Altijd goeie service en leuke aanbiedingen om iets nieuws te proberen
Hi Ron, Wow, dank voor je mooie woorden en ook super om te horen dat onze aanbiedingen inspireren. Want dat is inderdaad wel een beetje de bedoeling ervan. Thanks voor delen van je ervaring, zeer gewaardeerd! Gr. Bert-Jan
Prima. Fijne stukken vlees die snel geleverd worden
Ha Jeroen, Dank voor je mooie beoordeling, helemaal super dat je de moeite neemt. Goed om te horen dat je van ons vlees hebt genoten. Gr. Bert-Jan
Vandaag mijn derde bestelling binnen, waar o.a. shoarma vlees bij zat. Mijn vriend vroeg van welke planeet dit vlees kwam, geen spatje water, gewoon, eerlijk heerlijk vlees! Wij willen echt niet anders meer! Bedankt voor deze ervaring, and keep up the good work :)
Hi Diana, Wow, dank je wel voor je mooie woorden en wat goed dat jullie zo genoten hebben van onze shoarma. Kan ook zo lekker zijn op z'n tijd! En gewoon van deze planeet ;-) Dank dat je de moeite neemt om jullie ervaring te delen. Waarderen we zeer! Gr. Bert-Jan
Was een super ervaring. Alleen de iberico secreto had ik in 1 stuk verwacht en waren losse plakken. Misschien heb ik er over heen gelezen, maar anders wel goed om te vermelden op de website.
Hi Nicky, Wat fijn om te horen dat het zo goed bevallen is! En dank voor je feedback, ga ik meteen doorgeven. Gr. Bert-Jan
Iberico spareribs besteld. As always erg goed van kwaliteit en smaak. Geen dry rub nodig.
Ha Eelco, Wat goed dat je hebt genoten van onze Ibérico spareribs (goeie keuze ook ;-)) Super dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Zeer gewaardeerd! Gr. Bert-Jan
Supervlees dat keurig werd afgeleverd.
Hi Kees, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Heel blij mee en super dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Wie weet tot snel! Gr. Bert-Jan
Yummie die Wagyu. Snelle en nette service.
Ha Theo, Wat goed om te horen dat je hebt genoten van onze Wagyu. Super! Dank voor delen van je ervaring, zeer gewaardeerd! Gr. Bert-Jan
verschillende soorten vlees besteld ,allemaal netjes keurig verpakt. het geheel wordt in een speciale zak verpakt met diepvrieselementen, dus alles was keurig netjes bevroren. vlees wat we geprobeerd hebben is allemaal heerlijk van smaak tijdstip via track&trace klopt zeer goed alleen weet ik niet wat er gebeurd als de vervoerder in een lange file terecht komt omdat het geen koelwagen is en dan van de zomer met 30 graden
Hoi Gijs, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Super om te horen dat je blij bent met ons vlees. Wat betreft je twijfel: in principe verpakken we je vlees zodanig, dat het bevroren aankomt. Ook als de chauffeur langer onderweg is. Het pakket zou namelijk minimaal 24 uur koel moeten blijven en wordt pas een paar uur voor aflevering bij ons afgehaald. Echter, hanteren we een niet goed, geld terug garantie, mócht er een keer iets misgaan. Maar in principe zijn onze pakketten bestand tegen een lange file ;-) Dank voor delen van je ervaring! Gr. Bert-Jan
Wagyu besteld! Het was absoluut waanzinnig.
Hi Philip, Wat goed dat je zo van onze Wagyu hebt genoten. Heel leuk om te horen en enorm gewaardeerd dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Dank!!! Gr. Bert-Jan
Goed vlees, keurig gekoeld verpakt en dezelfde dag geleverd.
Hi Robbie, Dank voor je mooie beoordeling en fijn dat de same day delivery goed is bevallen! Zeer gewaardeerd dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Super! Gr. Bert-Jan
Goed vlees met levering van het vlees in goede staat (bevroren) en in het tijdvak dat van te voren was aangegeven.
Hoi N. Wat goed dat de levering zo goed is bevallen. Dank dat je je ervaring deelt! Zeer gewaardeerd! Gr. Bert-Jan
Het spiesenpakket besteld. Het vlees was meer dan voldoende voor 4 personen en van een goede kwaliteit. Lekkere marinade voor de varkenshaas en kippedijsate. We hebben heerlijk gegeten. Enige minpuntje was dat het toch al wat aan het ontdooien was, dus durfde het niet nog een keer in te vriezen. Dus iets eerder de bbq aangestoken dan gepland. Maar de smaak van het vlees maakte alles meer dan goed.
