Het was erg lekker, en dat vond mijn hele gezin

Het product werd diepgevroren bezorgd, dus we konden het goed bewaren. De ham was erg lekker, goed gegaard en met lekkere saus.

Uitstekende service!

Over smaak valt niet te twisten, maar Bert-Jan levert top service. Ook als het even niet helemaal in de smaak is gevallen, komt hij met een goede oplossing. De kwaliteit van het vlees is top, en de service uitstekend. Ik raad het zeker aan!

levering producten volgens afspraak en goede producten

Livar ham

Perfect!! Heerlijke smaak. Ik zeg,doen!

Geweldige kwaliteit

Kende de winkel in Wanneperveen en Meppel al op aanraden via bekende in Wanneperveen. Nu online besteld en verzonden kan worden scheelt het ons af en toe een ritje naar het noorden. Super goed aangeleverd, prima bevroren bij aankomst en snelle levering. De kwaliteit de vleeswaren is geweldig.

Top vlees, top vacuüm verpakt, top bezorging!

Een echte aanrader voor degene die van goed vlees houdt en snelle thuisbezorging.

Top, snelle service goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Bezorging was goed en het vlees kwam netjes bevroren aan.

Al het vlees is van uitstekende kwaliteit

Heb nu enkele keren vlees bij The Butchery besteld. De bestelling wordt altijd lekker op tijd (binnen 24 uur) geleverd, diepgevroren en wel. Alles kan zo gelijk de vriezer in. De kwaliteit van het vlees is enorm goed, let maar eens op het weinige water in de pan als je aan het braden bent. Gewoon een echte topslager.

Geweldige kwaliteit

De braadworsten zijn ongekend goed. Topklasse. Er zijn gewoonweg geen betere of je moet ze zelf maken. Heb ik gedaan en dan weet je precies wat er in zit. En voor de prijs en moeite kun je beter bij de Butchery bestellen. Levering is 100% correct in stijf bevroren. Maar verpakken per twee zou handiger zijn!!

Supergoed vlees en levering volgens afspraak

We hebben allemaal genoten van het vlees. Goede kwaliteit. Gourmet pakken mooi opgemaakt en levering precies volgens afspraak. Top.

Topvlees en levering mooi op tijd.

Het vlees was echt super. En de levering mooi op tijd en dat met de drukke dagen voor kerst.

Super!!!

Goede en snelle bezorging. Goede kwaliteit. Heerlijke producten!!!

Perfecte service, OK kwaliteit vlees

Service en levering perfect Smaak partyham lekker, enkel zonde dat het bijna voor de helft vet was. Beetje vet is natuurlijk goed en lekker maar hierdoor was er weinig vlees over voor deze prijs.

Goed vlees, uitstekende bezorging

Het kan dus gewoon: vlees van uitstekende kwaliteit laten bezorgen. Telefonisch goed bereikbaar, goede adviezen. Bezorging was prima. Op de afgesproken tijd en goed verpakt.

Goede kwaliteit, prijs en service.

Heerlijke producten voor een redelijke prijs en perfecte bezorging.

Uitstekend!

Uitstekende producten, goed verpakt en op tijd bezorgd. Van de verschillende bestelde producten bleek de kipdijrollade de grootste hit. Heerlijk mals. Tip: de isolatiezak waarin de producten komen is met een koelelement gebruikt om de bereide producten in te vervoeren en gaat nu als vorstbescherming om een plantenpot buiten!

Heerlijke kalkoen!

Voor kerst de kalkoen gemaakt en die was precies zoals omschreven: heel makkelijk om te maken en heerlijk sappig

Snelle bezorging en super vlees!

Bezorging van het vlees was precies in het afgesproken tijdsblok. De kwaliteit van het vlees was uitstekend. Duidelijke site met informatie, wat wil je nog meer?

snel geleverd

het werd op de dag die ik aangaf geleverd. de kalkoen was top!

Heerlijk gegeten

Heerlijk gegeten met kerst!

USA Black Angus brisket flat was top

2 stuks op de bbq met een goede portsaus erbij waren de sterren van het Kerstdiner

Prima ervaring. Snelle levering. Heerlijk vlees.

Het was een snelle bestelling van mijn kant en er ging iets mis met de betaling online. Kreeg prima contact en het was snel opgelost. Levering was ondanks de drukt prima op tijd.

Levering volgens afspraak. Goed verpakt met droogijs waardoor de bestelling diepgevroren is ontvangen. Ribeye van zeer goede kwaliteit.

Uitstekende service, heerlijk vlees

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...