Snelle service Top !!

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Als de bestelling van The Butchery geleverd wordt, voel ik me als een kind op pakjesavond.

Ik heb een houtoven in de tuin staan en vind niets leuker dan een mooi stuk vlees daarin klaar te maken. The Butchery heeft een geweldig assortiment om uit te kiezen, Luilekkerland voor de diehard bbq-ers. Met bijbehorende recepten! De bestelling worden aan mijn huis geleverd zoals je mag verwachten: op tijd en goed verpakt.

Heerlijk vlees, veel keuze en goede service

Van een bevriende relatie ontvingen we een cadeaubon van de Butchery. We gebruiken al jaren biologisch en verantwoord vlees (met veel aandacht voor dierenwelzijn!), maar kunnen bij onze huidige leverancier alleen rund- en kippenvlees bestellen. De butchery maakte het mogelijk ook weer eens te kunnen genieten van verantwoord lams- en varkensvlees. Een absolute aanwinst! Heerlijk vlees, en goede service bij de bezorging, die keurig volgens afspraak ging. Als enige aandachtspunt kan ik noemen dat ik het prettiger zou vinden als het vlees per twee stuks verpakt was, in plaats van per vier. Voor een 2-persoons huishouden is vier niet handig: na ontdooien is opnieuw invriezen van het resterende vlees geen optie.

snel en sympathieke onderneming

Het vlees wordt perfectgeleverd en is van prima kwaliteit. De vraag per mail werd heel snel beantwoord.

Echt een aanrader

Uitstekende kwaliteit vlees Levering ook prima verpakt en bezorgd op beloofde moment.

Goede kwaliteit vlees en snelle levering

Vlees komt mooi diepgevroren binnen. Kwaliteit oogt op de eerste indruk goed.

Goede kwaliteit, snelle bezorging

Wagyu A5 ribeye en wagyu bavette besteld. Goede kwaliteit, het vlees smelt in je tong. Bezorging ook top, goed in vacuum verpakt.

Gewoon top!

Was gewoon top! Van bezorging tot kwaliteit vlees!

Top service top vlees!

Al eerder besteld en beoordeeld, maar blijft een dikke 10! Service en bezorging perfect en het vlees is iedere keer weer van top kwaliteit! Zal in de toekomst zeker blijven bestellen!

Perfecte service, top kwaliteit vlees

Perfecte service, top kwaliteit vlees

Geweldig vlees.

Snel geleverd, geweldig vlees.

Altijd top kwaliteit

Zoals elke bestelling hier was het weer keurig geleverd en op de kwaliteit niks aan te merken! Gewoon top!

Alles is lekker

Ik heb absoluut niet te klagen. Plaats een bestelling. Kies een leveringstijd en kan het volgen. Goed verpakt Alles is lekker.

Elke keer blij met bestelling

Ik heb nu al meerdere keren vlees besteld bij The Butchery en ben heel erg blij met de vlees aanbod en levering.

Super on-line slager

Zeer ruime keuze van kwaliteit vlees

Prima kwaliteit

Zeer tevreden!

Heel snel en super kwaliteit! Een van mijn favoriete!

Zeer goed vlees, goed bereikbaar en goede levering

Altijd heerlijk en bijzonder vlees geleverd gekregen. Goedbereikbaar per email of telefonisch. Kreeg ondersteuning zelfs na 18.00. Het vlees wordt goed gekoeld en netjes ingepakt geleverd! Butcher is top!

Perfect!

Goede website. Duidelijke vermeldingen op website en goede fotos. Producten snel en goed verzonden.

Heerlijk vlees en topservice

Eerste levering verkeerd bezorgd door de koerier, maar The Butchery stuurde de volgende dag meteen een vervangende zending. Top!

Goed vlees, snelle levering

Heel tevreden met het totaalplaatje

R.Verduijn

Erg blij met The Butchery! Snel! strak op schema en top kwaliteit! Precies wat je bestelt en precies wat ik zoek.

Vaste klant

Zoals altijd goed en snel

Geen woorden

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...