Perfect vlees, goede verpakking, snelle en nette verzending tegen een goede prijs
Wow Kevin, dank voor de mooie woorden. Worden we superblij van. Ook zeer gewaardeerd dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Thanks! Gr. Bert-Jan
I have ordered many times from this site and have never been disappointed. Great customer service, ultra fast shipping (same day delivery if ordered before 11am) and the quality of the products is just spot on
Hi Jose, Thank you so much for your kind words. Very much appreciated! Also the fact that you took the effort of writing review. Thanks a lot! Grtz. Bert-jan
Bestelling ging makkelijk. Informatie over aflevering was correct en het vlees is netjes en bevroren geleverd. Het spaarverhaal via de ButcherClub is mij nog een raadsel. Ik heb nog niet kunnen vinden hoe dit in zijn werk gaat. Het zou fijn zijn als je zou kunnen kiezen voor het spaarsysteem van Slagerij Lantinga.
Hi Gert, Dank je wel voor je mooie beoordeling en helemaal gelijk over the butcherclub. Zijn we mee bezig, maar ons spaarprogramma heeft een bug die we moeten fixen. Hopelijk snel en alle punten zijn gewoon terug te vinden. Nogmaals thanks! Gr. Bert-Jan
Erg tevreden vooral de kant en klare producten! Harburgers heerlijk , ook de rollade!
Hi Bertus, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Super om te horen dat je onze producten lekker vond. Zal het ook zeker doorgeven aan de chef. Gr. Bert-JAn
4 kg short ribs besteld. Top levering Top kwaliteit vlees! Voor herhaling vatbaar!
Hi Stef, Dank je wel voor je mooie beoordeling, daar worden we altijd superblij van! Top ook dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Thanks! Bert-Jan
Bestelling werd prima verpakt (gekoeld) op tijd afgeleverd. Vlees was van mooie kwaliteit en smaak. Doen we zeker nog weer!
Ha Eelke, Wat een mooie beoordeling, dank je wel! Ook super dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Wordt zeer gewaardeerd. Thanks again, Bert-Jan
is mooi dat je lekker vlees online kan bestellen, En aan huis wordt geleverd. echt mooi voor de bbq
Hi Mark, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat je online ervaring goed is bevallen en zeer gewaardeerd dat je de moeite neemt om een review te schrijven. Super! Gr. Bert-Jan
Hi Pieter, Dank voor de super beoordeling. Worden we blij van en natuurlijk ook zeer gewaardeerd dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen! Gr. Bert-Jan
Plusieurs commandes et jamais déçu jusque là. Plus un service client réactif et efficace
Hi Fabrice, Merci beaucoup pour la belle critique! Très appréciée! :-) salutations, Bert-Jan
Geweldige online slagerij Heerlijk vlees
Ho Saskia, Wow, dank je wel voor je mooie beoordeling. Worden we blij van!! Super dat je je ervaring deelt en hopelijk tot snel! Gr. Bert-Jan
Uitstekend vlees, prijsmodel is wel vreemd. Stukken vlees van €39.99 en een minimum bestelbedrag van €40. Zo loopt de prijs uiteindelijk stevig op. Echter is de kwaliteit er absoluut naar.
Hi Kevin, Dank voor je mooie beoordeling en je feedback. Het minimumbestel bedrag heeft te maken met de kostbare verzending. Alles moet quickfrozen aankomen en daarom is verzending voor lagere bedragen in de isolatiezakken eigenlijk niet te doen. Dat er bedragen van €39.99 tussen zitten, komt van (een deel van) kiloprijzen. Dat hebben we uiteraard niet bewust zo ingestoken, maar is dus ook niet te voorkomen. Wellicht dat we het minimumbestelbedrag wegnemen, maar dan onder de € 40 hogere verzendkosten rekenen. Zoiets. Wel goed om te horen dat je enthousiast bent over de kwaliteit. Nogmaals thanks daarvoor! Gr. Bert-Jan
Outside skirt besteld o.a. Op (zeer) hoog vuur gegrild. Met pittige chimichurri , een beetje mosterd en zelfgeroosterd paprika een broodje gebouwd. Proef dit en je zult nooit meer een beeftukje of zo iets bij ah kopen. Werkelijk fantastisch. Ik heb zeer hoge varwachtingen gehad ( ik reken mij tot vlees kenners), maar dit overtreft alles.
Wow Dusko, Wat een superleuke beoordeling!! Vinden we echt heel leuk om te horen. Word er helemaal enthousiast van! Ga deze week zelf ook weer eens een outside skirt opgrillen ;-) Mooi dat je er zo van hebt genoten! Gr. Bert-Jan
Kwaliteit vlees is zeer goed en zelfs bij bestelling rond 11 uur, werd ik gebeld of ik het vlees nog op dezelfde dag wilde hebben (ondanks de site een andere dag voorstelde). Dat is service.
Hoi Paul, Dank voor de mooie beoordeling en wat goed om te horen dat je tevreden bent over onze service! Fijn om te te horen dat dit wordt gewaardeerd en hopelijk tot ziens! Gr. Bert-Jan
De kwaliteit van het vlees is geweldig en de levering ervan super snel. Zelfs in deze corona tijd.
