Súper mals vlees

Lekker en veel keus. Ook de wangetjes in rode wijn saus is heerlijk. Wij zijn fan.

Black Angus /jalopinio burgers

Op zich een redelijke product maar het smaak van vlees is weg van fijn gemalen vlees en jalopino peper is nawelijks te proefen. De burger zelf mag well meer groof structuur hebben, dan smaakt het wat lekkere.

Altijd goede kwaliteit en stipt!

Super mooi en lekker vlees. Altijd stipt geleverd

Goed assortiment, heel goed vlees, snelle en correct levering, goede communicatie rondom de levering, goed en niet te veel ingepakt en een realistische prijs. Kortom, een aanrader

Goed vlees en goede service!

De Butchery heeft een geweldig assortiment, levert razendsnel en op verzoek ook verdeeld in kleinere porties. Maar op nummer 1 staat de kwaliteit van het vlees!

Black Angus /jalopino burgers

Altijd goed bij the Butchery

Vlotte bezorging. Goed verpakt. Altijd vers en goed vlees. Ons vaste bestel adres voor de bbq.

Slechte bezorging

Bezorger had 1.25 kilo wagyu a5 buiten laten gezet en op bezorgd gezet. Buurman had het gelukkig gegeven

Altijd goede kwaliteit en volgens plan bezorgd

Super tevreden!!

Echt heeeeeel goed!

Vlees uit het luxere - en dus ook duurdere - segment. Het vlees is echt heel erg goed (ook als het geen wagyu is). De prijzen zijn realistisch, je hebt dus niet idee dat je te veel betaalt. Levering is precies goed. Snel of iets later op een zelf gekozen datum. Communicatie rondom de levering is ook heel goed. Verpakking is veilig zonder al teveel verpakkingsmateriaal. Kortom, zeer tevreden.

Snel geregeld en mooie producten!

Via een collega gehoord van Butchery.nl en direct wat mooie stukjes besteld. Volgende dag al bezorgd en op de grill.. 10/10 binnenkort weer bestellen.

zeer goed

Goeie kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden over de producten en over de super snelle levering

Prachtig vlees en zeer goed verpakt en bezorgt

Tot op heden zeker geen andere leverancier voor mijn “Big Green Egg” vlee. Super te vrede over “The Butchery”

TOP

Gewoon goed en goed vlees. Pieter

Super mooi vlees en erg goed verpakt

Geen andere leverancier meer “the Butchery” is verreweg de beste

Nette prijzen, goede service!

Doen wat ze beloven, perfect optijd bezorgd

Zondag avond besteld, gevraagd voor bezorging op dinsdag. In perfecte conditie optijd bezorgd

zeer goed

perfecte levering en heerlijk vlees

Super online slager, gebracht op de dag dat ik aangaf en ik heb een diepvries vol heerlijk vlees voor de BBQ

Mooi product goede levering

Dank! altijd geleverd op de gevraagde tijd. En de kwaliteit van jullie producten is boven gemiddeld.

Altijd on point

Mijn ervaring is altijd top

Zeer tevreden, zowel met het vlees als met de levering.

slechte postbezorger

De postbezorger liet 1,25kg wagyu buiten staan en aangegeven dat het was bezorgd. De buren hebben mij het pakketje gegeven omdat het buiten stond. Ik denk ik heb geluk gehad dat niemand anders het pakketje heeft meegepakt...

Geweldig vlees

Heerlijk vlees, altijd een feest als the butchery is geweest! Enig minpunt is de bezorgers, maar is een externe partij. Deze zetten de bestelling altijd langs het huis ipv gewoon aan te bellen zoals een normaal mens zou doen.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...