Supergoed vlees en enorm snel

Overheerlijke gourmetschotel (maar écht!) en fantastisch snel en goed ingepakt geleverd. Top!! Zeker niet de laatste keer.

Zeer goed en mooi

Prettig snelle bezorging goed verpakt

Prachtige kwaliteit en top bezorging

Goede producten Bezorging volgens afspraak en goed diepgevroren geleverd

good quality, terrible butchering

One of the ribeyes i ordered was butchered really terribly. It was shaped like a triangle and had uneven thickness.. needless to say it didn't cook so well. I understand that its hard to cut a steak to a specific weight but i would prefer to maybe wait after the steak is cut and pay a bit more than to receive an awkwardly cut steak. thank you so much, Fred

• Would you recommend us? No

Alles is goed

Goed product, goede prijs, zorgvuldige en snelle levering, goede communicatie. Alles is goed!

Uitstekend vlees heerlijk gekruid!

Service tot aan de deur is perfect, zo zou het altijd moeten zijn. Uitstekend gourmet pakketje. Mooie opmaak en heerlijk gekruid!

Goed geholpen

Door The Butchery ben ik goed geholpen. Ik had een bestelling gedaan maar dit werd elke keer niet bezorgd door Trunkrs en ze lieten niks van zich horen. The Butchery heeft dit probleem voor mij opgelost door een nieuw pakket te maken en te laten bezorgen door een andere bezorgdienst. Hierdoor heb ik mijn pakket wel gekregen waar ik erg blij mee ben.

Geweldig vlees

Het vlees is echt vers, zodra je het begint te bakken en eten kan je al zien hoe mals het vlees is. Zeker een aanrader voor mensen die graag vers eten.

Heerlijk vlees.

Heerlijk vlees besteld. Ik bestel nu dagelijks vlees en heb een vleespakket erbij gedaan. Het ziet er fantastisch uit. Alleen de bezorging ging niet goed door waarschijnlijk personele problemen bij Trunks. Duurde 3-4 dagen langer maar na een prettig contact met de butchery kwam dit allemaal goed.

Uitstekend vlees

Het vlees en de service van de Butchery is helemaal geweldig! Wordt prima verpakt verzonden. Alleen jammer dat Trunkrs de aflevering waardeloos uitvoert! Zonde vd reputatie van de Butchery

Goede kwaliteit en goede service

Ik bestel zo nu en dan bij de Butchery en hun vlees is tot nu toe altijd van de hoogste kwaliteit gebleken. In ieder geval voor mij. De wagyu selectie is groot waardoor je altijd wel wat kunt kiezen. Ze hebben gerefeld leuke korringsacties en de beefcoins die je kunt sparen en later kunt inwisselen maakt het wat leuker (dit systeem moet wel makkelijker gemaakt worden). De prijzen vind ik persoonlijk zo nu en dan wel aan de hoge kant, maar door de kwaliteit en service kom ik toch altijd terug. Over de service gesproken. Levering is altijd snel, de spullen zijn goed verpakt. Ik ken er nog een die het beter doet, daarom 4 en geen 4.5 sterren, maar goed is goed. Had afgelopen week een klacht. Overigens konden zij daar niet direct iets aan doen, aangezien het probleem primair bij de bezorger lag, maar zij hebben de bezorger ingeschakeld en dus klaagde ik bij de Butchery. Tot mijn grote verbazing en vreugde waren zij heel erg soepel, snel en meewerkend. Sterker nog. De volgende dag stond er iemand bij mij op de stoep om mijn klacht af te handelen. Nou dat is service. Ook de man die mij hielp was aardig en ter zake kundig. Al met al kan dit bedrijf wel 5 sterren verdienen. Maar kleine puntjes zorgen voor 4 sterren. Toch echt maar dan ook echt een aanrader. Zeker met de kerstdagen. Heerlijk gevulde kalkoen, black angus rollade om je vingers mee af te likken, en de wagyu tot nu toe de beste die ik ergens kon kopen etc etc.

Heerlijke gevulde kalkoen

Het was een heerlijke gevulde kalkoen.

Super kwaliteit, fijne bezorging!

Uitstekende service! Heerlijk vlees!

In de eerste plaats is het heerlijk vlees, wat je ook bestelt. Maar ook prima service, zeer klantvriendelijk.

Eerst keer besteld

Na twijfels over online vlees kopen moest ik er toch aan geloven. Dit is me verrassend goed bevallen en zal hier zeker vaker bestellen.

Ee hebben ham en varkenswangetjes besteld. Bestelling kwam goed verpakt aan, oké bezorger was niet zo vriendelijk maar dit terzijde. De ham was een groot succes. Gisteren de varkenswangetjes verwerkt tot Luikse stomerij. Wat een heerlijk mals vlees. Dus heerlijk en kwalitatief goed vlees Een aanrader!!!!

Top vlees.

Uitstekend overheerlijk vlees en uitstekende bezorging!

Ik zou alleen opletten met de verpakking. Soms kapot

Perfecte service van Joey.

Good quality!

Ordered a turkey and brisket and they both turned out perfect! The order arrived fast and well packaged, there were instructions on how to handle and defrost them and the meat was tasty and tender. Overall happy with our choice :)

Uitstekende producten

Hele goede spullen, degelijk verpakt en verzonden

Bijzonder Goede kwaliteit en snel geleverd

Bijzonder hoor hoe de mooie producten worden geleverd. Betrouwbare levering en goed koel geleverd. Ik krijg wel steeds een mooie zak waarin de spullen mooi diepgevroren geleverd worden. Zou eigenlijk bij volgende levering weer retour gegeven moeten worden. Ligt nu in de afvalbak.

Van service tot kwaliteit uitstekend

De bestelde producten zijn altijd uitstekend, verder goed benaderbaar voor advies/vragen. De bezorgservice sluit hier prima bij aan.

Goede kwaliteit goed verpakt en snel

Fantastic

Great products and delivery

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...