Snelle levering en fantastisch vlees!

Afgelopen voor het week voor het eerst online vlees besteld. De keuze viel op de black angus short ribs. Het vlees werd keurig diepgevroren aangeleverd. Na ontdooien en openen van de verpakking viel gelijk de fantastische structuur van het vlees op. Na 24 uur in een bad van 74 graden te hebben gelegen (met alleen wat peper, zout en olijfolie) de ribs nog even kort op de bbq gelegd. Man, man, man... wat was dat lekker! De eerste ervaring met The Butchery is in ieder geval zeer positief en het zal zeker niet de laatste keer zijn geweest.

Great selection and fast delivery

I would highly recommend ordering from them

Snelle levering en top kwaliteit.

Snelle levering en top kwaliteit.

Super goed

Geweldige service

Komen afspreken na en zijn service gericht. Doen net dat stapje extra.

Een top Brisket

Besteld en volgende dag gekoeld geleverd. Heerlijk op Traeger Low and Slow... Vlees was te snijden als boter, en met een Beef Delicious Rub, heerlijk van smaak...

Altijd weer heerlijk vers vlees !!!

Wij hebben al jarenlang ervaring met de slagerijen Lantinga in Meppel en in Wanneperveen, en nu dus ook met The Butchery, en het vlees en de gerechten zijn altijd weer heel goed!! Je kunt goed merken dat dit een zeer ervaren slagerij is, al 3 generaties lang. Sinds een aantal jaren nu dus ook verkoop via the Butchery. En The Butchery is zeker zo goed en prima service !!!!

zo in je vriezer, zo op je bbq!

In een wilde bui heb ik enthousiast een bestelling geplaatst. Voor ik het wist ontving ik een grote doos met alle producten zoals besteld, even een la in vriezer vrij maken dus. Afgelopen zondag de Ibericoburgers op de bbq gemaakt op een lekker broodje met gekarameliseerde appel en gefrituurde uienringen, het resultaat was heerlijk, kijk mij eens culinair zijn! Anyways, ik heb mijn online slager wel gevonden via BBQ Junkie, als de vriezer weer leeg op naar de volgende ronde! Eet smakelijk!

Dit is de beste slagerij van Nederland!

Bestellen gaat zo snel! Heerlijke producten, razendsnel geleverd. Dit is echt een mega aanrader!

Heerlijke vleessoorten en top service

Voor een grote familie bbq assortiment vlees besteld (diverse burgers, worstjes, spiesen). In 1 woord: heerlijk! Mals, smakelijk, goed gekruid. Bezorging was supersnel en volgens afspraak gekoeld geleverd. Ieder cent waard wat ons betreft en zeker voor herhaling vatbaar

Dik tevreden

Mijn ervaring is goed bij Butchery

Lekker

Heb meerdere keren hier besteld, o.a. Wagyu A4 & A5 voor speciale momenten. Bezorging is top en netjes verpakt met dry ice. Nergens anders kan je producten zoals het Wagyu vlees, varkenswang of tomahawk krijgen met gegarandeerd topkwaliteit en service. Daar betaal je natuurlijk wel voor, maar dat is het waard.

Top vlees, top bezorging, top concept!

Uitstekend en wat een feest!

Het was mijn eerste bestelling, en hij was meteen perfect. De spareribs zagen er heel mooi uit en er zat erg veel vlees aan. Wij waren erg enthousiast. Volgen zeker nog meer bestellingen.

Lekker en mooi vlees, netjes op tijd bezorgd

Goed vlees, nette snelle bezorging. Ik kom zeker terug

Grootse keuze en perfecte kwaliteit vlees en top levering!

Fijne ruime keuze van steaks. Bestellen gaat super makkelijk en levering is top! Laat het BBQ seizoen maar komen!

Levering perfect

Super qualität Heb alleen het idee dat punten niet automatisch worden bijgeschreven

Levering is top, vlees is nog beter

Zoals altijd plan ik een etentje te laat en zo ook te laat met het vlees bestellen. Gelukkig is er The Butchery. voor 11:00 uur besteld, dezelfde dag nog in huis. En de kwaliteit is perfect. Mijn gasten vroegen me waar ik het vandaan heb. Dus die gaan ook bestellen!

Top uitstekend kan niet beter

Eindelijk is vlees weer vlees eindelijk weer smaak !

Big choice, great quality and well packed

Never looked back - better choice and quality than can buy locally and good discounts. Great to save beefcoins to buy more good products…

Super vlees en top service!

The Butchery is super!

Super goed heerlijk en eerlijk vlees

Dit is nu de 2 e bestelling en ik heb normaal vlees besteld. Waanzinnig lekker!

Super lekker vlees voor een betaalbare prijs en op tijd geleverd!

Ik wacht altijd tot de hamburgers in de aanbieding zijn. Vooral die met Old Amsterdam zijn favoriet! Je betaalt misschien wat meer maar dan heb je ook echt goede kwaliteit. De bezorgdienst is ook prima! Ze geven een tijdvak waarin ze ook netjes komen! Ik raad the butchery zeker aan.

Goede selectie vleeswaren

goede selectie vleeswaren in diepvriesverpakkingen, relatief goede bezorging en vergeleken met andere online slagers

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...