Goede kwaliteit met een snelle levering

Ik bestel nu al een paar jaar hier en de producten zijn van uiterst goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden en zal nog lang blijven bestellen!!

Kwaliteit én service

Klantenservice is super goed bereikbaar en behulpzaam. En het vlees is wat je ervan hoopt, heerlijk. 100% aanrader

Amazing, 'sterwaardig'

De A5 wagyu geserveerd, en ze vonden het beste vlees dat ze ooit gegeten hadden. Voor herhaling vatbaar!

Erg goede kwaliteit vlees, snel en naar wens geleverd

Al meerdere malen besteld bij The Butchery, naar volle tevredenheid! Ruime keuze aan bijzondere vleesrassen, waarmee je een super mooi gerecht op tafel kan toveren. Alles keurig geportioneerd, bijna geen opschoonwerk en netjes verpakt. Levering zoals aangegeven via de site, netjes in gekoelde verpakking. Leuk is ook het spaarsysteem waarmee je vlees kan "kopen" die niet in de shop staan of kleinere versies om eens wat te proberen.

Snel en goede levering. Product is uitstekend.

Beste vlees met fantastische service

Wederom erg blij met een gevulde vriezer aan gevarieerd vlees. De worstjes zijn in ons gezin erg populair. Nooit meer voor 18.00 uur bij een slager te hoeven zijn. Ik bestel voor een maand, ideaal!

Perfect product

Goed vlees en snelle levering, doen wat er word beloofd.

In een woord uitstekend

Voor het eerst wat besteld, ging allemaal heel vlotjes. Bezorging keurig en slim verpakt.

Great overall quality.

I have made only 2 orders and have been very impressed with the product. On a negative I have found in each of my packaging some excess “weight” that did not impress. (Detached rib bone with rib roast)

Heerlijk vlees en super service

Had aan het eind van het seizoen wat BBQ vlees nodig en zoals de vorige keren besteld bij The Butchery. Ik had een foutjes gemaakt met de leverdatum maar dat was binnen no time opgelost en het vlees was fenomenaal as usual. Een echte aanrader.

Geweldig vlees en goede service!

En ook nog eens razendsnelle bezorging.

Goed assortiment en strak op tijd.

The Butchery heeft een mooi assortiment en mijn eerste bestelling verloopt prima, vlotte site en strak op tijd geleverd in goede verpakking. Kortom dit wordt wel herhaald.

Prima producten mooi verpakt en op tijd geleverd

Het is was mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste. Prima producten!!!

Na al die keren nog steed top!!!

Super bedrijf, voor 10uur heb ik besteld de zelfde dag om 19.00uur in huis! Echt een aanrader!

Alles geweldig geregeld. Bestelling opgehaald en prima levering.

Een geweldige beleving!!

In de winkel of online… kwaliteit en klantvriendelijkheid voert de boventoon. Daarnaast heerlijke recepten en goede ideeën, daagt mij als klant uit! Het vlees thuis bezorgd, wat een geweldige service!! Complimenten!!

Snel Zalig Vlees

Gebruik gemaakt van de aanbiedingen, makkelijk besteld, snel keurig geleverd en heerlijk gesmuld.

Ja gewoon relaxed! Als ik iets wil hebben is het aanwezig. Bezorging als afhalen top geregeld. Zoek alleen de vaste klanten korting hahaha

Kwalitatief goede producten, goede service, snelle levering

Ik bestel zo nu en dan bij Butchery. Ze hebben mij nooit teleurgesteld. Hun producten zijn kwalitatief altijd goed, als je vragen hebt, hulp nodig hebt of wat dan ook, dan wordt je snel geholpen. En ze leveren gewoon elke dag (behalve zondag). Dus bestel je tijdig heb je je vlees gewoon binnen voor die snelle.bbq bijv. Ze verpakken hun vlees goed. Ook daar straalt kwaliteit uit. Voldoende icepack en een vrieszak welke ik zeker zal hergebruiken En ja, hun wagyu is echt hemels. Heb ze van een paar plekken gekocht en butchery staat voor mij op een gedeelde eerste plek.

Goede service en uitstekende producten

We blijven terug komen elke keer weer voor de uitstekende kwaliteit en service die we ontvangen. We zijn Wagyu kenners en zijn blij met de kwaliteit zelfs na het invriezen.

high quality + fast

amazing steaks, incredible ground beef. I'm yet to try everything, but all that I've had so far has been amazing. Delivery is quick and very convenient - everything comes frozen. Thank you!

Goeie website, snelle levering, kwaliteit vlees!

Zeker aanbevolen, niks misgegaan en tevreden met het resultaat!

Enorm lekkerrrr!

Makkelijk bestellen via de website, super levering van onze bestelling en als voornaamste het barbecue-vlees was werkelijk fantastisch en heerlijk!

Bijzondere ervaring.

Hoge kwaliteit, de wagyu zag er uit zoals op de foto's, een mooi stevig stuk vlees. Heerlijk gegeten!

het kan nog beter

door mijn ervaring met jullie vlees, vind ik dat niet alle stukjes vlees van dezefde kwaliteit zijn

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...