Al een aantal keer vlees besteld en het komt altijd netjes ingevroren thuis. Er is 1 keer iets mis gegaan met transport maar dit is helemaal naar tevredenheid opgelost met een compleet nieuwe zending die wel netjes bevroren aankwam.

De beste steaks die je kan inbeelden

Geweldige ribben!

Eerste bestelling en meteen een schot in de roos!

Smaakvol top!

Was weer overheerlijk genieten!

Good quality meats from several famous origins

Ordered from the butchery at least 5 times now and the quality is always really good.

levering exact volgens afspraak. heerlijk vlees

Eerste bestelling gedaan bij The Butchery. Mooie stukken vlees die precies volgens afspraak (en avondlevering) diepgevroren aankomen. Kan ze zo in de vriezer leggen en met beschrijving erbij hoe je het beste ermee om kan gaan. Afgelopen zondag het eerste stuk op de BBQ gelegd en heerlijk gegeten.

Super kwaliteit - super service!

Super kwaliteit - super service! Wij hebben weer zitten smullen. Echte aanrader!

Snel en goed vlees

Snelle levering en mooie stukken vlees.

Top kwaliteit en service

Goede kwaliteit

Zeer mooi vlees!

Heerlijke burgers

Alle burgers getest..heerlijk!

Handige site , snelle levering goede producten

Perfecte producten en geleverd op afgesproken tijd , idiaal voor de drukke Camado kok

Het aanbod is top, not your ordinary butcher

Ik ben een bbq hobbyst en heb veel ervaring op het gebied van vlees. Ik bestel inmiddels een jaar of 2-3 bij Butchery, de website overzichtelijk, het bestelproces is makkelijk. Het assortiment is zo goed dat ik mijn vlees niet meer koop bij mijn vaste horeca groothandel. Een topadres!

Geweldig mooi vlees en super snel geleverd!!

Prachtig vlees, leuke gerechten en snelle nette levering. Elke keer weer een feestje om met deze prachtige ingrediënten te mogen BBQen.

Je krijgt wat je besteld

Het flees is can prima kwaliteit en het wordt direct geleverd.

Gewoon lekker vlees

Lekker stuk vlees voor op de BBQ besteld. Volgende dag in huis.

Zowel de kwaliteit van het vlees als de levering waren perfect!

's morgens besteld zelfde dag geleverd.

Uitstekend!!

Snel en eenvoudig bestellen! De levering was top en het vlees was overheerlijk!

Prima slager

Ben altijd weer blij met de kwaliteit van het vlees.

Erg lekker vlees!

Het Vlees is van goede kwaliteit en was de keren dat we hebben besteld erg lekker! De bezorging is ook goed gegaan en werd mooi op de gekozen tijd bezorgd.

Gegarandeerd in orde

Bestelling en kevering liepen van een leie dakje. Kwaliteit vlees is superieur

Goed verpakt en bevroren al mogen de filetlapjes wel iets uit elkaar verpakt worden. Moet ze nu alle 2 gebruiken. Ik ben alleen niet zo’n BBQer, recepten zat maar kan al dat vlees dan ook in de oven?

Geen aanvullingen of tips.

Alles goed gegaan en aflevering via trks erg fijn

Geweldige kwaliteit.

Ga echt weer bestellen.

Goede kwaliteit vlees.

Snel en netjes geleverd. Goed bevroren. Goede kwaliteit vlees. Ik ga hier vaker bestellen.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...