Top vlees, top smaak. Hoogtepunt van het kerstdiner.

Gewoon goed

Mooi snel bezorgd, mooi stuk vlees en lekker

Op tijd, prima kwaliteit!

Altijd goed, zowel kwaliteit als bezorging

The Butchery is naar mijn mening de beste slager van Nederland. Het aanbod is gigantisch en het vlees is van hoge kwaliteit. Bezorging is ook abnormaal snel met Trunkrs. Koop tegenwoordig nog amper vlees in de supermarkt en haast alleen nog maar bij Butchery. Liever minder vaak vlees van hoge kwaliteit dan meer van lage kwaliteit. Kwaliteit > Kwantiteit

Uitstekend!

Uitstekende producten en uitstekende levering. Wij hebben heerlijk gegeten weer deze feestdagen dankzij The Butchery!

Delicious

Delicious party ham delivered on date requested. Thank you!

Mooi vlees

Heerlijk vers

Verukkelijk!

Het vlees was beter als verwacht, dus volle sterren!

Top product

Snel

Goed geregeld, in de ochtend besteld en voor 20:00 uur zelfde dag had ik mijn product in huis

Uitstekende kwaliteit

Het product was zeer goed van kwaliteit.

Prima webwinkel!

Goede kwaliteit vlees en ze doen wat ze beloven.

Goede worst van een prima slager

Ik bestelde ossenworst om die te vergelijken met de zg Amsterdamse Ossenworst. Geef mij maar Amsterdam. Het is voornamelijk de grovere structuur van het vlees dat ik waardeer boven de fijnere maling van deze worst. De worsten werden in droogijs verpakt geleverd. Een voor mij bijzondere verpakking, maar zeer effectief. Niet aanraken hoor, dat droogijs. Alles bijelkaar, een prima ervaring. Door ossenworst blijf ik in Amsterdam kopen, maar coor andere produkten kom ik hier zeker terug.

Super kwaliteit vlees, perfecte bezorging

De tournedos van de Aquitaine blonde was botermals en smolt op de tong. Bezorging vond plaats perfect volgens schema.

Eerste aankoop; dat ga ik vaker doen!

Eindelijk een echt goede kip op tafel, smaakvol en stevig. Op tijd geleverd in super verpakking, (avondbezorging als optie is ook heel fijn) Komplimenten !!!

Geweldig!!

Heel lekker en verzorgd vlees en een levering helemaal volgens afspraak!

Gewoon top!

Levering was perfect gekoeld verpakt aangekomen. Duidelijke track&trace plus sms 15min voor levering. Goede kwaliteit van vlees. Ik blijf bestellen!

Geweldig!!!

Goede service. Goede levering. Heerlijk vlees: gevulde kalkoen en gourmetschotels. Zeer goede kwaliteit!!! Genoten opnieuw!!

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

S’avonds levering ging prima op de afgesproken tijd

doen wat ze beloven

TOP !!!

Fav premium slager

Er was iets verkeerd gegaan met mijn bestelling net voor kerst maar meteen opgelost met een kleine verassing. Service en producten altijd 10

Heerlijke wagyu

Lekkere vlees. Had 380 gram wagyu a5 besteld. We hebben die tijdens het gourmetten op de steengril gegeten. Heerlijk.

Kwaliteit vlees, bereidingsinformatie kan beter, levering rond kerst een dag te laat.

Vlees was van goede kwaliteit, niks op aan te merken. Bereidingsinformatie indien aanwezig was uitgebreid, maar ontbrak volledig bij de kipfilet met huid en bout. Nu begrijp ik dat levering door een ander bedrijf gedaan wordt, maar ook daar ligt uiteindelijk de verantwoordelijkheid bij The Butchery om iets mee te doen. Levering was te laat, wat begrijpelijk is rond de drukke kerstperiode (levering kon t/m vrijdag, met 1e kerstdag op zondag), maar alsnog teleurstellend als je een specifieke leverdatum aanvraagt (vrijdag in ons geval). In eerste instantie kies je een leverdatum en kan je bestelling de gehele dag aankomen, dus daar rekenden we op: geen afspraken die dag; altijd iemand thuis. In de ochtend een levertijd gekregen voor vroeg in de middag; werd keer op keer uitgesteld tot deze half 10 's avonds werd, waarna er gewoon niks meer gebeurde. Uiteindelijk zaterdag eind van de ochtend de levering gekregen: droogijs was compleet "gesmolten" maar het vlees was gelukkig nog bevroren. Misschien niet veilig genoeg om alsnog in te vriezen maar goed genoeg om in de koelkast verder te laten ontdooien. Al in al was het vlees een succes en kan ik dat volledig aanraden, maar de levering zorgt ervoor dat ik twee keer na moet denken of ik hier nog een keer vlees zal bestellen.

Netjes verpakt en mooi vlees

Heb al verschillende maal besteld en het is elke keer netjes verpakt bezorgd. Het bestelde vlees van goede kwaliteit en mals

Goed vlees en keurig bezorgd!

Erg goede kwaliteit vlees, goed verpakt en netjes op tijd geleverd!

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...