Hoi Marcel, Dank voor je mooie beoordeling en super om te horen dat het Churrasco spiesenpakket goed is bevallen. Wel jammer dat het iets dooi aangekomen is. Dat is niet onze standaard namelijk, doorgaans komt het deepfrozen aan. Stuur voor zekerheid even mailtje naar [email protected] met je gegevens, dan neem ik even contact op. Ben namelijk toch wel benieuwd hoe dit kan. Wel goed om te horen dat het goed heeft gesmaakt ;-) Gr. Bert-Jan
Ruim voldoende keuze van goed vlees. Mooi verpakt geleverd en nog steeds goed bevroren. Ga zeker vaker bestellen.
Hi Patrick, Dank voor je mooie beoordeling en wat goed om te horen dat we je gaan terug zien. Worden we blij van! Super ook dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Zeer gewaardeerd. Gr. Bert-Jan
Keurig netjes afgeleverd!
Hi Paul, Dank voor je mooie beoordeling. Wat goed om te horen dat de levering en kwaliteit zo goed is bevallen. Zeer gewaardeerd ook dat je de moeite hebt genomen je ervaring te delen. Super! Gr. Bert-Jan
Na verschillende online slagers geprobeerd te hebben nu bij The Butchery besteld. Perfecte producten, eerlijke prijzen en snelle levering. Op de website werd een andere datum voor levering getoond dan geadverteerd, hierover telefonisch contact opgenomen en direct werd gemeld dat de levering zeker zoals geadverteerd zou plaatsvinden. Ik bestel hier absoluut binnenkort weer.
Wow Roderick, wat een mooie beoordeling. Dat maakt onze dag! Zeer gewaardeerd dat je de moeite neemt om je goede ervaring te delen. Echt super. We hopen je binnenkort terug te zien ;-) Gr. Bert-Jan
We hebben Tomahawk & NZ Lambsrack gekocht, en we zijn zeer tevreden met de kwaliteit. Aanrader, we komen snel weer bestellen.
Hi Trinh, Wat goed, dank je wel voor je super beoordeling. Worden we echt blij van. Top dat je de moeite neemt om je goede ervaring te delen ook. Zeer gewaardeerd! Hopelijk tot snel! Gr. Bert-Jan
Alles altijd mooi optijd geleverd en van uitstekende kwaliteit, echt top!
Ha Johan, Wow, dank voor de mooie beoordeling. Worden we superblij van en we waarderen het ook enorm dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Super! Hopelijk tot snel. Gr. Bert-Jan
wij hebben nu al een paar keer vlees besteld.zoals bijvoorbeeld..aerdenhout..en de kwaliteit is echt top!!!
Hi Myriam, Wat goed dat onze producten je zo goed bevallen. Dank voor de mooie beoordeling, worden we blij van! Waardeer het enorm dat je de moeite neemt om je ervaring te deken. Dank! Gr. Bert-Jan
Perfect vlees erg snel in huis! Top.
Bought iberico ribs. frozen when delivered (as described) and they were there the following day. The ribs were nice, fatty and cleaned up well; unfortunately some bone fragments towards the tips on one side and the membranes were not all removed from the back but overall a nice cut. After slow cooking and grilling the ribs were outstanding and fall off the bone, will definitely order these again. High quality meat.
Hi Aron, Thanks so much for your kind words and review. Very much appreciated! We will also look into your feedback to make our service better! Kind regards, Bert-Jan
Snel, goede klantenservice en goed vlees!
Hi Bob, Dank voor je mooie beoordeling. Zeer gewaardeerd dat je de moeite neemt om je ervaring te delen en super om te horen dat onze service en vooral ons vlees goed is bevallen. Hopelijk tot ziens! Gr. Bert-Jan
Good quality and excellent customer service. Much appreciated!
Hi Jennifer, Thanks so much for your kind words. Very much appreciated!! So good to hear you enjoyed our products and service. Hope to see you back soon. Kind regards, Bert-Jan
Heerlijk vlees en snelle levering
Hi Bas, Dank voor je mooie beoordeling> Super! Ook dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Worden we natuurlijk blij van. Hopelijk tot snel. Gr. Bert-Jan
Prima service en goed kwaliteit vlees
Ha Bram, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Goed om te horen en zeer gewaardeerd dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Thanks!! Gr. Bert-Jan
eerste keer vlees via het internet besteld. Bezorging en kwaliteit waren ronduit top!
Hi Kjeld, Ah wat goed om te horen dat je een goede eerste ervaring hebt gehad! En heel fijn dat je de moeite neemt om die ervaring te delen. Many Thanks! Gr. Bert-Jan
Woldstraat 63
7941LG Meppel
> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...