Gewoon goed

Kalkoen was weer prima, goede handleiding, tijdige levering.

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Ondanks de drukte tijdens de feestdagen super snel geleverd. Vlees was van goede kwaliteit en goed verpakt!

Heerlijk vlees, bezorging snel en netjes.

Wij hebben wagyu besteld wat erg lekker was. Je hebt veel verschillende soorten om te bestellen. De dag en dagdeel kun je zelf uitkiezen wat heel handig is. Kortom erg goed vlees en goede service.

Geweldige kwaliteit en service

De levering verliep zoals verwacht, goed verpakt en volgens afspraak geleverd. Belangrijker is natuurlijk de kwaliteit van de producten. En die is werkelijk subliem, de Livar ham die we besteld hadden was een groot succes bij het diner. The Butchery is een aanrader en ik ga daar zeker nogmaals bestellen.

Goed vlees goede aflevering koerierdienst mooi op tijd....een woord ...super

Snel ontvangen, goede kwaliteit vlees

Prima vlees en vlotte levering

Vlotte levering met heerlijk vlees

levering prime op tijd, kalkoen voldeed niet aan verwachting

Over de levering niets dan lof. netjes op tijd en goed verpakt. Over de kalkoen waren we ietwat teleurgesteld. Het karkas was niet geheel verwijderd. Mooie plakken snijden was niet mogelijk, helaas. De hamburgers en speklappen waren heerlijk, niets mis mee.

Heerlijk vers vlees en snelle levering

Elke keer als we bij de butchery vlees bestellen is het weer een feestje om het te ontvangen en op te eten. Wat een heerlijk zacht en mals vlees. De gourmet schotel was echt heerlijk en we hadden ook ossenhaas puntjes wow dat was zo zacht echt geweldig! We bestellen ook altijd ons BBQ vlees hier dit is toch echt het beste vlees!!

Waanzinnig lekker!

Heerlijk vlees. Snelle levering.

Heerlijke kalkoen!

Het eten werd op tijd geleverd en de kalkoen was super mals en op smaak!

Goede service perfecte kalkoen

Een 10

Great products, fast delivery

Got the Christmas turkey at The Butchery and it was amazingly seasoned, my family praised me for the perfect roast. Became a customer for good.

Product geweldig

Vlees geweldig voor de kerst De gourmetschotels waren ruim en voldoende alles lekker mals. Leverd ook in west zeeuws vlaanderen Met andere woorden we bestellen zeker nog een keer

Topkwaliteit

Super fijne ervaringen met The Butchery! Keer op keer goede service en de producten van topkwaliteit. Regelmatig bestellen we mooie stukken vlees voor de bbq, gourmet en een culinair avondje! Bedankt Butchery!

perfect

Het is altijd een feest als wij vlees bestellen ook als kadootjes voor onze vrienden. Ben blij dat een collega vriendje Tim Murris mij dit heeft aanbevolen. Keep up the good work

Goede levering, goed vlees!

Overheerlijk!

Keurig diepgevroren verpakt en keurig op de tijden zoals afgesproken, ontvingen wij onze vleesgerechten. De hazepeper was fantastisch en de beenham in honing smaakte ook perfect. Supermakkelijk te bereiden, we hebben echt een zeer goede ervaring met de Buchery!! Aanbevolen!!

Prima geregeld zo wel de kalkoen als de berijding

Goeie kwaliteit, snel geleverd

Zelfs in Limburg!

Super Service

Butcher heeft mij erg goed geholpen nadat ik een steak had besteld en de steak onvoldoende bleek te zijn voor 5 personen. Er bleek nog een verschil te zitten tussen de Amerikaanse Black Angus en een Australische. Ze hebben ondanks de drukke dagen voor kerst mij super geholpen en de tomahawk steak omgeruild.

Super service en kwaliteit van het vlees is uitstekend

Snelle levering. En wat een vlees!! Dit bedrijf staat voor kwaliteit!

Kwalitatief goed vlees voor een redelijke prijs

Vlees is kwalitatief goed en wordt verkocht voor een redelijke prijs. Je bestelling wordt daarnaast snel en zorgvuldig verzonden.

lekker vlees ook als het gemarineerd is. Hoge kwaliteit vlees met zorg verpakt.

Geweldig!

Snelle service, fantastische producten!

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...