Prima vlees, prima levering

Great experience

I am a regular customer of Butchery.nl, they have always delivered quality products and on time!

Voldoende

Het vlees was minder dan de gebruikelijk.( Maar is een goede oplossing voor gevonden. )Ribeye zelf was redelijk/goed van kwaliteit maar vorm vreemd. Bestelling gaat snel en gemakkelijk.

top kwaliteit

slowmotion garen met een hoop boter en wat kruiden tot onder medium-rare, dan reverse sear in grill pan, smolt op de tong. goede chimichurri saus erbij. Niet te overtreffen

Kwaliteit en levering beiden top!

vlot en lekker

geloof t of niet, vroeg besteld is s avonds geleverd, super verpakt en prima kwaliteit

Nog sneller geleverd dan afgesproken. Heerlijk hammetje uit de oven.

Aanrader!

Toevallig heb ik The Butchery recentelijk ontdekt toen ik op internet op zoek ging naar Beef Wellington. En ik moet zeggen, de Beef Wellington heeft me tot in de zevende hemel gebracht. Ik heb er onmiddellijk een aantal bijbesteld! Ik heb nog niet alles kunnen proeven wat ik besteld heb, maar hetgeen ik wel al geproefd heb, was stuk voor stuk uitmuntend van smaak. Ik denk dat ik een diepvries ga bijkopen :-). Ook de communicatie mbt bestellingen verloopt zeer vlot. Kortom, wat mij betreft enorm aan te bevelen!

Top quality, excellent delivery conditions

The usda prime rib eye are excellent. Make sure you choose at least 375g for optimal thickness/size. The delivery with dry ice makes you sure that the meat arrives at top frozen condition!

Kwaliteit vlees super en perfecte levering

Vlees kwaliteit was echt goed. Wagyu rib-eye en de wagyu ossenhaas besteld en er zeker van genoten. Vlees was niet ontdooid en kon eigenlijk zo weer de vriezer in. Complimenten voor de levering, aangegeven tijd en snelheid waren perfect.

Prima slager.

Overzichtelijke slagerij. Prima kwaliteit. Snelle levering.

Top kwaliteit van topbedrijf

Bezorging altijd op tijd, voedsel van hoge kwaliteit!

Zeer snelle levering van topproducten

Lekker vlees en nog zeer snel geleverd ook. Dit smaakt naar meer!

Snel, duidelijk en goed

Zeer tevreden over The Butchery: vlees besteld, daags daarna keurig verpakt geleverd in droogijs (ik wist dat het bevroren was). Ben benieuwd naar hun andere producten! Kom zeker terug met nieuwe bestelling.

De wagyu is ongekend lekker

Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Heerlijk vlees, goede service

Erg te reden met de butchery. Leuke nieuwsbrief, goede site en ruime keuze. Daarnaast ook nog eens bereidingstips voor de het vlees, vaak nog op verschillende wijzen (bbq, sous-vide, oven, etc.). Deze keer wat minder tevreden met de vacuümverpakking, hier zat een scheurtje in en daardoor dus niet meer vacuüm. Buiten dat een webshop om aan te bevelen.

Ongelooflijk goed!

Het vlees is altijd van top kwaliteit m. De snelheid en het op het juiste moment van leveren kan niet beter! Ik raad jullie bij iedereen aan! Ga zo door!

Goed geregeld, goede kwaliteit.

Voor het eerst Wagyu A5+ geprobeerd. Verzending is goed geregeld. Bezorger was Multi Vers BV. Goede informatie met tijdslot en hoeveel bezorgingen nog voor mijn bezorgingen gepland waren. Het vlees werd goed bevroren geleverd in een droog ijs zak. Mooi stuk vlees zag er erg goed uit. Heerlijke smaak , super vet zoals de Wagyu A5+ moet zijn. We hebben er van genoten.

super service en heerlijk vlees

Heel netjes verpakt. Goede kwaliteit en snelle levbering.

Perfekt en heerlijk

Iberico spareribs besteld, Snel geleverd, mooi op tijd. Vlees was uitstekend,

Prachtig vlees en veel variatie, Mooi website, en top service qua leveringen, Echt een aanrader

Geweldig vlees

Prima site, voortreffelijk vlees en prima bezorging

vlees van zeer goede kwaliteit

zeer smakelijk vlees, goed , snel en volgens afspraak aangeleverd

Prima kwaliteit

Alles wat we bestellen is heerlijk/

Altijd lekker vlees. Mooi verpakt en prima verzonden.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...