Stipte levering, mooi vlees. Wat wil je nog.meer...

Paar keer besteld en zeer tevreden. Ze hebben een goed assortiment met mooie BBQ producten. Levering prima en prijs in vergelijk met conculega's competitief. Als verbeterpunt een tip: van sommige sits zijn alleen 'kleine' porties beschikbaar. Een hele Flank of flat iron is niet altijd beschikbaar.

Suoer kwaliteit vlees, ruime sortering. Fantastische bezorgtijden

Donder! Wat een lekker vlees!

Lekker smaakvol, goed vlees. Ook diepgevroren de beste kwaliteit.

Mooie producten, degelijk verpakt

Vorige week voor het eerst wat besteld. Al vaker op de website gekeken, en op aanraden van vrienden eens wat geprobeerd. Alle producten waren goed verpakt, en werden goed bevroren afgeleverd. Afgelopen zondag wat geprobeerd (spareribs). De Iberico ribs waren zeer smakelijk, de normale ribs vond ik een beetje aan de vette kant. Maar dat mag de pret niet drukken. Ook fraai dat bij alle producten op de website recepten staan en manieren van bereiden. Grote kans dat we hier vaker wat bestellen!

Topvlees met topservice

Verleden week Livar buikspek besteld voor gastronomisch diner voor 21 personen. Op tijd geleverd zoals voorzien. Het vlees zelf was top. Iedereen was enorm enthousiast over "dat buikspek"? Ik blijf klant.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Genieten met een grote "G"

Een uitgebreid hamburger pakket besteld. Inmiddels 3x genoten van de smakelijke hamburgers. De Hashi burger is zekere aan aanrader.

Kwaliteit in alles

Top kwaliteit product, top verpakking, prompte bezorging

Never change a winning team!

Bij mij thuis eten we weinig vlees, maar als het op tafel komt dan ga ik wel voor topkwaliteit. Deze slager heeft een zeer uitgebreid assortiment, oog voor het dierwelzijn en het vlees is echt, echt goed. Na de eerste bestelling was ik om, alleen nog maar vlees van The Butchery. The Butchery en ik; wij zijn een topteam!

Top producten

Goede levering geweldige producten

Beste online slager

Meerdere keren hier besteld en altijd meer dan goed.

Kwalitatief voor een goede prijs

Het vlees van de Butchery ziet er niet alleen goed uit, maar is ook erg smaakvol. Er is erg veel variatie, maar dat doet de kwaliteit niet teniet. Het wordt goed verpakt en bezorgd. Als het hier aan komt is het altijd een groot feest.

de lamsbout was verrukkelijk, langzaam gegaard in de oven bij 80C.

Prima, snelle levering, niet duur en goede kwaliteit.

Goeie snelle levering

Goed ingevroren aangekomen en altijd lekker vlees

Good

Fast delivery, great quality

high-quality meat

good products

Goed vlees en goeie service

Ik heb nu een aantal keren besteld en het vlees is perfect. Ook de levering ging helemaal naar wens.

Iberico ribfingers een lekkere snack

Ik heb ze gehaald als snack voor een verjaardagsfeestje. Bereiding is zo klaar maar nog sneller waren ze helaas alweer op :)

Uitstekend A+

Telefooncontact als fijn ervaren. Afhandeling van bestelling en bezorging waren super geregeld. De Wagyu was goed verpakt en gekoeld! Kolen in de Hibachi en Wagyu grillen, genieten!

Top kwaliteit vlees!!

Altijd top kwaliteit vlees. Helemaal fan van de Black Angus USA prime (Tournedos, Rib Eye, Entrecote), maar genoeg andere soorten vlees om uit te kiezen:-)

Hoge kwaliteit

Uitstekend vlees. Niet alleen de wagyu maar ook alle iberico producten en het gehakt.

Vlees wordt netjes afgeleverd en is van goede kwaliteit!

Niks beters

Mijn Fav A5+ leverancier. Aanbevolen door Tim Murris. Best thing ever.

Fast and reliable

Top shop. Fast and reliable.

Erg goed op de hoogte gehouden hoe laat de bezorger kwam. Vlees goede kwaliteit en keurig verpakt. Nul klachten!

Topvlees, zeer tevreden klant

Altijd op tijd geleverd, zeer vlotte communicatie gecombineerd met zalig vlees

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...