Mijn eerste bestelling. Black Angus cote de boeuf en Rubia Gallega entrecote besteld. Zeer goede kwaliteit, genoeg vet, smaakt heerlijk. Elke cent waard.
Hi Dusko, Dank voor je super beoordeling. Fijn dat het vlees zo goed is bevallen... Goede keuze ook ;-) Gr. Bert-Jan
Heerlijk eten, ziet er prachtig uit, levering is perfect en met dank aan de duidelijke uitleg ook allemaal zeer makkelijk te bereiden ! Genoten en we gaan dit absoluut onthouden !
Hi RVR, Wat een mooie woorden, worden we heel blij van, dank je wel! Super dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen... Gr. Bert-Jan
Top Quality Meat!! Super Lekker :-)
Wow Andre, Dank voor je mooie beoordeling. Heel blij mee! En we waarderen het ook zeker dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven. Gr. Bert-Jan
Prima vlees uitstekende bezorging!
Hi Herma, Dank voor je super beoordeling. Vinden echt heel fijn om te horen!! Gr. Bert-Jan
Nu een aantal keren besteld bij Butcheriy, voldoet altijd aan mijn verwachtingen. Vers, kwaliteit en snel!
Wow Benjamin, Dank voor je mooie beoordeling, vinden we natuurlijk helemaal super om te horen! Gr. Bert-Jan
nice meat! fast delivery
Hi Jiahang, Thanks for the kind words, really appreciate it! Regards, Bert-Jan
Netjes verpakt. Producten waren nog volledig bevroren bij ontvangst.
Hi Andy, Dank voor je mooie beoordeling. Goed te horen dat het zo goed is bevallen. Zijn we heel blij mee. Ook met onze supersnelle bezorgdienst trouwens ;-) Gr. Bert-Jan
It was great quality, great marbling and tenderness.
Hi Alejandro, Thank you so much for your kind words! Good to hear you enjoyed our meat that much! We really appreciate it. Cheers, Bert-Jan
Prima, snel en zorgvuldig
Hi Erwin, Dank je we voor de mooie beoordeling. Worden we heel blij mee... Super! Gr. Bert-Jan
Mijn bestelling werd op de zelfde dag bezorgd en goed kwaliteit vlees, we hebben er van genoten.
Wat goed om te horen! En ook heel fijn dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Zijn we heel blij mee! Gr. Bert-Jan
Was alweer geleden dat ik besteld had maar weer zeer tevreden. Had ook wat losse dingen besteld via ook de andere website en kwam gelijk binnen met normale bestelling, voor 11 uur besteld en alles perfect tegen 8 uur in de avond in huis. Kwaliteit echt uitstekend. Zit nu alweer te wachten tot me vriezer iets leger is.
Hi Berton, Wow, dank voor de mooie woorden. Daar worden we serieus heel blij van. Zelf zijn we ook supertevreden met onze koerier en natuurlijk helemaal super dat je onze kwaliteit waardeert. Top dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven! Bert-Jan
De spareribs en brisket point kwamen netjes diepgevroren aan op het aangegeven tijdstip. Vlees was al mooi en hoefde weinig aan getrimd te worden. Erg genoten van de smaak! Ga ik vaker doen.
Beste Quint, Dank je wel voor de mooie beoordeling! Overigens hebben we ook dagelijks vlees (kipfilet, gehakt e.d.), maar eigenlijk is natuurlikj elke dag een bijzondere gelegenheid ;-) Mooi dat je is opgevallen dat ons vlees met zorg is versneden. Is namelijk ook echt zo. Onze slagers zijn ambachtelijke toppers ;-) Gr. Bert-Jan
Geweldige service!! Ga zeker nog een keer bestellen
Hoi Milena, Dank je wel voor de supermooie beoordeling. Waarderen we enorm en we zien je graag weer verschijnen ;-) Gr. Bert-Jan
Deze week voor het eerst geprobeerd. Prima te eten. We geven het een 8.
Hi Ernest, Ik neem aan dat je de maaltijden bedoelt? Dank in elk geval voor je mooie beoordeling, zeer gewaardeerd! Gr. Bert-Jan
Super vlees! Eerste keer besteld. Maar er gaan meerdere bestellingen gedaan worden. Dat zeker!
Wow O, dank voor je mooie beoordeling... Vinden we top om te horen en we waarderen het zeer dat je de moeite hebt genomen. Hopelijk tot snel! Gr. Bert-Jan
Ik heb heerlijke worsten, burgers en een stoofpotje gemaakt van de bestelde artikelen. Ik zal hier zeker weer bestellen.
Hi Elton, Dank voor je mooie beoordeling! Zijn we heel erg blij mee... Super dat je de moeite neemt en hopelijk tot snel! Gr. Bert-Jan
Heerlijk vlees van goede kwaliteit Snel bezorgd ,echt een aanrader dat Drents vleespakket Ga zo het Butter Chicken pakket maken
Hi Trudie, Fijn dat je ons mooie rundvleespakket hebt ontdekt en heel veel dank voor de mooie beoordeling. Zijn we superblij mee! Gr. Bert-Jan
Mijn ervaring met online diepvries vlees kopen is dat de foto’s er schitterend uitzien, maar het uiteindelijke product niet altijd even goed is. Vooral bij ribeyes heb je daar last van als je de laatste van een rij krijgt. Natuurlijk ik weet wanneer je klaagt dat je het dan opnieuw toegezonden krijgt, maar het is vaak gedoe! Nu denk ik een bedrijf te hebben gevonden waar ik dat niet hoef te verwachten. Mijn eerste bestelling is nog voorzichtig geweest, maar de kwaliteit was zoals ik verwacht en gewend ben. Ik ben bereid meer te betalen, maar dat wil ik dan ook terugzien. Ik ben benieuwd naar andere leveranties die ik zeker ga bestellen. Tot dusver een 10.