Hi Reno, Dank voor de mooie beoordeling. Super om te horen dat je zo tevreden bent en zeer gewaardeerd dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Worden we blij van! Gr. Bert-Jan
While I've only had the chance to BBQ one item from my order, quality was top notch and very tasty. Very much looking forward to using the Butchery in the future.
Hi Charles, Thanks so much for your kind words and the effort of writing a review. Very much appreciated! We look forward to 'seeing' you in the future as well! Thanks again! Bert-Jan
Zelfde dag al prachtig in huisz. Diepgevroren en keurig verpakt
Ha Jeroen, Dank voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat onze same day delivery zo goed is bevallen en heel fijn dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Super! Gr. Bert-Jan
Voor het eerst online vlees besteld bij The Butchery. Groot assortiment met verschillende “cuts” en rassen. Voor 11u in de ochtend besteld... had het rond 21u dezelfde dag in huis. Keurig verpakt en de communicatie omtrent bestelling/ levering was prima! Vlees zelf was echt heerlijk
Hi Edgar, Dank voor je mooie beoordeling! Helemaal super dat je de moeite neemt om zo uitgebreid je ervaring te delen. Zeer gewaardeerd en het allerbelangrijkst: top dat je van ons het vlees hebt genoten! Gr. Bert-Jan
The quality of the meat ordered was top, came well packed and delivered on time.
Used the Butchery quite a few times now, find the price and quality excellent. I have recommended this site to quite a few friends now they are all now fans as well.
Hi William, Thank you so much for your kind words and your recommendation... Very much appreciated! Just like your effort for leaving a review. Makes our day! Cheers, Bert-Jan
Betrouwbaar, goede kwaliteit/prijs verhouding, uitstekende service. Een aanrader!
Wow Hans, Wat een mooie woorden, dank je wel! Ook zeer gewaardeerd dat je de moeite neemt om een review achter te laten. Super! Gr. Bert-Jan
Altijd erg goede bediening. Ligt het even niet in de vitrines, gaan snijden of maken zij het even vers! Voor ieder wat wils, gewoon top.
ha Frank, Dank je wel voor de mooie beoordeling! Zeer gewaardeerd en super dat je zo tevreden bent. Worden we blij van... Gr. Bert-Jan
Vanavond een tomahawk op het vuur gehad, allemachtig, voor een week gevuld en heerlijk
Hi Gerard, Wij worden altijd zo blij van zulke liefhebbers! Mooi dat je zo hebt kunnen genieten van de Tomahawk en super dat je de moeite neemt om je ervaring te delen. Zeer gewaardeerd! Gr. Bert-Jan
Fantastisch alternatief op de betere horeca-groothandels (HANOS, SLIGRO). met name de informatie omtrent ras en herkomst vind ik echt top! Moet wel wennen aan diepgevroren producten. De Rubia Gallega (quickfrost) heeft echter al mijn verwachtingen overtroffen (Picanha). Tip. Verzin een alternatief voor de vleesthermometer (die jullie overigens niet mee hebben gezonden).
Hi Peter, Dank voor je mooie beoordeling. Worden we blij van. En mooi om te lezen dat je zo tevreden bent over de Rubia picanha. Prachtig vlees, vinden wij ook. Begrijp dat je moet wennen aan de quickfrozen producten. Moesten wij ook wel een beetje in het begin. In onze winkels hebben we natuurlijk alles vers liggen. Inmiddels zijn we wel om, want we kunnen op deze manier een prachtig assortiment voeren en kwaliteit garanderen. Omdat het in zo'n korte tijd wordt ingevroren, gaat het vlees er nauwelijks in kwaliteit op achteruit en blijft het supervers. Wel vreemd dat je geen thermometer hebt ontvangen, vast een foutje geweest? Excuus!! Inmiddels hebben we weer een nieuwe actie lopen: een mooie Himalaya zoutmolen. Bij een eventuele volgende bestelling doen we die er natuurlijk met liefde bij (mits nog op voorraad, wel even in de opmerkingen zeggen). Gr. Bert-Jan
Mooi vlees, snelle levering, hier ga ik zeker weer bestellen.
Ha Paul, Dank je wel voor de super beoordeling. Zeer gewaardeerd ook dat je de moeite hebt genomen. Worden we blij van. Hopelijk tot snel, Gr. Bert-Jan
Heb voor het eerst bij The Butchery besteld. De bestelling op dinsdag gedaan en op donderdag geleverd is echt super snel . Goede overzichtelijke website met een groot assortiment aan vlees . Zeer tevreden dus we gaan zeker vaker bestellen.
Hoi F, Dank je wel voor je mooie beoordeling en wat goed dat je zo tevreden bent over onze levering. Ter info: we kunnen zelfs nog sneller leveren ;-) Als je voor 11.00 bestelt, heb je het dezelfde avond nog in huis. Goed ook om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment. Worden we blij van! Gr. Bert-Jan
Woldstraat 63
7941LG Meppel
> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...