Great!

Quick service, delicious meat. 100% going to become a regular.

Goede kwaliteit en keurig op tijd

heerlijk stuk vlees en levering volgens afspraak, gaan we vaker doen.

Goed overzicht in de producten

Makkelijk bestellen erg goed verpakt en snelle levering

Goede kwaliteit vlees, en top service met bezorgen. Zeker een aanrader

Het geld zeker waard!

Ik ga vanmiddag de Japanese Wagyu A5+ Ribeye proberen, maar de Australian Wagyu Bavette is echt ontzettend lekker! Het is echt een smaaksensatie in je mond. Ga ik zeker vaker bestellen!

Voor herhaling vatbaar

Lekker vlees. Goede bezorging.

Keurig optijd en goed

super top

snelle goede service, en uitstekend vlees.

Top kwaliteit, onmogelijk om deze producten in de supermarkt te verkrijgen.

Uitstekende snelle levering, goed verpakt en bevroren ideaal !!!!! De avond bezorging is prima geregeld, als de Tournedos eenmaal op je bordje liggen weet je niet wat je meemaakt wat een sensatie is dit.

GEWELDIG

EEN HEERLIJK STUKKIE VLEES.

Top kwaliteit vlees

Hamburgers zijn super goed.

Geweldig lekker vlees/kip

Ik had een bon gekregen en daardoor van alles besteld. Tot nu toe vind ik alles wat ik ervan at super lekker!

Prijs kwaliteit top

Kwaliteit is heel goed.

Ik heb 1x een bestelling opgehaald en dat was top. Goed om te zien hoe vakkundig en georganiseerd jullie met het vlees omgaan. Tweede keer beter laten bezorgen en ook dat was top. Je weet precies wanneer je bestelling er is en tussentijds wordt je goed op de hoogte gehouden. En het vlees zelf is heerlijk!!!!

makkelijk bestellen, snelle levering, goed vlees, heerlijk gegeten.

Laatste moment besteld. Vlees werd in de ochtend aangeleverd en was netjes ingevroren. Vlees was heerlijk, iedereen zeer tevreden.

Fantastisch!

Super goede kwaliteit vlees. Levering is snel, manier waarop het verpakt is, is ook super. Leuk spaarpunten systeem en eerlijke prijzen!

Bestelde mergpijpen kwamen keurig volgens afspraak binnen.

Heerlijke kwaliteit, super service

Alles wat ik tot heden via the butchery bestelde werd vlot en volgens afspraak geleverd. De verpakking is uitmuntend. Eigenlijk is het verbazingwekkend dat de verzendkosten niet hoger zijn gezien. Maar dan hetgeen wat echt telt: het vlees. Dat is eigenlijk exact zoals het omschreven wordt. Eerlijk en heerlijk. Geen valse beloftes en royale (binnen het afgesproken gewicht) porties. Maak zeker en vast gebruik van de promoties want aan versheid en smaak moet je niet inbinden. Als ik 1 puntje van kritiek zou moeten geven is dat er nog meer bereidingswijzen en recepten zouden mogen zijn. Maar het is dan ook een slagerij, geen kookboek.

Heerlijk vlees van goede kwaiteit

The Butchery heeft mooi vlees van goede kwaliteit en hun assortiment is uitgebreid. Je kunt daar ook terecht voor vlees die je niet zo snel elders kunt krijgen. Zoals Dry aged cote de boeuf Charra met een specifieke smaak, Wagyu A5+ of A8+ of Ribeye USDA. Wat we minder lekker vinden zijn hun burgers; die zijn veel te zout en gekruid aangemaakt. Als je bv een Wagyu burger wilt eten dan wil je het puur en zonder teveel poespas. Helaas is een van hun koeriers niet goed en negeert continu bezorgafspraken. Maar The Butchery heeft een goede service en is oplossingsgericht.

Fantastische kwaliteit, bezorging snel en goed.

Heerlijke producten, met goede instructies. Wordt altijd netjes op tijd bezorgd in professionele verpakking. Wij blijven klant.

Fantastisch en bijzonder vlees met top service

Ik bestel regelmatig bij The Butchery. Ze hebben een gevarieerd aanbod voor elk type BBQ-er. Goeie service en goede prijzen.

In de vorige bestelling is een klein foutje geslopen. Dat kan natuurlijk gebeuren. Even een mailtje naar de klantenservice en in no time antwoord en een goede oplossing gekregen.

Gewoon heel goed verzorgd goede kwaliteit vlees

Heerlijk genoten van buikspek nek en steak was echt geweldig

Aanrader

Bezorging was op tijd via trunkr. Vlees was met droogijs gekoeld en in goeie staat overgekomen.

Top vlees voor een eerlijke prijs.

Ik kreeg de butchery als tip voor bbq vlees, maar inmiddels bestellen we al ons vlees via The Butchery. We eten liever minder en goed vlees dan andersom.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...