Great ribs and fast delivery this time

The quality of the Iberico ribs have been great and the delivery worked fast this time.

Top kwaliteit voor de hoogste prijs.

Na een stuk of 5 bestellingen kan ik zeggen dat de kwaliteit uitstekend is. Accurate foto's geven het product goed weer. De beschikbaarheid van bepaalde producten is wel wat minder geworden en de prijs gigantisch gestegen. Wellicht door goede redenen maar een prijs stijging van 60% in 1 jaar op bijvoorbeeld beef ribs is stevig. Levering uitstekend geregeld.

Goede persoonlijke service, uitstekende kwaliteit

Op verzoek burgers anders geportioneerd. Snel vakkundig vriendelijk. #hulde

De tournedos waren teleurstellend. Waren zeker geen tournedos!

Waren onregelmatig gesneden stukken vlees. Elke totaal niet op tournedos. Vlees was ook niet echt mals zoals een tournedos hoort te zijn. Erg teleurstellend

Super burgers

Uitstekend vlees snelle levering

Waar voor je geld

Kwaliteit staat hier voorop

Absolutely fantastic meat

My son decided that his new thing is t-bone and porterhouse steaks, so for his 12th birthday, we ordered a dry-age Italian t-bone and a US porterhouse. I am not bad behind the BBQ, but even if I was a complete amateur, I could not have messed up this meat. The cuts were unbelievably tender, well-marbled and nothing short of fantastic. When I asked Lukas for his thoughts on the meat, his response was: "I think you should order this for your birthday in October" (and I am pretty sure I will!).

Geweldig kwalitatief vlees snelle levering!

Mooi vlees voor een goede prijs

Vlees van goede kwaliteit en netjes geleverd!

Altijd goed verzorgd!!!

Zelfs een verjaardag kaart !!!!!! Leuk dankjewel

Mooi vlees en top medewerkers die graag helpen zoeken naar het beste.

Ik bestel ondertussen al meer dan een jaar mijn vlees hier en ben nog nooit teleurgesteld. Super vriendelijk personeel, heerlijk vlees van kwaliteit. Ik blijf erbij!

Prachtig vlees, perfect bezorgd.

Tot nu toe echt een bijna perfecte ervaring. Mooie stukken en soorten vlees beschikbaar, verzending en bezorging met een goede bezorger die keurig op tijd verschijnt. Premium prijs voor een premium product.

Prima vlees en zeer verzorgde bezorging

Goede website, uitstekend vlees en prima bezorging. Meer kan je niet willen.

Uitstekende kwaliteit!

Heel lekker vlees en levering volgens afspraak. Klein minpuntje: de vacuumverpakkingen lekken tijdens ontdooien.

Super vlees en ruime keuze !

Snelle en goede levering. Ditto vlees. Voor de 2e keer besteld en er zullen nog vele bestellingen volgen met zo’n service

Goed vlees. Keurig geregeld van bestelling tot levering.

Duidelijke site, goed vlees en alles is goed te volgen vanaf de bestelling tot levering. Duidelijke track&trace. Levering op aangegeven tijden. Het vlees keurig gekoeld met droogijs.

Hele goeie service en snelle levering. Heerlijk vlees

Makkelijk te bestellen, snelle levering en ongelofelijk lekker!

De wagyu entrecote en rib-eye zijn zeker een aanrader!

Mooi vlees

Het was een mooie brisket die keurig ingevroren werd geleverd.. Het koste best wel wat geld maar wat ik zei het was een mooie stuk vlees.

Perfecte service

Altijd op tijd en prima kwaliteit

Goed vlees en keurige levering!

Goed vlees en keurige levering!

Supergoed bedrijf!

Supergoed bedrijf

Snelle levering van goed kwaliteit vlees

Het gehele proces van bestellen tot aan levering verliep snel. Overzichtelijke track & trace met koerier en goed kwaliteit van vleesproducten.

tot nu toe zeer goed

De Butchery heeft ook de mogelijkheid tot het bestellen van een tegoedbon. Krijg je direct in je e-mailbox en ziet er gaaf uit. Hoe het met de bestelling gaat verlopen weet ik nog niet.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...