heerlijke producten

Goede kwaliteit en snelle levering!

gewoon weer goed

Goede kwaliteit, goed verpakt, goed bezorgd en vooral ook lekker snel

Mankeert weer niets aan

Meer dan fantastisch

Meer dan netjes ingepakt Vlees smaakt verrukkelijk

Bestelling gedaan bij deze mooie online slagerij. Alles netjes, bevroren en goed verpakt gekregen! Top en het was allemaal erg lekker! Een aanrader!

Kan beter

Email rond 17.00 uur op leverdatum niet ontvangen. In tegenstelling tot info op de website staat er op de verpakking niets over de bereidingswijze.

Great meat, will use again

Have used the Butchery a few times now always excellent quality meat.

Service zoals je hoopt dat die is

Mensen die werken maken fouten... simpel. Maar hoe ze daarmee omgaan toont echte klasse. De kwaliteit van het vlees is super, de gedachte erachter (dieren met een mooi leven, duurzaamheid) mooi. Maar hoe ze een fout oplossen heeft mijn verwachting wederom overtroffen. Top, klasse.

Het is heerlijk vlees,goed verpakt en voor herhaling vatbaar!

Uitstekende kwaliteit vlees, prima service!

Afgelopen tijd een aantal keer vlees besteld en iedere keer zeer tevreden met de kwaliteit. Voor 11 uur in de ochtend bestellen is ook echt die avond nog levering. Perfect!

puik vlees

doos met koelzak en vrieselementen erin werd netjes op afgesproken tijd afgeleverd. de lading was nog perfect diepgevroren. de ribs en het buikspek waren heerlijk!

Vlees van hoge kwaliteit voor een passende prijs.

Service en contact super. Aflevering super. Vlees geweldig!

Alles was super

Fantastisch.

Snel en goed kwalitatief geleverd. Producten zijn heerlijk én eerlijk. Alleen het dry aged vlees mag beter bij gesneden worden, voor de rest alles perfect.

heel fijn bedrijf, goed vlees en perfecte service

keurig op tijd geleverd, mooie kwaliteit. De link naar de review werkt helaas alléén als de klant hem zelf kopieert.

Fantastic products and great customer service

I have ordered now several times from THe Butchery and it has never disappointed. They are very helpful when a question is asked, the delivery is done with a good transport company and their products are amazing. Highly recommended.

Prijs:kwaliteit uitstekend Levering :fantastisch

Bijzonder aangenaam verrast mbt snelheid levering rn bovenal communicatie tav hoe laat dit zou plaatsvinden Absoluut voor herhaling vatbaar en aanrader voor geïnteresseerden

Snel en lekker

Mooie producten. Snel geleverd. Was even voor mij niet duidelijk dat het bevroren werd geleverd. Misschien over het hoofd gezien.

Top producten en service

Lekkere producten, vooral het lamsgehakt ben ik echt heel erg gek op!! Service is goed, snelle reacties en er wordt met mij mee gedacht als iets op dat moment niet op voorraad zou zijn.

Erg goed

Super voor elkaar

Top vlees

Top vlees en gratis vleesthermometer en erwtensoep..

Levering en kwalitwit van het vlees , allemaal top

Goed vlees, snel afgeleverd.

Prima service, ging iets mis met de bestelling op de website maar super opgelost!

Beste rollade ooit!

Met kerst 2 verschillende Iberico rollades in de oven bereid. Aanbraden, oven in. Gewoon overheerlijk! Smaakvol, mals. Echt super. Als ik een negatief puntje mag noemen; de touwtjes eraf halen gaat moeilijk omdat ze vrij diep in het vlees zaten, maar al moest ik ze erbij opeten..

Wagyu A5 was zonder twijfel het beste vlees wat ik ooit gegeten heb

Gewoonweg geweldig

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...