Makkenlijk en snel en een mooie steack

Goede bezorging

Top vlees, top service!

Top vlees, top service!

Super prettig

Ze bieden goede service .. zorgen dat alles goed verpakt is .. in samenwerking met het vervoers bedrijf alles tot in de puntjes perfect geregeld .. Producten van super kwaliteit

Goed en snel

Zeer goed vlees en snel en gekoeld bezorgd

Goed vlees snelle levering

Goed vlees Snel geleverd Goede prijs

Fijn!

Prachtig stuk vlees (Porchetta). Afgeleverd in doos met isolatie materiaal. Ook een briefje voorzichtig te zijn met het bijgevoegde dry-ice. Dit echter helemaal niet aangetroffen? Levering verder perfect en product was geweldig!

Goed vlees fijne service

Prijs kwaliteit uitstekend en top service

Uitstekend kwaliteit

Zeer snelle levering en uitstekend kwaliteit!

prachtig vlees, snelle levering, goede service

Vlees was goed verpakt, was zeer goed van qualiteit, smaakte heerlijk en was snel geleverd. 10/10 zou nog een keer bestellen!

Goede vleeskwaliteit, duur voor diepvriesproduct.

Kwaliteit is goed, veel keuze. Kwantiteit is minder gezien de prijzen. Het gaat nog steeds om diepvriesproducten, moest het vers zijn zou de prijs kloppen. Over het algemeen wel tevreden, dus ik bestel hier nog regelmatig!

Snel geleverd en goed verpakt

snelle

snelle en correcte levering

Echt smullen deze wagyu

Maar..... De eerste keren kreeg ik steaks precies zoals op de foto op uw website. De laatste keren kreeg ik rare vormen, en verschillende diktes. Met name dat laatste is heel vervelend. Ik gooi dan 3 steaks in de pan, en wil ze alledrie anders timen. Bij ons aan tafel willen ze namelijk well/medium, medium en medium/rare. Hoe moet ik dat dan bijhouden als de steaks verschillende diktes hebben? Wordt heel ingewikkeld zeker omdat ik ook vis in de oven heb voor niet-vleeseters, en ook nog een veganist aan tafel heb. Druk druk druk. Het gaat om Wagyu tournedos Kagoshima A5+ BMS-12 5335. Ik heb vanochtend een bestelling gedaan en erbij gevraagd om dezelfde vorm en diktes! Als dat lukt, dan krijgt u 5 sterren.

Het liep even anders maar is perfect opgelost!

Vlak voor de feestdagen besteld, dat verliep initieel prima maar door een fout van de bezorgdienst kwam het vlees 3 dagen later. Het door The Butchery, overigens keurig, verpakte vlees stond zodoende een weekend lang in een ongekoelde loods. Niet meer verantwoord om in te vriezen/consumeren. Na een belletje/mailtje erkende de bezorgdienst de fout en zorgde The Butchery dat de bestelling dezelfde dag nog opnieuw gemaakt en verzonden werd. Suzanne van The Butchery heeft heel erg haar best gedaan om het tijdig en goed op te lossen. Met de kerst hebben we dus kunnen genieten van een superverse heerlijke half/om rollade! Ook een eerdere bestelling van een cadeaubon is hartstikke prima en snel verzorgd, het team van The Butchery krijgt van mij dus 5 welverdiende sterren.

geweldig slager

Nooit meer ander vlees dan van The Butchery. Je proeft het verschil, sappig en mals.

Een vraag

De porchetta van Livar ziet er uit als ongekruid van binnen, klopt dit?

Topkwaliteit vlees

Snelle levering. Kwaliteit en prijs is goed.

Uitstekend!

tweede bestelling in 2 weken tijd en al gelijk aan een volgende aanbevolen, uitstekende kwaliteit, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en het bezorgen!

Mooi op tijd zag er goed uit

Uitstekende online slager

Heerlijk vlees besteld en ontvangen. Prachtige deals bij grote bestedingen toppers zijn 't Een tevreden klant

Helemaal top

Goeie snelle levering en heerlijk vlees!

Op alle fronten super

Kwaliteit Service Klantenbenadering in één woord “geweldig”

Excellent Picanha URU and Flat Iron CAN

Excellent Picanha URU and Flat Iron CAN

Super snel en goed

Kan echt niet beter

Prima verpakt, uiterst snel geleverd en super kwaliteit

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...