Goede producten en service

Doen alles om klant tevreden te stellen.

Prima leverancier maar teleurstellend product

De producten komen prima op tijd aan. Het Wagyu A5 vlees uit Japan viel enorm tegen (400 gr in plakjes van een halve centimeter). Als iemand mij had verteld dat het speklapjes ipv rund was dan had ik dat zonder meer geloofd. Ik denk dat je als slager moet opletten of de verhouding vet/vlees, in mijn geval 90/10 wel de bedoeling is. Verder.... Na dit aangekaart te hebben, ben ik gebeld en heb het geld zonder morren ongevraagd teruggestort gekregen. Kortom. Als het vlees niet volgens verwachting is dan nemen zij hun verantwoording. Persoonlijk is mijn vertrouwen hierdoor, in The Butchery, toegenomen.

Goede kwaliteit en grote keuze

De kwaliteit van het vlees is goed De keuze is bijna te groot. Klein puntje voor verbetering, maar die is puur persoonlijk De marinade zorgt dat de oorspronkelijke heerlijke smaak van het vlees niet meer te proeven is.

Vernieuwend smakelijke kwaliteit

De levering verliep soepel. Het bestelde vlees was erg smakelijk en van hoge kwaliteit!

Super lekker

Snel bezorgd en het was goed verpakt, meteen de vriezer in en met kerst de avond van tevoren eruit om te laten ontdooien. Ik heb niks meer hoeven doen qua kruiden voor de rollade, hij was al uit zichzelf enorm lekker gekruid ! aanrader

Levering is conform afspraak geweest. Geleverde product was goed van smaak

Goede kalkoen

Zeer smakelijke kalkoen duidelijke beschrijving hoe te bereiden en netjes op tijd bezorgd ben erg tevreden vond alleen de garnituur een beetje karig

Goede kwaliteit brisket, verpakking, order afhandeling en bezorging top!

Prima kwaliteit beef brisket van US gain fed Nebraska prime beef. Trim was naar mijn smaak goed (niet te veel verwijderen maar ook geen exceptionele hoeveelheden vet) Mooi dooraderd en na 8 uur smoken een echte traditionele delicatesse.

Probleemloos bestellen en super kwaliteit.

Al een aantal keren voor verschillende gelegenheden bestellingen gedaan. Meestal voor de BBQ maar nu ook voor gourmet. Keuze is heel ruim en levering supersnel. Bestelling wordt vacuüm en ingevroren aangeleverd dus kan een paar dagen inbde vriezer. Kwaliteit is wat je verwacht van een tops slager.

Goede levering, goed vlees

Aangepaste bezorgdatum aangegeven en ze hebben zich netjes aan de dag gehouden. Goed up to date gehouden op de dag zelf ook. Vlees was fantastisch. Je krijgt wat je leest en dus koopt

Voldoende

Het vlees was geweldig alleen de levering liet een beetje te wensen over rmaar is goed opgelost door Butchery

Dé shop voor carnivoren

Brisket en iberico besteld. Perfect verpakt en supersnel geleverd. Het was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Subliem

Een goud eerlijk en goed stuk vlees Goed vlees is duur tegenwoordig Maar als ik heet er vanaf eet ben ik gelukkig Super service perfect geleverd

Heerlijk vlees thuis afgeleverd.

Al vele malen hebben we vlees besteld bij the butchery. Vooral de gevulde kalkoen maar ook de gevulde scharrel kip rollade vallen erg in de smaak. Bevroren aangeleverd, dus op tijd besteld.. even in de vriezer bewaard en 2 dagen van te voren ontdooien in de koelkast werkt goed. En de service: 10+ zelfs op kerstochtend reageren ze op mail als je toch een vraag hebt over de bereiding…

Ruime keus uit kwaliteit

Plus een perfecte levering!

Snelle bezorging en goed vlees, vooral de braadworst van Livar.

Goed verpakt, top koeling. Super kwaliteit

Prima informatie van te voren en goede (vroege!) levering

Na wat snel en goed beantwoordde vragen besloten wij ons wagyu vlees te bestellen bij The Butchery. Het was geweldig lekker. Een ervaring die wij onze jongelui mee wilden geven het leven in. Zoiets koop je niet nog eens zomaar. Een minpuntje. Advies wanneer je moet beginnen met ontdooien en hoe je moet ontdooien zou fijn geweest zijn. We aten een paar uur laten ;-). Gelukkig had ik talloze filmpjes gezien hoe het klaar te maken en met welke saus. Ik was best zenuwachtig toen ik begon met bakken. Je stopt toch 275 euro in een HEET pannetje. Maar het is goed gekomen en de mannen hebben gesmuld

Verrukkelijk

Wat een heerlijk vlees. Voor de kerst beef wellington besteld. Ik dacht in eerste instantie: wat een kleintje! Maar toen we eenmaal aan tafel zaten vonden we het meer dan genoeg! Super lekkere kip cordonbleu’s, worst jalapeno/cheddar en er liggen nu overheerlijke hamburgers in de pan. Het was zeker niet de laatste keer dat we besteld hebben. Dank!!

Snel geleverd en vlees was erg lekker

Duidelijke website. Geen gedoe, gewoon netjes geleverd en kwaliteit van het vlees is gewoon erg goed.

Lekker eten en tijdig zoals afgesproken geleverd

Mijn eerste ervaring met The Butchery was heel goed. Alles was lekker en het vlees (iberico wangetjes) super mals en lekker van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar. De kipfilet gevuld was ook lekker maar ga de volgende keer nog eens iets anders bestellen. Ik keer zeker nog eens weer en heb tegen vrienden gezegd dat ze ook eens kunnen bestellen omdat het echt een aanrader is.

Goed stuk vlees

Mijn zoon is kok en adviseerde bij de Butchery te bestellen. Het vlees is van zeer goede kwaliteit. De levering met track and trace op tijd en tijdens levering volgbaar. Wat heel fijn is. Zeker een aanrader!

Good meat, good service!

I ordered Christmas ham last year, and I was so happy with it that I ordered again this year. Highly recommended!

Uiteindelijk goed opgelost

Uiteindelijk goed opgelost

Op de bezorging na goed

Vlees is van goede kwaliteit en wordt in keurige verpakking geleverd alleen de bezorging is de laatste keer flink misgegaan

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...