Heerlijk vlees perfect verstuurd

Erg goede ervaring

geweldig

niks op aan te mwrken

voor de overheerlijke gemakkelijke stampotten

heerlijke stampotten en gevarieerde keuzes en andere maaltijden gemakkelijk bestellen en snel geleverd

perfect

Vlees netjes verpakt en op tijd geleverd. Goed gesneden en fijne kwaliteit

snelle levering, goede kwaliteit

als getoonde producten ook leverbaar zijn, volgt de levering snel. de kwaliteit van de ontvangen producten stemt mij tot nu tevreden. Ik zou wel willen suggereren droogijs te gebruiken ipv de huidige bevroren zakken. is het mogelijk de isolatiezakken te retourneren?

Kwaliteit voor een goede prijs

Voor het eerst besteld, keurig op tijd geleverd. Nog niet alles geprobeerd maar wat ik wel hebt geprobeed was van zeer goede kwaliteit.

Goede producten snelle levering

Goede producten Snelle levering Netjes verpakt Vragen snel beantwoord

Maaltijden zijn heerlijk! Heel goed verpakt en snel geleverd

Superlekker

Superlekker!

prijs en kwaliteits verhouding is perfect

het vlees wat ik bestelde is van een goede kwaliteit en een zeer goede prijs en daarbij werd het nog snel en gekoeld afgeleverd..

Heerlijk vlees en prima service.

Het vlees is ven prima kwaliteit en smaakt voortreffelijk

geen

geen

Goed verzorgd, op tijd bezorgd.

Moest wel extra bestellen om aan de € 40 te komen!

Super vlees!

Op aanraden van een collega een bestelling geplaatst. Kwaliteit van het vlees is eenvoudig fantastisch te noemen. Levering zorgvuldig verpakt en bij aankomst nog goed bevroren. Binnenkort de website weer even raadplegen voor een volgende bestelling.

Top service en op tijd

Webwinkel is goed en brede keuze. Levering wordt volgens afspraak ook nagekomen. En ze luisteren naar je. Top!!

geweldig goed verzorgt

overheerlijk eten, gemakkelijk bestellen, volop keuze

Gewoon goed

Gewoon goed

Prima prijs-kwaliteit verhouding en snelle bezorging.

Kwaliteit was uitstekend en de bestelling was snel binnen.

In één zin: Goed!

Heelijk goed vlees.

Snel en goed verpakt

Alles was goed verpakt en ingevroren. Snelle levering.

Heerlijk vlees voor een goede prijs met een top service!

Ik heb meerdere malen besteld bij The Butchery. Hier hebben ze vlees die ik in Leeuwarden niet bij de slager kan krijgen. Heel mooi vlees van prachtige rassen en volop keus in grootte. De levering is bijzonder snel en men staat voor je klaar om te adviseren en te helpen. In één woord, Top!

Erg goed

Makkelijk bestellen, erg goede producten, en netjes verzonden. Daarbij geregeld leuke aanbiedingen.

Heel goed vlees en mooi op tijd geleverd

Zeer tevreden over het geleverde vlees

Heerlijk vlees

Super voor elkaar

Goede kwaliteit,snelle levering!

Goede kwaliteit en snelle levering,keurig verpakt!

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...