bevalt super goed. De bestelling wordt netjes conform dag en tijdstip geleverd en het vlees is van super kwaliteit!! Echte aanrader!

excellent vlees met een snelle levering

Het vlees wat ik bestel is vooral americaans en canadees en vooral de ribeyes, entrecots en Picanha. Deze zijn excelente qualiteit op de BBQ en zo smaakvol! You pay for what you get! En snelle levering in diep diep gevroren box!

Goede kwaliteit en perfecte levering

Wil niet meer zonder!!!

Makkelijk bestellen voor wie van kwaliteit houdt en voor wie de prijs minder belangrijk is. Snelle levering, topkwaliteit producten

Best steak we had in ages!

Amazing quality steak and service!

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...