Beste Hans, Wow, wat een mooie woorden. Vinden we super om te horen! En zeer gewaardeerd dat je de moeite neemt om een beoordeling te schrijven... Hopelijk tot snel! We gaan natuurlijk weer ons uiterste best doen om aan je verwachtingen te voldoen... :-) Gr. Bert-Jan
Ik doe zelden aan reviews behalve als de ervaring er echt uitsprong. Heb laatst voor het eerst besteld en al enkele artikelen soldaat gemaakt. Hieronder viel gehakt van blonde d'aquitaine, enkele chorizo worstjes en een stuk wagyu ribeye. Zeker van de wagyu had ik hele hoge verwachtingen. Deze werden dubbel en dwars waargemaakt. Dat vlees als boter kan proeven kan je pas echt begrijpen na zo'n stuk wagyu, echt een aanrader voor bijzondere vieringen bijvoorbeeld. De rest was ook erg lekker, niet per se uitzonderlijk, maar wel een uitzonderlijke prijs-kwaliteit verhouding. Ook was de site erg leuk en uitgebreid en voel je de liefde van de slager voor zijn vak bij alle butchers notes en informatie pagina's. Ten slotte heel fijn dat het vlees allemaal (zo goed als) biologisch is. Dan voel ik me toch minder schuldig. Al met al een topbedrijf waar ik zeker vaker ga kopen!
Wow Florine, wat een mooie en uitgebreide beoordeling. Zeer gewaardeerd! Zijn we echt blij mee. Mooi dat je de wagyu ervaring hebt gehad! Als liefhebber moet je dat eens geprobeerd hebben ;-) Wat betreft dagelijks vlees, als je iets wilt upspicen naar iets minder standaard, kun je misschien eens kijken naar onze foodpairing braadworstjes van Mangalitza: https://butchery.nl/dagelijks-vlees/dagelijks-varken/varkensvlees-specials/braadworsten.html of verschillende smaken black angus burgers: https://butchery.nl/dagelijks-vlees/dagelijks-rundvlees/rundvlees-specials/burgers.html Nogmaals dank voor je mooie woorden! Gr. Bert-Jan
The Butchery heeft erg lekkere producten die snel en goed geleverd worden. Bijkomend voordeel is de fijne verpakking. Niet zo’n akelig onhandige foam doos die nooit in de vuilnis past, maar een mooie isolerende folie, strak in een kartonnen doos. Komt prima bevroren aan en is makkelijk weg te gooien. Erg fijn!
Beste Victor, Dank je wel voor je super beoordeling. Zeer gewaardeerd! Zelf zijn we ook blij dat we van de enorme foam dozen af zijn! Een nóg duurzamere verzendwijze zou nog beter zijn, maar we blijven zoeken. Vlees moet immers wel bevroren aankomen! Dank dat je de moeite hebt genomen je ervaring te delen. Gr. bert-Jan
Was de eerste keer dat we wat bestelden bij The Butchery maar zeker niet de laatste keer! Ideaal dat het dezelfde dag nog bezorgd kan worden tegen een redelijke prijs en van het vlees hebben we genoten.
Hi Henk, Wow, wat een mooi compliment! Goed om te horen... En heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Gr. Bert-Jan
Drents rundvlees pakket besteld, heel snel en perfect gekoeld geleverd in een hele mooie koeltas. (Dank je wel Bert-Jan). Uiteraard door de grootte van het pakket nog niet alles kunnen uitproberen, maar wat we geprobeerd hebben was geweldig. Ik was verrast door de bijgevoegde verklaring van de originaliteit van het Drentse ras, TOP.
Hi Leen, Ah wat goed om te horen! En wat leuk dat het pakket zo goed bevalt. Zijn we blij mee! Gr. Bert-Jan
Top kwaliteit vlees. Helaas ging de eerste levering niet helemaal zoals het hoorde. Maar het is netjes opgelost.
Hoi Femke, Dank voor je beoordeling! Hadden natuurlijk liever een wat hoger cijfer gehad, maar dat heeft ongetwijfeld te maken met het foutje in de levering, nogmaals excuus daarvoor. In elk geval heel goed om te horen dat je de kwaliteit van het vlees top vindt. Gr. Bert-Jan
Verschillende bestellingen geplaatst, altijd goed.
Hi Magdy, Wat goed om te horen zeg! Dank dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven! Zijn we altijd blij mee... Gr. Bert-Jan
Zeer goed afgeleverd. En goed vlees om op de green egg te bereiden
Ha Jef, Goed te horen dat je ons BBQ vlees hebt ontdekt en thanks voor de mooie beoordeling. Zeer gewaardeerd! Gr. Bert-Jan
Woldstraat 63
7941LG Meppel
> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...