Wij hebben voor afgelopen weekend vlees besteld en wat hebben wij ontzettend genoten van dit heerlijke vlees eerlijk gezegd hebben we nooit lekkerder vlees op dan dit vlees. Super goede kwaliteit, nette en goede levering.
Hi Janetta, Wij worden zo blij van dit soort beoordelingen. Dank daarvoor! Super om te lezen dat je zo hebt genoten van ons vlees... Gr. Bert-Jan
Beef is exceptionally delicious. I asked for special cut in English, and it was done perfectly.
Hi Elisa, Thank you so much for your kind words. Very much appreciated en really good to hear you enjoyed our craftmanship ;-) Grtz Bert-Jan
Er zijn vele aanbieders op de markt als online slager. De belangrijkste zijn Beef&Steak, Beef Exclusief, Aalvink, Chateaubriand en The Butchery. Hoewel ik Beef Exclusief een prima product vind leveren en altijd klantvriendelijk je eventuele probleem oplost, viel het mij op dat ik toch meer bij The Butchery ben gaan bestellen. Dat heeft wellicht te maken met het feit dat ze een ruimer assortiment hebben en een echte slagerij zijn. Ik ben zeer tevreden met ze En ze leveren wat ze beloven. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Ik ben een tevreden klant. Als ik in de buurt ben ga ik zo nu en dan ook nog wel eens vers vlees halen bij de Hanos.
Hi Hans, Een echte vleesliefhebber, lees ik al. Dank voor je mooie review en wat goed dat je ons ambacht kunt waarderen. Vinden we echt leuk om te horen. Tevreden klanten worden we blij van, dus heel veel dank voor het delen van je ervaring! Gr. Bert-Jan
Voor de 1e keer online vlees besteld. Werd netjes afgeleverd binnen het tijdslot wat aangeven was bij de bestelling. Belangrijkste was natuurlijk dat kwalitatief zeer goed vlees geleverd is. Had een Angus beef Tomahawk besteld
Hi Nico, Dank voor je mooie beoordeling en wat goed om te horen dat je eerste ervaring met online vlees naar tevredenheid was. Moet natuurlijk ook! Tomahawk van Black Angus is meteen ook wel een goede keuze ;-) Dank voor delen van je ervaring. Zeer gewaardeerd! Gr. Bert-Jan
Hier gaan we vaker bestellen!!!
Hi Joost, Wow, dank voor je mooie beoordeling! Wat goed dat het zo goed is bevallen en dat we je binnenkort terug gaan zien. Worden we blij van. Ook heel fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen, waarderen we zeer. Gr. Bert-Jan
Voor het eerst besteld bij The Butchery en heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen. Zeer goede kwaliteit vlees, snel en gemakkelijk in huis! Zeer vriendelijke klantenservice en alles kwam netjes verpakt en stijf bevroren thuis aan. Het enige verbeterpuntje wat ik nu zie is de relatief grote hoeveelheid (wegwerp) verpakkingsmateriaal. Mogelijk kan hier naar gekeken worden (bijvoorbeeld gekoeld transport of statiegeld dozen)
Hi Jeffrey, Dank voor je supermooie woorden, worden we echt heel blij van. Fijn dat je zo tevreden bent. Wat betreft de verpakking: dat blijft zoeken. We verzenden momenteel met droogijs, waarmee het vlees zelfs in de huidige extreme hitte bevroren aankomt. Dat heeft onze prioriteit, maar daarnaast willen we zelf uiteraard ook zo milieuvriendelijk verzenden. Vooralsnog dus een compromis waarmee we wel bevroren levering kunnen garanderen, maar wellicht in de toekomst een nog efficiëntere verpakking. Thanks again! Bert-Jan
Super service
Hi Robert, Dank voor je mooie beoordeling en natuurlijk super dat onze service je goed is bevallen. Daar doen we het voor! Ook heel fijn dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Zeer gewaardeerd! Bert-Jan
Mijn ervaring met The Butchery is vanaf het begin top geweest! Laast was ik weer verbaasd toen ik snel een stuk vlees nodig had voor de volgende dag dat het dezelfde avond nog geleverd werd ! Uiteraard super netjes koelverpakt en wat hebben we genoten!! Zeer aanbevolen wat mij betreft.
Hi Vercin, Wat een mooie woorden, dank je wel! Daar doen we het voor! Goed om te horen dat onze 'same day delivery' in de smaak valt en nog beter om te horen dat jullie zo genieten van ons vlees. Super! Bert-Jan
Alles perfect
Hi Berry, Wow, dank je wel voor de supermooie beoordeling. Heel blij mee!! Super dat je je ervaring wilde delen... Gr. Bert-Jan
Niks aan op te merken, perfect verpakt.
Hi L, Dank je wel voor de super beoordeling. Zeer gewaardeerd ook, dat je de moeite neemt je ervaring te delen. Blij mee! Gr. Bert-Jan
Echt blij met mijn aankoop! Ik ga zeker nog een keer doen!
Hi Jennifer, Wat goed om te horen dat je blij met je aankoop bent. Daar worden wij dan weer blij van ;-) Ook super dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Thanks daarvoor! Gr. Bert-Jan
Hi Mitch, Wow, een 10, daar worden we natuurlijk gelukkig van. Dank je wel voor de review! Gr. Bert-Jan
Nu twee keer besteld bij Butchery en twee keer blij verrast met de kwaliteit vlees en hoe het uit de diepvries komt. Is gewoon top om klaar te hebben liggen in de vriezer. Komen zeker nog meer bestellingen aan!
