Geweldig!

Alles geweldig verzorgd. Hoef nauwelijks iets te doen of na te denken en het resultaat een verrukkelijke kant en klare gevulde kalkoen. Eén tip: de aluminium schaal heeft geen stevigheid dus zet deze vooral in bij voorkeur een gewone braadslee.

Kwaliteit goed maar levering slecht

Waarschijnlijk door de kerstdrukte maar de levering werd 2 maal uitgesteld waardoor het vlees ontdooid aankwam. Het was desondanks lekker. Niet de fout van de Butchery maar van de vervoerder. Had ze gebeld en kreeg de garantie dat het diep gevroren bewaard zou blijven, dat klopte dus niet. Volgend jaar bestel ik eerder zodat ik geen last heb van de kerst drukte

Uitstekend!

Mooi assortiment, prima aangeleverd en zeer goede kwaliteit

gewoon goed

goede reerug besteld en heel netjes geleverd heeft ons gesmaakt.

Makkelijk en snel bestellen, snelle gekoelde levering, mooi dat het ‘s avonds kon worden bezorgd Was goed en lekker vlees

Goed qualiteit en keuz van producten en prima service.

Goed vlees, duidelijke website en goede telefonisch hulp als je er even niet uit komt

Butchery heeft een ruim assortiment aan vleeswaren voor een scherpe prijs dat snel bij je thuis geleverd kan worden. Ideaal voor de kerstdagen en andere bijzondere gelegenheden. Ook als er iets mis is gegaan met de levering helpen ze je snel. Waardoor ik gerust ben dat ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat die speciale dag altijd een succes wordt

Kwaliteit uitstekend service matig

Helaas niet alles geleverd wat ik besteld had. Kortingscode aangeboden voor bedrag wat niet geleverd is. Helaas had ik hier niks aan met de feestdagen. Volgende bestelling boven gratis bezorgen grens anders heb ik nix aan mijn kortingscode (wat die heb ik dan zelf betaald).

Erg tevreden

Een gevulde kalkoen besteld voor de kerst. Alles keurig geleverd volgens afspraak, met een duidelijke omschrijving erbij. Heerlijk mals en een bijzonder lekkere vulling! Zeer geslaagd!

Uitstekend stukje vlees

Mals, smaakvol, snelle levering

Heerlijke kalkoen

Makkelijk bestellen, perfect geïnformeerde bezorging en een pracht kalkoen met gebruiks beschrijving.

Heerlijk vlees, snelle levering

Makkelijk en snel bestellen. Duidelijke communicatie omtrent levering. Overheerlijk vlees.

geweldig

Wederom kwaliteits producten geleverd. Alles is heerlijk van smaak en in goede orde ontvangen.

Delicious!

Everything from Customer service to the quality of the product was on spot. We ordered the glazed ham and it was delicious

Prachtige producten

Dit keer, behalve wagyu, ook in de slagerij versgekookte producten gekookt. Het was allemaal erg lekker. Enige wat iets verwarrend is, is de bestelbevestiging van de butchery. Er staat verzendadres en tegelijk ophaallocatie. Verder was alles perfect.

Zeer lekker vleeS

Een heel lekker stuk lamsbout besteld!

Voor het eerst besteld

Wij wilden iets anders voor de gourmet met kerst dan de "standaard" vleesschalen uit de supermarkt. Dit is dan ook zeker gelukt! Kwaliteitsvlees van de beste rassen en de verzending/levering was uitstekend. Hoeveelheid vlees pp op de gourmetschalen was wel wat weinig.

Fantastisch kalkoen

Lekkere gevulde kalkoen Heerlijk product, fijn dat er rekening met allergieën is gehouden, een pronkstuk op tafel die niet kon mislukken met de duidelijke gebruiksaanwijzing die meegeleverd waren. Volgend kaar zeker weer.

Nog nooit zo'n verrukkelijke kalkoen gegeten!

Wij hebben op 1e kerstdag voor 10 personen de gevulde kalkoen van The Butchery bereid. Wat een genot, wat een smaakbeleving! Allemaal waren we het er over eens, dit was de lekkerste kalkoen ooit. Heerlijk mals en zeker niet te zout. Met een vulling die perfect past bij de smaak van de kalkoen zelf. Klasse!

Kwaliteit is uitmuntend!

Snel en makkelijk thuis geleverd en heerlijk vlees!

Op tijd en goed aangeleverd en perfecte kwaliteit

Het product is in goede staat aangeleverd en de kwaliteit en smaak zijn uitstekend.

Helemaal top

Bestellen is makkelijk en komen na wat er geschreven wordt. De ene dag bestellen en de andere dag leveren. Niet zoals bij andere leveranciers de ene dag beloven en bij bestellen ineens latere leverdag. Keurige bezorging, goed ingepakt en een overheerlijk product.

Heerlijke rollade

Voor het eerst een bestelling gedaan maar zeker voor herhaling vatbaar. Vlees zeer goed verpakt aangeleverd en was een heerlijk stuk vlees.

In een woord fantastisch

Top en heerlijk . We hebben ervan genoten. Bedankt. Hele fijne dagen nog.

Snelle goede levering en heerlijk vlees

Fijn dat je zelf een bezorgmoment kan kiezen en dat er ook in de avond bezorgd wordt. Vlees is goed verpakt en ingevroren. De producten die we tot nu toe gegeten hebben eaten van hoge kwaliteit. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...