Ruim assortiment met mooie stukken vlees! De levering was top, binnen 24 uur had ik het al in huis!
Hi Harald, Dank je wel voor je super beoordeling, heel goed om te horen dat je goed uit de voeten kunt met ons assortiment. Waarderen het ook enorm dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Thanks again! Bert-Jan
Snelle service en een eerlijke prijs, top kwaliteit vlees.
Hi Ramon, Dank je wel voor de waanzinnige beoordeling, echt supergoed om te horen dat je blij bent met onze service. Waarderen het enorm dat je je ervaring deelt. Thanks again! Groet, Bert-Jan
Netjes geleverd op aangegeven datum. Verpakt met droogijs dus diep aangevroren aangekomen. Vlees was helemaal top!
Hi Remco, Thanks voor de mooie beoordeling. Echt supergoed om te horen dat de het vlees zo goed is bevallen en natuurlijk ook de levering. Worden we blij van. Thanks for sharing! Bert-Jan
De spareribs waren zalig maar de wagyu hebben we nog niet gegeten komt nog twijfel er niet aan of het is lekker
Hi H, Top dat de spareribs hebben gesmaakt en nu zijn we natuurlijk heel benieuwd naar je wagyu ervaring ;-) Vast en zeker goed bevallen! In elk geval veel dank voor je mooie beoordeling. Zeer gewaardeerd! Bert-Jan
Klasse vlees en top service! Ga zo door Butchery!!
Hi Paul, Wow, dank je wel voor je mooie beoordeling. Super dat ons vlees zo goed bevalt en ook heel fijn dat de service wordt gewaardeerd. Worden we blij van. Heel fijn dat je je ervaring hebt gedeeld! Groet, Bert-Jan
Goed verpakt alles nog diep bevroren. Al lang niet meer een zo lekker stuk vlees gehad
Hoi Peter, Wow, wat een mooi compliment, dank je wel. Super dat je ervaring goed was en zeer gewaardeerd dat je de moeite neemt die ervaring te delen. Nogmaals thanks! Bert-Jan
Heerlijk vlees, goede cut van het vlees!
Hi Gaby, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Super dat je blij wordt van ons vlees en zeer gewaardeerd dat je je ervaring deelt! Groet, Bert-Jan
Doorgaans was ik gewend vlees aan te schaffen fysiek in de supermarkt of bij een slager. Door het unieke aanbod en de frisse look van de site heb ik een 1e bestelling geplaatst. Niet kort daarna een 2e. Tevreden klant! Fijne dag gewenst.
Hoi Robert, Wat goed om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met online vlees bestellen. Tevreden klanten worden we natuurlijk blij van. Super dat je de moeite neemt om je ervaring te delen! Gr. Bert-Jan
Eerste bestelling gedaan obv veel positieve reviews en ik kan me er alleen maar bij aansluiten. Prachtig vlees en goed diepgevroren verzonden. Ik ga zeker vaker bestellen! Nu begonnen met entrecote, ribeye, customized cordon blue en burgers.
Hi Wouter, Wow, wat goed dat je dankzij ervaringen van anderen bent overtuigd bent en nu zelf zo'n mooie review schrijft. Waarderen we enorm! Fijn dat het zo goed is bevallen en hopelijk tot snel maar weer! Gr. Bert-Jan
Vlees was erg goed, Ik kreeg daarna wel reclame mail maar dat is inmiddels aangepast. Staat nu standaard uit. Ik heb morgen weer een bbq en bestel dan weer bij The Butchery.
Hoi, Heel vervelend dat het zo is gelopen. Inmiddels is één en ander opgehelderd. Wij betreuren de 1 die wij krijgen, terwijl je wel tevreden bent over ons vlees. Uiteraard is het nooit de bedoeling om te spammen en zul je van ons geen mails meer ontvangen. Uitschrijven is overigens met 1 druk op de knop gedaan! Excuus voor het ongemak, maar of we hierdoor echt een 1 verdienen vind ik toch wel discutabel. We staan voor 24/7 service en dit is echt een doorn in ons oog. Maar het is wat het is... Groet, Bert-Jan
Originele beoordeling
Zonder mij hiervoor ingeschreven te hebben veel spam
Snelle levering, lekker vlees. Alles wat het moet zijn.
Hi Marias, Dank voor je fijne beoordeling, alles wat het moet zijn, daar worden we blij. Ook super dat je de moeite neemt om een beoordeling te schrijven. Waarderen we!! Hopelijk tot snel, Bert-Jan
Very impressed with the price x quality and much recommend Thanks for the good food for this stay-at-home summer and stay safe
Hi ML, Thank you so much for your kind words. Makes our day! Good to hear we made this stay-at-home a little easier ;-) You stay safe too! Cheers, Bert-Jan
I recommend them 100%. My experience with with them was excellent.
