Goed bevallen

Snelle levering en goed kwaliteit vlees

Heerlijk vlees en supersnel geleverd. Blijf zo bezig!

Aanrader

Uitstekende website, recepten om te watertanden, geweldige keuze, super service, perfecte levering, prachtig vlees.

goede producten

snelle en adequate levering

Stipte levering

Het vlees was echt superlekker en van goede kwaliteit. Goede ervaring

Goed vlees en snelle levering!

Fijne site en lekkere recepten. Netjes verpakt en goed vlees.

Product snel geleverd

Conveggtor green egg besteld volgende dag geleverd met een fijn track and trace systeem

Goed en op tijd

Geleverd zoals omschreven en op tijd. Netjes vacuüm verpakt en nog steeds bevroren bij levering.

Helemaal top

Alles wordt op de afgesproken dag geleverd. Goed verpakt. Na opening van de verpakking komen mooie vleesproducten tevoorschijn waar nog geen spoortje van ontdooien zichtbaar is. Mooie buikspek (mooie verhouding vlees en vet) die de volgende dag in heerlijke burnt ends zijn omgetoverd. Vandaag staan de iberico varkenswangen op het menu#verheugingsproces

Goede kwaliteit en snelle levering

Makkelijk kiezen uit hoge kwaliteit producten die supersnel bij je thuis zijn.

Super goed vlees

Meerdere malen besteld en vooral de tournedos en de wagyu zijn van uitmuntende kwaliteit. Dit is mijn vaste online slager ik heb geen beter vlees gehad.

Super kwaliteit

super kwaliteit vlees en correcte stipte verzending

Lekker

Goed spul

Goed vlees

Het is duurder dan het standaard vlees van de supermarkt, maar de kwaliteit is vele malen beter.

Lekker vlees met snelle bezorging

Kwam snel en nog bevroren binnen. Waarschuwing van het droog ijs en instructies waren zichtbaar en duidelijk. En, het belangrijkste, het vlees was heerlijk

Goede kwaliteit vlees

Nog steeds een goede service betreft het bezorgen Ook het kwaliteit vlees is goed

Snelle levering en heerlijk vlees

De producten zijn op de afgesproken dag geleverd en de smaak is overheerlijk. Ik had de St. Louis style ribs en de Iberico Rib Fingers. Ze waren beiden super lekker.

Gewoon SUPER

Makkelijk bestellen en keurig geleverd zo als het moet. Lekkere dik bevleesde spareribs. Gewoon genieten en je hoeft de deur niet uit.

Snelle levering en heel lekker vlees. Zelfs na transport wordt het diepgevroren afgeleverd.

Top levering en super vlees

Het vlees was door en door bevroren door het gebruik van droogijs. Het product was ook nog eens waanzinnig lekker. Een hele makkelijke manier om aan bijzondere soorten vlees te komen!

Altijd goed!

Wij bestellen altijd ons BBQ vlees bij Butchery, vlees is altijd top en de bezorging in de avond en de andere optie mogelijkheden is altijd fijn als we wat haast hebben :) kan het van harte aanbevelen!

Top !!!

Het kost wat maar het is wel echt gewoon super en genieten !!! Leuk om een keer te doen

Goede kwaliteit, levering op tijd

Ik heb 3 kilos verschillende vleessoorten besteld voor een fest. Het kwaliteit van geleverde producten was geweldig. En ik heb ook een flesje van Himalaya zout als een cadeautje gekregen.

Meerdere keren besteld en altijd tevreden. Bezorging altijd in orde en vlees heerlijk

Mooi vlees, keurige tijdige levering

Mooi vlees, goed verpakt en tijdig geleverd.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...