Snelle goede levering en heerlijk vlees

Fijn dat je zelf een bezorgmoment kan kiezen en dat er ook in de avond bezorgd wordt. Vlees is goed verpakt en ingevroren. De producten die we tot nu toe gegeten hebben eaten van hoge kwaliteit. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Prima ervaring

Op tijd geleverd en goed verpakt Prima kwaliteit van het vlees

Fantastisch vlees

Snelle bezorging binnen een dag en het vlees was heerlijk

Het overtreft alles ,zeer goed.

Heb al van alles geprobeerd in verband met vlees ,ben ook maar een amateurke,met kerst kalkoen heel fijn voorbereid en simpel klaar te maken.en dan in de zomer of als er wat beter weer is het BBQ vlees zeker een aanrader, en dan bestellen en leveren kan gewoon weg niet beter,daarom een pluimpje waard.

Fantastisch!

Voor kerst hebben we bij jullie besteld en wat zijn wij tevreden. Het stoofpotje en ook de pulled pork waren overheerlijk! Zeker een aanrader!

Rosbief en beenham besteld, was verrukkelijk en de bezorging wat top. Zeker een aanrader.

Altijd goed en snel geleverd

Mooi vlees! Verschillende stukjes geprobeerd met als hoogtepunt secreto iberico en black angus short ribs! Heerlijk!!

Goede kwaliteit alles lekker vers heerlijk eten

Geweldige producten precies op tijd geleverd

Het is niet gemakkelijk om vlees vanaf ‘n foto te bestellen, maar niks stelt teleur. Super mooi vlees voor ‘n acceptabele prijs. De levering is ook goed geregeld door ‘s ochtends te verzenden en in de avond te leveren.

Vlees echt goed. Service super. Bezorgdienst iets minder tevreden over.

Lekker vlees, snelle en goede bezorging

Producten op tijd

Kwaliteit is erg goed. Veel keus.

Door het "geklooi" van hun koerier TRUNKRS werd mijn levering veel te laat ingepland. Ook de service en vriendelijkheid liet bij TRUNKRS te wensen over. Dit was echter zonder The Butchery gerekend! Zij hebben alles in het werk gesteld om alles tijdig en persoonlijk bij ons te komen afleveren. Ik kan dus alleen maar een 10 geven wegens topservice en topkwaliteit Bedankt The Butchery om mijn avond toch nog te laten slagen. Ik zou jullie echter nog 1 goede raad wil geven. Zoek aub een andere koerier/transport bedrijf waren jullie kunnen op tellen...en laat jullie topservice en kwaliteit niet verknallen door een onbetrouwbaar koerierbedrijfje.

Uitstekende service

Lekker

Heerlijk vlees, snel geleverd

We hebben eerder aangegeven dat we een probleem gehad hadden met de bezorging .Hoewel het vlees van uitstekende kwaliteit is waren wij er wel klaar mee. De Butchery heeft contact met ons opgenomen en de zaak uiterst welwillend en klantvriendelijk opgelost! Super!

Altijd goed

Trouwe klant voor de wagyu. Sinds kort ook andere vleessoorten besteld maar onze favoriet is toch de wagyu.

Goed vlees top service

Al eerder bij ze besteld en ze hebben echt lekker vlees. Helaas strandde ons pakket ivm de ijzel en werd pas later bezorgd. Maar daar mag hebben altijd over bellen en is er iets niet goed wordt er direct vervanging aangeboden en opgestuurd. Gewoon top dus

Mooie producten. Goed verpakt en snel geleverd.

Rundergehakt Blonde d'Aquitaine NED-ca. 500 gram: Gebruikt voor mijn Italiaanse ragu. In één woord uitstekend. Gehakt was goed droog, het mag nl geen stoofpot worden maar crunchy blijven. Resterende gekochte producten ga ik bereiden voor ons Kerstdiner. (o.a. Poussin en kalfsoester). Ben benieuwd.

met the butchery prima

Met The Butchery geen problemen. ook voorgaande keren niet. Alleen zou ik wel op zoek gaan naar een andere vervoerder. deze maakt er een potje van en gaat ten koste van jullie naam Gr Jan Ubels

Weer helemaal goed geregeld!

Het blijft een feestje om op de website de mooie producten te bekijken en vervolgens een bestelling te plaatsen. Keer op keer zeggen de mensen van The Butchery wat ze doen maar doen ze ook werkelijk wat ze zeggen! Top!

Simpelweg goed vlees met excellente service

Heel mooi vlees zo op de stoep geleverd.

Kreeg een melding dat de voorraad weer was aangevuld.

Perfect!

De levering van mijn bestelling ging uitstekend, bedankt!

Altijd top!

Super snelle service en altijd goede kwaliteit vlees.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...