Verpakking beschadigd, maar gedeeltelijk vergoed

Vriendelijke service maar vlees weg moeten gooien en geld maar gedeeltelijk terug gekregen, want “kan nog best”

Goed sp

de beste

Jullie zijn met stip de beste in Nederland

Uitstekend kwaliteit vlees!

Uitstekend kwaliteit vlees. Prima online bestellen, snel in huis.

Top slager

Ik kom er graag vanwege de 1e klas producten die worden aangeboden. En natuurlijk het deskundige personeel die je graag helpt en vragen die je stelt zo goed mogelijk beantwoord. Kortom een top slager.

Wat een geweldige smaak ervaring

Het bestellen was makkelijk. De keuze in formaten is groot. De aflevering in droogijs heel goed. Maar wat dit heel bijzonder maakt is het heerlijke vlees ! De smaak en consistentie zijn echt super. Je btaald wat maar dan heb je ook wat!

Kwaliteit is prima

Kwaliteit is prima , alleen de late avond levering (na 21:00) vind ik niet zo fijn.

Zuur vlees

Ik had helaas te maken met zuur vlees. Klanten service denkt niet met je mee.

Top kwaliteit vlees en levering

Zeer lekker vlees, en de levering steeds netjes op tijd.

Duidelijke website, goede levering service

Op de website is duidelijk en overzichtelijk. De levering is door Trunkrs en is heel fijn geregeld, je weet precies hoe laat ze aan de deur staan.

Gewoon goed

Spare ribs waren niet zo bevleest zoals wordt promoot. Dat was erg jammer. De entrecote was geweldig, wat een goed en lekker stuk vlees was dit

Zeer goed vlees, snel en goed geleverd.

Duidelijke webshop met uitleg over ras en herkomst. Vrij grote bestelling gedaan om lekker met vrienden te barbecuen en dat was meer dan geslaagd. Iberico spareribs, Duroc pulled pork en Hereford ribeye spiezen zijn allemaal aan te raden. Kwaliteit van het vlees is erg goed, netjes vacuüm verpakt en diepgevroren geleverd. Als bonus spaar je nog punten ook waar je lekkere en exclusieve dingen mee kunt bestellen.

Topvlees voor een goede prijs.

Ik bestel nu al een jaar regelmatig bij The Butchery en krijg iedere keer de bestelling op tijd. De kwaliteit is altijd super!

Top!!!

Super snelle en goede bezorging. Perfect verpakt.

Prima service goed vlees

Het vlees werd snel bezorgd, was netjes verpakt en smaakte heerlijk

Prachtige kwaliteit vlees

Genoten van ons vleespakket. Heel fijn dat de website ook bereidingswijze en bijbehorende temperaturen noemt.

goed verpakt en goed produkt

Buikspek van de Duke of Birkshire varken is mijn specialiteit. Ik haalde het spek altijd bij de creee in Antwerpen. Maar de stukken van The Butchery zien er beter uit. Omdat ik mooie rechte stukken wil afsnijden is het van belang dat het stuk buikspek zo recht mogelijk is.

geweldig

correct en volgens afspraak geleverd. De bestelling heeft lekker gesmaakt !

Super vlees!! Bezorging behoorlijk chaotisch

Mals en vers vlees, echt helemaal niets op aan te dingen. Bezorging uiteindelijk 2u later dan wat de avond vooraf werd aangegeven. Lastig want elke 5 min veranderde het weer waardoor de helft van je dag alleen maar wachten is.

Doen wat ze beloven, vlotte en goed verpakte levering. Vlees van prima kwaliteit en smaak.

Heerlijk

Zeer smakelijk en een goede levering

Goede service en perfecte producten!

Top kwaliteit! Dagelijks vlees en voor op de BBQ. Je ziet en proeft het verschil. Ook met dit warme weer. Goed verpakt, ijskoud thuis geleverd.

Top ervaring, heerlijk gegeten dit weekend

Worsten besteld en absoluut genoten dit weekend! Goede en snelle levering. Ruime keuze waaronder ook bijzondere vlees soorten. Absolute aanrader. Voor mij persoonlijk zou het wel makkelijker zijn om per 2 stuks worst verpakt te ontvangen (wel per 4 bestellen/leveren)en ik denk dat dit voor meer mensen makkelijker is. Hopelijk wordt dat mogelijk :-)

Perfecte, snelle service en levering. Lekker vlees keurig verpakt!ig

Prettig, klantvriendelijk, snel netjes.

Heerlijk vlees en snel geleverd!

Makkelijk en snel besteld en het was lekker.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...