Hi Patrick, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent en dat we je terug gaan zien! Worden we blij van. En inderdaad, je kunt maar beter altijd iets in huis hebben ;-) Zijn wij ook van! Dank nogmaals! Bert-Jan
Nice selection of cuts that may be harder to find in the supermarkets. Prices overall reasonable. Quick delivery, reliable.
Hi Jason, Thank you so much for your kind words! Really good to hear and we appreciate the effort of writing a review. Thanks again! Bert-Jan
Originele beoordeling
Netjes afgeleverd, mooi verpakt, goed gemarmerd en lekker vlees. Helemaal tevreden, ik ga hier zeker nog een keer bestellen, en zal The Butchery zeker aanraden bij anderen!
Hi Max, Wow, dank voor je mooie beoordeling> Waarderen we enorm en natuurlijk worden we altijd blij van aanbevelingen. Thanks again en hopelijk tot snel! Bert-Jan
het vlees is enorm smaakvol en sappig. Het krimpt niet in de pan, zoals vlees van de supermarkt.
Hi Suzanne, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Heel blij mee dat het verschil zo merkbaar is. Moet natuurlijk ook ;-) Heel gewaardeerd dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen! Gr. Bert-Jan
Excellent meat delivered the next working day.
Hi Mark, Thank you so much for your kind words! Very much appreciated! We even have same day delivery if you order before 11 AM ;-) Thanks again for sharing your experience! Bert-Jan
I got pork belly, wagyu steaks and angus minced meat. All of them were amazing! excellent quality!! WILL buy again!
Hi Nica, Thank you so much for your kind words. So good to hear you enjoyed our products. Also very much appreciated you took the effort of sharing your experience!! Thanks again! Bert-Jan
Goed vlees en uitstekende service
Hoi Leon, Dank je wel voor je super beoordeling. Zijn we heel blij mee en we waarderen het enorm dat je de moeite neemt je ervaring te delen. Thanks! Bert-Jan
Wij bestellen vaker vlees en altijd super tevreden. Top kwaliteit!
Hi O, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit. Heel fijn om te horen. En super dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Gr. Bert-Jan
Goed vlees goede levering en een groot assortiment. Meer heb je toch niet nodig?
Hi Andre, Dank voor je mooie review. Wat super om te horen dat je zo tevreden bent, ook over ons assortiment! En natuurlijk heel fijn dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Super! Gr. Bert-Jan
Voor het stukje vlees dat je niet bij de “normale” slager vindt. Het vlees is van uitstekende kwaliteit, de bestelling wordt snel en op de juiste temperatuur (bevroren) geleverd door middel van koelelementen en isolatiemateriaal. De producten onder het kopje BBQ zijn goed over nagedacht en stuk voor stuk heel erg lekker. De speciale giftboxen zijn goed samengesteld en zien er erg mooi uit van zowel binnen als buiten. Ook kan je er andere producten vinden zoals kruiden, marinades etc en kan je sparen voor beef coins die weer kunnen worden ingeruild voor mooie producten zoals steakmessen.
Hi Thomas, Wow, dank je wel voor je uitgebreide beoordeling. Super dat je de moeite hebt genomen en wat een mooie woorden. Wij vinden het heel goed om te horen dat ons assortiment zo wordt gewaardeerd en natuurlijk ook dat de giftboxen een succes zijn. Nogmaals dank! Gr. Bert-Jan
Gewend aan vlees van de supermarkt is dit veel beter. Mogelijk dat er meer van dit soort goede online slagers zijn maar ik ga niet verder zoeken.
Hi Herman, Wow, dank je wel voor je mooie woorden en wat fijn dat je het verschil zo goed proeft. Dat moet natuurlijk ook ;-) Super dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Gr. Bert-Jan
Very good quality and professional package.
Hi MingHao, Thanks so much for your kind words. Very much appreciated you took the effort of writing a review and of course, really good to hear you enjoyed our products. Bert-Jan
De website/webshop spreekt mij aan qua look en feel. Het is overzichtelijk en duidelijk, zowel achter de laptop als op een mobile device. Ruime keuze in vlees producten inclusief producten die je elders weinig of niet ziet (Wagyu). Producten worden geleverd als aangegeven tijd en datum het is nog nooit later geweest. Tijdige leveringen creëert vertrouwen in het bedrijf. De producten zijn professioneel verpakt en komt gekoeld aan. Enige wat ik zelf meer van zou willen zien is een grotere assortiment rondom kruiden en sausen voor BBQ. Het is overzichtelijker en makkelijker wanneer je alles bij 1 webshop kan bestellen.
Hi Jacky, Dank voor je mooie beoordeling en heldere feedback! Gaan we zeker naar kijken. Ons 'probleem' van ruimtegebrek hebben we onlangs opgelost, dus we gaan zeker kijken naar uitbreiding van ons assortiment. In vleesrassen, maar zeker ook in BBQ producten en - accessoires. Wordt vervolgd dus! Nogmaals dank en superleuk om te horen dat onze website je zo aanspreekt! Gr. Bert-Jan
Woldstraat 63
7941LG Meppel
> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...