Pluspunten

Enorm assortiment, nette prijzen, snelle leveringen, reageren erg snel en het allerbelangrijkste: Uitstekende kwaliteit.

Zet de aanbevolen baktijden op het vlees etiket.

Pluspunten

- kwalitatief hoogwaardige produkten - snellere levering - mooie verpakkingen

Pluspunten

Alles verliep volgens plan.

NVT Zou alleen de foto veranderen met de wapperende haren. Sommigen nemen daar toch aanstoot aan. Vlees was trouwens optimaal. Onze complimenten. Groet. Albert Vooijs.

Pluspunten

Kwaliteit is altijd top en medewerkers zijn ook erg behulpzaam alles is mogelijk.

Pluspunten

Afgelopen donderdag voor het eerst vlees besteld bij the butchery. Ik volgde ze al op Facebook voordat ze live waren gegaan met leveren. Het vlees op de pre opening posts zag er altijd super uit, en na deze eerste bestelling kan ik rustig zeggen dat het er in het echt ook top uitziet. En misschien nog wel belangrijker het smaakt echt fantastisch. Ondanks dat de bestelling in eerste instantie even niet goed door was gekomen vanwege een probleem met de website, werd ik de dag daarna keurig netjes gebeld door Bert-Jan of dat ik de bestelling alsnog op zaterdag wilde ontvangen. Ik kan niet anders zeggen dat dit een stukje pure klantvriendelijkheid is zoals je het niet vaak meer ziet! Het pakketje werd keurig afgeleverd door de koerier, en het was professioneel en keurig verpakt. De coldpacks hadden ervoor gezorgd dat het vlees mooi koel was bij levering. Al met al ben ik heel erg tevreden! Hopelijk wordt het een succes, en blijf deze kwaliteit en klantvriendelijkheid aanbieden! Jullie zullen aan mij een regelmatig terugkerende klant hebben. Succes the butchery!

Wat opviel was dat een aantal producten zoals de huisgemaakte verse worst, de iberico worstjes en de worsten van het wroetwarken erg aan de zoute kant waren. Verder zoals gezegd top en prima smaak!

Pluspunten

Wij hebben een kraampakket gekocht voor mijn schoonzus. Naast alle rompertjes en speeltjes was dit een leuke afwisseling. Ze heeft enorm genoten van de steaks en de lekkere wijn. Al met al een top cadeau dus!

Pluspunten

Alles in 1 winkel. Persoonlijke benadering, want werd gebeld door eigenaar Bert-Jan om door te spreken. Heel groot assortiment, dus wel even zoeken. Maar de zoekbalk werkt goed, dus even handigheid in krijgen.

Pluspunten

Kwaliteit van het vlees prima, top! Goed gemarineerd, en mals. Snelle service. Goede verpakking die hergebruikt kan worden. Mooi, nieuw aanbod om zo kwaliteitsvlees thuis te krijgen zonder langs te moeten.

Pluspunten

Gave site! En wat een gigantisch assortiment!

Pluspunten

Grootste assortiment vlees wat ik ooit heb gezien. Ook kwamen mijn diepvriesproducten al ready-to-use aan zodat ik gelijk kon beginnen met marineren. Topservice!

Pluspunten

Snelle levering, mooie site en echt een cadeau wat binnenkomst per post!

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...