Hi Metin, Wow, thanks so much for your kind words. Really appreciate it! Also the fact that you make the effort of sharing your experience. Makes our day! Cheers, Bert-Jan
Het was wel even wennen om vlees te laten bezorgen, maar alles was nog stijf bevroren. Er was helaas wel een bakje gaan lekken, maar door het ijs ook weer bevroren. Het is zeer aan te bevelen en wij gaan er zeker nog vaker wat bestellen.
Hi Ron, Een lekkend bakje is natuurlijk niet de bedoeling. Als ik me goed herinner, gaat dit over een do it yourself diner en volgens mij is het uiteindelijk opgelost. Goed te horen dat het heeft gesmaakt en heel veel dank voor het delen van je ervaring. Waarderen we enorm! Gr. Bert-Jan
Hi Arnold, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Super! Heel fijn dat je de moeite hebt genomen en van zulke mooie woorden kunnen we alleen maar heel blij worden natuurlijk! Gr. Bert-Jan
I was surprised by the fabtastic level of meat, especially the Wagyu.
Hi Ziv, Thank you so much for your kind words. So good to hear you enjoyed our meat and the Wagyu lived up to your expectations! We appreciate you taking the effort of sharing your experience. Thanks a million! Bert-Jan
Super snel in huis, goed verpakt en de kwaliteit van het vlees is bizar goed! Snel weer bestellen!
Hi Eline, Super dat het zo goed is bevallen en helemaal top dat je de moeite neemt je ervaring te delen. Zeer gewaardeerd, dank je wel! Groet, Bert-Jan
Bijzonder vlees bijzonder makkelijk en snel te bestellen. Leuk als culinair project. Eerst licht gerookt op eiken krullen met rub van gerookte paprika en zwarte pepper en mosterd daarna in oven voor ongeveer 6.5 uur. Vlees heeft een bijzondere rijke smaak en viel van het bot. Mijn volgende project wordt Peking eend.
HI Marcel, Hier worden we nu echt blij van. Klinkt zo goed. Fijn dat onze producten de liefhebbers bereiken, dat is precies waarvoor we het doen. Wagyu beef ribs, goede keuze ook. Heerlijk! Thanks for sharing... Groet, Bert-Jan
Prachtige iberico Ribs, heerlijk gemarmerd en goed stevig verpakt.
Hi Kyon, Dank voor je supermooie beoordeling, worden we heel blij van. Goede keuze ook ;-) Heerlijk! Thanks for sharing! Bert-Jan
Originele beoordeling
Prachtige iberico Ribs, heerlijk gemarmerd en goed stevig verpakt.
Ik heb nu 2x online besteld. Bavette dry aged, hamburgers en worstjes. Snel en netjes geleverd! en super smaakvol. Echt een aanrader!
Hi Dave, Wat goed om te horen dat je ervaring zo goed is en wat fijn dat je de moeite neemt die ervaring te delen. Worden we superblij van! Goede keuze ook ;-) Thanks again! Bert-Jan
Sinds de eerste bestelling niet meer gestopt met bestellen. Prima geregeld en genoeg in hun assortiment.
Hi Siu-Hong, Dank je wel voor de mooie beoordeling! Super om te horen dat je zo tevreden bent en heel fijn dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Thanks again!! Bert-Jan
Heerlijk vlees. Snel bezorgd. Vooral leuk om de smaakverschillen tussen verschillende rassen te ervaren.
Hi Jeroen, Dank voor de mooie beoordeling. Wat goed om te horen dat je het verschil in rassen zo kunt waarderen. Daar doen we het voor! Heel fijn dat dit 'aanslaat' en ook dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Thanks again! Bert-Jan
Voor de eerste keer hier besteld. Prima bevallen! Goed vlees, levering zoals afgesproken! Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Hi Jorg, Dank je wel voor je supermooie beoordeling, zijn we blij mee. Heel fijn dat je de moeite hebt genomen! En natuurlijk zien we je heel graag terug! Gr. Bert-Jan
Impressed, keep up the good service
Hi Jeet, Thank you so much for your kind words. So good to hear you enjoyed our service. Really rewarding that you noticed and we appreciate you sharing your experience. Thanks again! Regards, Bert-Jan
Tis de eerste keer dat ik besteld hebt en heb gelijk weer besteld. Was perfect vlees en op tijd geleverd.
hi P, Wat goed om te horen dat je eerste bestelling zo goed is bevallen! Super! Ook heel fijn dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Doet niet iedereen, dus zeer gewaardeerd! Nogmaals dank en hopelijk tot ziens! Op naar meer goede ervaringen ;-) Groet, Bert-Jan
Woldstraat 63
7941LG Meppel
> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...