Snelle levering en goede kwaliteit!

Een heerlijke beenham. Snel geleverd en goed koud verpakt!

Wát een toppers!

Wat een heerlijk kwaliteitsvlees. Keihard bevroren en eenmaal ontdooid vol van smaak. Super!

Lekker vlees en fijn snel en zorgvuldig bezorgd

Zie boven: lekker vlees en fijnsneed en zorgvuldig bezorgd

Heerlijk gegeten

Het was een heerlijke rollade. Bezorging binnen 1 dag zoals beloofd. Echt een aanrader.

Nette levering en kwalitatief goed vlees

Heerlijke stoof gemaakt van de shortribs die ik besteld had. Was echt goed en lekker vlees. Levering is ook goed geregeld.

Highly recommended

Excellent customer service!

Snel, accuraat en kwalitatief prima

Snel, accuraat en kwalitatief prima

Heerlijk vlees, goed verpakt en snelle levering

Mooi stuk beenham wat goed gepekeld was. Heel goed te bereiden in de oven. Het werd op de afgesproken tijd afgeleverd en het was goed gekoeld verpakt. Alles bij elkaar een goede ervaring en voor herhalingvatbaar.

Zeer goed!

Fantastische kwaliteit vlees, Wij hebben genoten en voor herhaling vatbaar.

Al bij binnenkomst van de kalkoen was het top, alles keurig en koel verpakt, duidelijke omschrijving hoe te bereiden. Na de bereiding was de kalkoen heerlijk mals en sappig met lekkere vulling.

Onovertreffelijk

Heeft kerst zeer gemakkelijk voor ons gemaakt. Zalige smaak.

Turkey

Excellent. Goed verpakt en op tijd bezorgd. Smaakt heerlijk!!

Uitzondelijke service

Bestelling kon niet op de afgesproken datum geleverd worden door de distributeur,. Daar het om kerst kalkoen ging werdt een spoed levering georganiseerd waardoor ik toch nog net genoeg tijd voor de bereiding had. SUPER!!!!

Als je een verantwoord goed stuk vlees wilt eten dan is dit het juiste adres.

Op de website te zien waar het vandaan komt en biologisch. Goed vlees en perfecte levering.

Heerlijk genieten.

Snelle levering en heerlijk product.

Goed duidelijk en een hele goede kwaliteit vlees

Top vlees en top service

De levering was goed en het vlees was heerlijk. Kerstmaaltijd is helemaal af met goed vlees

Subliem vlees!

Maandag besteld, donderdag in huis! Perfect verpakt, geleverd en subliem vlees!

Prima, betrouwbaar bedrijf

Het wild was van uitstekende kwaliteit, goed ingevroren en verpakt. Klantenservice zeer vriendelijk.

Top kwaliteit!

Vanaf het moment van bestellen tot levering en kwaliteit vlees echt goed. Wij hadden de Rib eye Black Angus USA Prime voor het eerst besteld, vlees is iets duurder dan bij onze slager, maar het verschil is enorm. Waar een smaak explosie, geweldig. Nu we het bereiden steeds beter onder de knie hebben gaan de volgende keer naar de next level. Want dat is belangrijk, de voorbereiding.

Snelle levering, overheerlijke ribfingers

Snelle levering, overheerlijke ribfingers

Geweldige kwaliteit en levering

Mijn gasten waren zeer tevreden over de kwaliteit van onze procureur iberico rollade. Levering was stipt, zeer tevreden

fantastisch

op advies van mijn zusje de kerstkalkoen besteld; mijn zusje had geen woord overdreven; hij was heerlijk en de bezorging tiptop

Super vlees

Super lekker vlees en een snelle levering.

uitstekend

Wat een super bezorging en heerlijk vlees. Dezelfde dag bezorgd , echt uitmuntend!

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...