Heerlijk

Levering van het vlees wordt ontzettend goed geregeld, het vlees zelf is ook echt heerlijk! Wel vind ik de prijs-kwaliteit vaak wat scheef t.o.v. andere bedrijven die ook heerlijk, eerlijk vlees leveren en soms stukken goedkoper zijn. Ondanks dat, toch al jaren met regelmaat bij The Butchery gekocht omdat we fan zijn van wat specifieke producten, weten dat het juist aankomt en door de manier van verpakken het lang te bewaren is in de vriezer.

Prima bedrijf

Al verschillende malen besteld. Altijd vlotte bezorging en top kwaliteit vlees.

Eindelijk gevonden!

Zocht al een tijdje achter echte Black angus hamburgers en wagyu gehakt en deze online beenhower (slager) heeft het! En komt het brengen! Wow

Altijd snel bezorgd en geweldige kwaliteit

Mooi vlees, ruime keuze, prima prijzen en leuke tips / recepten! Van de Butchery wordt je altijd blij!

Top producten en fijne bezorging!

De producten zijn goed verpakt en vers! Daarnaast weet je ook dat de herkomst goed is, vers vlees van dieren die goed verzorgd zijn tijdens hun leven. Ook nog eens een uitgebreid assortiment!

Mini burgers zijn ook echt mini

Ik was vol verwachting over de kleine hamburgers. Bestellen is makkelijk en simpel. Bezorgen ging ook prima en was goed verlopen. Daarna, vol verwachtingen op de burgers wachten. Ik had ze speciaal voor de kinderen besteld voor de bbq. Eenmaal ontvangen was en geopend was ik toch wel een beetje teleur gesteld omdat de mini burgers ook echt mini zijn. De grote daargelaten, op naar de smaak. De mini burgers zijn echt wel top van smaak! De kids hebben er van genoten en vinden ze heerlijk! Eerlijk is eerlijk, waren de mini burgers groter geweest, dan had de prijs-kwaliteit verhouding beter in balans geweest en had ik 5-sterren gegeven.

Wagyu Filets van superieure kwaliteit !

Mooie stukken vlees, goeie dikte om te grillen, en botermals. Nu tweede keer bestelling gedaan bij Butchery en twee keer op rij dezelfde super kwaliteit. Wagyu is uiteraard duur maar deze stukken waren het zeker waard. Dankzij de app is het ook makkelijk om thuis te zijn en mee te volgen als de bezorger voorbij gaat komen.

Supersnelle levering en veel keuze

Dit is de eerste keer dat ik gebruik maak van deze online winkel en zeer snelle levering, de keuze is reuze en van kwalitatief hoog niveau Onmiddellijk ook als cadeau voor mijn schoonvader een waardebon via mail aangekocht en die is er ook erg tevreden van

Goede levering

Zou alleen graag zien dat de levering niet meer om 2200 s avonds kwam en de tijdslimiet wat verkort werd met de levering.

Snel goed gevroren aan gekomen en heerlijk

In alles kwaliteit

Uitgebreid assortiment Hoge kwaliteit Prima bezorging

prijzig maar snel en kwalitatief

Erg goed vlees elke keer en verassend snel bezorgd steeds. Wel erg duur dus alleen voor speciale gelegenheden.

Veel keuze, super kwaliteit en snel geleverd. Het was goed verpakt en goed koud gehouden. Top service! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Heerlijk vlees

Goed verpakt en de volgende dag geleverd Kwaliteit is goed en vlees is heerlijk!

Overtreft verwachtingen

Mooie producten. Zorgvuldig verpakt en geconditioneerd verzonden. Perfectie zoals je dat weinig ziet.

Top kwaliteit!

Altijd top kwaliteit voor een goede prijs en altijd keurig verpakt en bezorgd met droogijs

Topvlees. Geweldige keuze en in sneltreinvaart bezorgd

Topvlees. Geweldige keuze en in sneltreinvaart bezorgd.

Heerlijke producten!!

Meerdere keren besteld, super lekkere producten! Goede service & makkelijk verpakt allemaal.

Top, super service!!

Service top, echte aanrader. Super vlees

AFWACHTEN

WE ZIJN ER NOG NIET AAN TOEGEKOMEN OM HET VLEES TE ETEN MAAR DAN KOM IK IN DE LUCHT HOE HET GESMAAKT HEEFT.

Vlees van top kwaliteit

Al meerdere malen vlees besteld en altijd dik tevreden. Snelle levering, fijne bezorgdienst en goed verpakt.

Altijd perfect

Vlees en ook de levering altijd perfect en conform afspraak.

Mooi assortiment en perfecte snelle levering

Stelt nooit teleur. Ik ben fan van USA Prime cuts en die zijn bij The Butchery goed vertegenwoordigd. Dus als ik BBQ is The Butchery daar vaak bjj.

Top vlees en super service!

2x een bestelling geplaatst, 2x zeer tevreden over het kwaliteitsvlees maar ook zeker over de vlotte bezorgingen!

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...