Uitmuntend vakmanschap!

Heerlijk vlees, keurig verpakt en super snelle levering. De erwtensoep is een aanrader!

Fantastisch vlees, snel en goed bezorgd. Aanrader!

Nu twee keer een bestelling gedaan en echt perfect. qua aflevering en kwaliteit heel tevreden.

Kwaliteitsvlees en mooi assortiment

Al diverse bestellingen gedaan en iedere keer voldeed het aan de verwachtingen. Naast groot vlees ook een mooi gevarieerd worsten assortiment. Logistiek is perfect.

Goed getrimmed vlees wagyu was echt top Goed ingepakt

Maakt waar wat gezegd wordt!!!

Heerlijke stukken vlees en prima kwaliteit bij levering! Nog steeds keihard bevroren als het geleverd word.

Lekker vlees snel op je bord!

goede kwaliteit vlees ! groot assortiment en prima service en levering. Ze zijn volgens mij net iets duurder dan de concurrenten maar er bij grote bestellingen krijg je producten gratis.

Geweldig vlees

Het vlees is geweldig. Eenmaal gegeten en je hoeft geen vlees meer van de supermarkt. Zeker een dikke aanrader.

In 1 woord :Top

Zowel het vlees, de soepen als de geweldige goulash, het was allemaal heerlijk. Of je nu zin hebt in uitgebreid koken, of een keer lekker makkelijk wilt doen; the Butchery is een uitkomst.

Wat moet ik meer zeggen!!!!

SUPER

Topkwaliteit

Topkwaliteit goed verpakt!

Netjes geleverd mooi product

Het product is netjes en bevroren afgeleverd. Kwalitatief goed vlees en vriendelijke klantenservice.

Prima on-line slager

Zeer groot assortiment van hoge kwaliteit. Erg blij met deze on-line slager!! Zelf ben ik chef kok en thuis kook ik altijd. Tijd geleden begonnen met het betere BBQ werk en daar voorziet The Butchery mij van top producten!!

Top service!

Snelle levering, goeie service

Gewéldige kennismaking

Ik zag een advertentie van The Butchery, en nieuwsgierig geworden, heb ik een bestelling gedaan. Prachtig op tijd werd mijn bestelling, verpakt in droog ijs en nog keihard bevroren geleverd. Inmiddels zijn de shaslicks al op de grill beland, heerlijk en van topkwaliteit!

Super kwaliteit, service, het hele pakket!

Overzichtelijke website, ruim assortiment. Vlees is van geweldige kwaliteit en altijd optijd! De beste in de game!

Alles is goed

Geweldige kwaliteit en geweldige service.

Tot nu toe alleen maar super kwaliteit vlees ontvangen van the Butchery. De wagiu short ribs zijn fantastisch en de iberico procureur toch wel. De, gratis, hamburgers waren ook erg in trek bij het gezin.

Onwijs goed vlees en snelle vriendelijke levering. Reken maar op nog veel bestellingen van mij.

Uitstekende kwaliteit

Kwaliteit uitstekend, snel en heel goed verpakt geleverd. Vriendelijke mensen

Kwaliteits vlees en service!

Bij een bestelling een flinke hoeveelheid burgers besteld voor een feestje maar de smaak viel tegen en dat heb ik eerlijk laten weten aan The Butchery. De slager heeft mij vervolgens persoonlijk opgebeld en de avond erna kreeg ik burgers van Iers dry-aged rund opgestuurd ter compensatie. Enorm tevreden met de service en veel respect voor deze unieke kwaliteitsslager. Aanrader!!!

Heerlijk

Mooie Iberico presa

Ruim assortiment, top kwaliteit en snelle levering

Nu meerdere keren vlees besteld bij The Butchery en het is altijd top! Kwaliteit van het vlees is echt super en er is veel keus. En vandaag besteld is morgenavond ook echt in huis. Kortom top allemaal!

Geweldig vlees waar 30 man van hebben genoten

Voor mijn dochters verjaardag heb ik pulled pork gemaakt van een 4.75 kg Boston Butt. Prachtig stuk vlees wat na bereiding helemaal uit elkaar viel. Gaaf ook om voor iedereen dat schouderblad uit het vlees te trekken. 1 klein minpunt was dat er een gaatje zat in de vacuüm zak waardoor er lucht bij het vlees kon komen. Dit was voor mij nu geen probleem omdat ik het vlees 1 dag later ging gebruiken maar ik had geen mogelijkheid om hem verder in de vriezer te bewaren.

You are the best

Just the best ant good quality!!

Angus gehakt echt de moeite waard

Eigenlijk besteld voor smash burgers maar pas omdat we het in de vriezer hadden liggen ook gebruikt voor burritos . Het wat vettere gehakt is daar ook heel lekker in , je proeft het echt terug. We eten normaal alleen gehakt vam de slager , maar dit is toch weer net even lekkerder.

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...