Top service en top vlees

Wederom een fantastische procureur mogen ontvangen, zoals gewoonlijk perfect verpakt en snel geleverd. Zeer weinig hard vet dus weing verlies. Na 11 uur op de bastard en met een kerntemperatuur van 85°C een uurtje laten rusten. De procureur was perfect qua garing ondanks de lager dan geadviseerde kerntemperatuur en zeer smakelijk.

Heerlijk!

Al diverse malen heerlijk vlees besteld. Elke keer top bezorgd in een mooie doos met koud ijs. Nog niet alles kunnen proberen maar tot nu toe enkel top vlees gegeten! Dit weekend gaan de Iberico Spareribs eraan, laatst de Louis Style spareribs gegeten en die waren voortreffelijk. Jalapeno cheddar worstjes en de Iberico Chorizo worstjes zijn een aanrader. Net als alle hamburgers :)

Prima verzorgd

Alles goed verpakt

Makkelijke website. Heel snelle levering!

Topvleesje tot aan de deur geleverd!

Goede kwaliteit

Al meerdere malen producten bij The Butchery besteld. De leveringen zijn altijd conform afspraak, ook als er op het laatste moment aanpassingen zijn. Belangrijker natuurlijk: het vlees is van topkwaliteit!

Goede kwaliteit, prima service, snelle reactie op gestelde vragen. Te leveren producten zijn goed en degelijk verpskt

Snel en kwaliteit

Heel fijn snel het product was netjes en goed gekoeld geleverd. Niks op aan het merken

Snelle en goede levering. Uitstekend Wagyu vlees

Ik heb nu een paar keer besteld. Elke keer werd er vlot bezorgd. De manier waarop het vlees wordt verpakt en vervoerd is heel professioneel. Een keer werd het een dag later bezorgd dan gepland, maar heeft geen invloed gehad op de wijze waarop het werd bewaard.

Hele fijne service. Vlees wat perfect afgeleverd volgens gekozen levertijd, nog steeds mooi bevroren en koud en zag er uit als prachtig vlees. De Wagyu was geweldig, hebben met zijn 4en enorm genoten. Het bijgeleverde stuk vlees moeten we nog proberen, maar daar kijk ik ook enorm naar uit. Direct The Butchery aan vrienden van ons laten zien die zot zijn van BBQen :)

Goede kwaliteit en geweldige service

Tot nu toe het beste wat ik gevonden heb. Veel keuze en goed gemarmerd vlees.

Zeer goede produkten. Prima bezorging. Lekker vlees. Gemakkelijk te bestellen en veel keus

Wat wij hebben gebruikt van wat we hebben besteld was de smaak uitstekend. Levering prompt. De tomatensoep was over de datum???? Bij ontdooien is één van de twee verpakkingen gebarsten.??? Toch gegeten en smaak was perfect.

Levering is super en prachtige stukken vlees.

Zeker aanbevelen

(H)Eerlijk vlees. Binnen 24 uur in huis. Goed verpakt en alles was nog goed bevroren. Nog niet alles geproefd maar de biefstuk was verrukkelijk. De shoarma was lekker, wel grote stukken maar ik heb een prima vlees mes dus dat was snel opgelost. Overmorgen gaan de spare ribs in de rub. En dat was het wat we tot nu toe hebben geproefd! Zeer tevreden dus.

Veel kwaliteit voor een redelijke prijs

Kwaliteit vlees, netjes verpakt in porties. Goed en netjes geleverd. Dat allemaal voor een redelijke prijs.

Super service

Goede adviezen op de website, en geweldige kwaliteit.

Goede snelle levering

Goede snelle levering met heerlijk vlees

Geweldig vlees

We hebben nu al meerdere keren bij de Butchery besteld en genieten van het heerlijke vlees. Ook de kant en klare gerechten zijn zeer smakelijk en lekker gemakkelijk. Laatst waren we op vakantie in Drenthe en zijn we 2 keer in Meppel geweest om de slagerij te bezoeken. Wat waren we onder de indruk van deze slagerij. Ook de bediening was super. In één woord geweldig. Jammer dat we zo ver weg wonen.

Wat een fantastisch vlees en geweldige service

Mijn broer attendeerde me op de Butchery. Wat was ik daar blij mee! Nog nooit zulk lekker vlees gegeten. Snelle bezorging en fantastische service. Er is ook een optie om gewoon vlees te kopen dit ga ik volgende keer ook proberen.

Vlotte levering van kwaliteitsvlees!

Vlotte levering van kwaliteitsvlees!

Wagyu a5 brisket besteld volgende dag in huis.. in 1 woord fenomenaal! enige minpunt dat maximale grote 1700 gram is maar voor de prijs snap ik dat er niet veel groter te bestellen is!

Al een paar keer besteld is echt goed vlees

Al een paar keer besteld Het vlees komt diep gevroren aan en is echt van goeie kwaliteit

Enorme goede kwaliteit en super lekker

Via een neef kwam ik op deze site. Ondertussen een Ribeye Roast op de greenegg klaar gemaakt met de recepten in het grote BBQ boek. mijn schoonvader is Chef Kok en deze heeft ons een 10 gegeven. Zo lekker was het. Gisteren 2 x 500 gram Black Angus Ribeyes gewoon in de roomboter gebakken en onze kinderen en wij hebben ervan gesmuld. Gewoon met zelfgemaakte frites in een zeer goede olie. wij eten niet veel vlees maar zijn van mening - als je het eet - eet dan een zeer goed stuk vlees en The Butchery is dan de leverancier waar je moet zijn

amazing quality

Amazing product and impeccable delivery service

Zeer betrouwbaar en goede kwaliteit

De website vind ik heel overzichtelijk en makkelijk door heen te gaan. Kwaliteit van het vlees is zeer goed en goed van smaak. Over de zending ben ik zeer tevreden en ook daar in goede kwaliteit. Aardige bezorgers een klantvriendelijk. Ik heb zelf mijn bbq gebouwd en met de mooie producten van The Butchery is het altijd feest!

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...