πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»

Heerlijk stuk vlees gekocht!

Goede afhandeling met bestelling, helaas geen reactie mogen ontvangen op gestelde vragen via contactformulier. Of de prijs / kwaliteit verhouding evenredig is? Ik vind van niet. Producten zijn goed, maar met wat ik tot nu toe gebruikt hebniet excellent te noemen.

Heerlijk vlees

Alles dik voor mekaar

Prima kwaliteit en goede verzending.

De produkten die we hebben geprobeerd waren bijna allemaal erg goed. Een enkele viel tegen bv het butchery stoofpotje maar de rest en dan ook zeker de maaltijden zijn erg smakelijk. Wat ik wel jammer vind is dat het oude assortiment volgens mij completer was. Bv een niet bevroren normale rosbief die er eerst wel was is vervangen door een die ik minder vind. En ik mis die grote bbq spiezen, die waren erg lekker en leuk om te doen. Maar zoals al gezegd blijft het een aanrader.

Goede service top kwaliteit

Goede service Top kwaliteit vlees

Toppie

We vinden het vlees heerlijk. Ook snel ontdooid als je het in water legt. Jammer van die enorme dozen waar het in zit. Het zou goed zijn om deze weer meteen terug te geven aan de bezorger. Laatst shoarma in het water gelegd, zat helaas schijnbaar een gaatje in want liep vol met water. Maar heeeeerlujk die shoarma. Zeer tevreden, ik raad het iedereen aan. Deel jullie veel op Facebook. Grote fan.

Super goede service, goed kwaliteit vlees en salades

Levering was op tijd, vlees was goed gekoeld en klaar om op de BBQ gelegd te worden. Alles was lekker gemarineerd en gekruid. Kwaliteit van het vlees en vis was super. Iedereen heeft er lekker van kunnen smullen! Vooral het assortiment 'bijzondere' vleesproducten (zoals Iberico en Wagyu) is heel uitgebreid en van te smullen!

Goede snelle service, heerlijke producten. Zeer tevreden.

Met Kerst voor de eerste keer besteld bij The Butchery. Het bestellen via de website ging zeer eenvoudig, de producten werden op de afgesproken tijd geleverd, verpakking is perfect. We hebben genoten van het heerlijke vlees. Dit heeft ons doen besluiten om vaker te bestellen. Ik zou The Butchery aan iedere vleesliefhebber aanraden!

Mooie assortiment

Beter leven vlees van mooie rassen

Top vlees, top slager

Goed, lekker, eerlijk vlees. Aanbod om van te watertanden! Daarnaast prima service, dus hier zit je goed.

Smakelijk

Goede producten, snelle levering en ruime keuze!

Pluspunten

uitgebreid assortiment met heel mooi en lekker vlees

Pluspunten

Heerlijk vlees,goed ingevroren verpakt. Voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Top service en top producten!!

Track And Trace in de spam, verder niks!

Pluspunten

Geweldige slager: al veel geprobeerd en niks is tegengevallen. Enorme keus en prima bezorging. Echt goed, ik weet geen verbeterpunten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, snelle levering

Bij de maaltijden zijn de aardappels soms te zout. Vooral de gebakken aardappels. Ook is het jammer dat er geen sudderlapjes meer besteld kunnen worden bij de hollandse maaltijden.

Pluspunten

Heerlijk vlees, goede snelle levering. Keurig verzorgd in koelbox.

Pluspunten

Kwaliteit en bezorging.

Pluspunten

snelle bezorging op tijd geleverd

Pluspunten

Perfecte levering en goede uitleg over hoe de kerstkalkoen te ontdooien/verwarmen. En natuurlijk de heerlijke smaak van de kalkoen!!

Track and Trace werkte niet.

Pluspunten

De gehele afhandeling en manier van bestellen. Top!

Pluspunten

Super malse en smaakvolle kip gehad, zeer nette service.

Misschien de communicatie van de bezorger zelf maar mini puntje ten aanzien van de overige kwaliteiten.

Pluspunten

Goede kwaliteit, snel bezorgd

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...