prims opgelost!

Na een goed gesprek met jullie is het prima opgelost Goede service!!

Service

De Butchery heeft de laksheid van hun koerier netjes opgelost. De dag voor kerst erachter komen dat de transporteur geen enkele zin heeft om enige moeite te doen om hun fout te corrigeren en je bestelling te leveren. De Butchery heeft 1ste kerstdag 200km gereden om alsnog de bestelling bij ons af te leveren. Vlees was perfect en ga ik zeker volgende keer ook hier bestellen.

Heerlijk vlees precies volgens afspraak geleverd

Dit was voor mij de eerste keer dat besteld heb maar zeker niet de laatste keer. Vlees was heerlijk, goed verpakt en precies zoals aangegeven geleverd.

Top ervaring: goed stuk vlees en tijdig bezorgd.

Top kwaliteit producten & geweldige service

Voor echt goed of bijzonder vlees ga ik naar The Butchery. Je betaalt wat meer voor hun kwaliteit en service, wat logisch is.

Voor mij de beste online slagerij

Bestellingen worden keurig op tijd en bevroren bezorgd. De kwaliteit van het vlees is altijd formidabel.

Elke bestelling super snel & super kwaliteit

Zelfs in de week van kerst perfect optijd geleverd!

Zeer goed ingevroren vlees in de doos aangekomen. En super lekker

Heerlijk vlees en perfecte levering

X-mas beenham was heerlijk en heel gemakkelijk te bereiden. Weinig tot geen omkijken naar. Zeer zeker voor herhaling vatbaar

Na een eerdere ervaring toch nog een poging gedaan en een groot stuk picanha besteld voor op de BQQ deze was top. Bedankt voor de goede service.

Aflevering uitstekend, wat we tot nu toe gegeten hebben smakelijk en mals

Prima vlees uitstekend verpakt aflevering op de beloofde tijd kortom kan niet beter

Duur

Lekker vlees maar wel duur

Dry aged cote de boeuf Charra: heerlijk maar te veel vet

De smaak was top maar de verhouding tussen vlees en vet was zoek waardoor het vlees m.i. overprijsd was.

Prima vlees, probleemloze levering.

Heerlijk stuk ham. Ook in deze drukke kersttijd was de levering exact volgens afspraak.

Heerlijk!

Keurig op tijd afgeleverd, in een koelverpakking. Heerlijke zachte ham, goed van smaak en super makkelijk te bereiden. Op het laatst een paar schijven ananas met gekonfijte kersen er bovenop prikken, even meebraden in de oven, en dan smullen maar van die feestelijke Kerstham! Volgend jaar weer!

Altijd perfect!

Bezorging altijd netjes op tijd en nog nooit teleurgesteld met de kwaliteit van de producten!

Levering op tijd, goed verpakt én heerlijk vlees

Handig zo'n goede slager die thuis komt met de feestdagen

Uitstekende ervaring

Goed verpakt vlees erg lekker

Gevulde kalkoen besteld, bavette en hamburgers. Kwam diepgevroren binnen, keurig verpakt. Kalkoen op de BGE bereid heerlijk. Andere vleesjes liggen nog in de vriezer.

Beste steak ooit in NL

Ik heb wat ervaring met USDA Prime (in NY). Dit was de eerste met dat certificaat die ik NL heb gegeten. Heb er al heel wat achter de kiezen, inclusief meerdere dry aged (Iers, NL’s etc) maar dit was duidelijk van een ander niveau. Ik moet het restaurant in NL nog vinden die zo’n goede steak voorgeschotelt. Peter Luger style klaargemaakt. Echt te gek.

Heerlijke producten en heel snel geleverd!

Heerlijke producten en heel snel geleverd, bevroren & mooi vacuüm (met ijs erbij verpakt), dus kan gelijk door in eigen vriezer. Ook bezorging via Trunks gaat super. Bestel hier regelmatig en zal dit ook zeker blijven doen!

top

vlees is top!! die bavet wagyu moet je nemen.

De porterhouse steaks waren geweldig!

Ik heb voor kerst drie Black Angus Porterhouse steaks besteld en die werden na twee dagen goed verpakt geleverd. De Porterhouses tijdig uit de vriezer gehaald en op kamertemperatuur laten komen, paar minuten aangebraden in de pan en toen in de oven tot een kerntemperatuur van 55 graden gegaard. Het was een fantastisch stuk vlees :) Volgende keer ga ik weer bij the Butchery bestellen!

Overzichtelijke website, prima service en waar voor je geld!

Overzichtelijke website, prima service en waar voor je geld!

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...