Snel geleverd, prijs ok

In het algemeen ben ik erg tevreden van het vlees en de levering. Zeer responsief team in geval je issues zou hebben. Ik koop zeker nog opnieuw!

Standaard zeer goed

Leveringen altijd op tijd. Kwaliteit van de producten altijd super.

Nog niet alles geproefd, maar de Louis style ribs waren fantastisch!

Goede levering, alles nog keurig bevroren. Smaak van de ribs waren echt fantastisch. De andere producten (burgers en entrecôtes) nog niet gegegeten.

De betere iberico ribs

Na een mindere ervaring bij Nice2meat voor iberico ribs nu weer prima ribbetjes in huis voor een lekkere bbq sessie. Gerne wieder!

Heerlijk genieten!

Het vlees werd conform afspraak en keurig koel verpakt afgeleverd. Daarna begon het genieten. We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit van het vlees, dus er zal zeker een volgende bestelling volgen.

Great meet, greater service even

I really recommend. I will order again

Heerlijk en perfect geregeld

De buikspek was heel lekker en de bestelling perfect geregeld

Ongekend lekker vlees

Super hoe het vlees wordt geleverd. Kwaliteit is top. Met name de wagyu spiecjes waren erg lekker. Black angus tournedos waren super mals. Echt top ervaring.

Helemaal goed.

Goed verpakt, op een warme dag toch bevroren binnen. Ik kan werkelijk niets negatiefs over het vlees bedenken terwijl ik daar meestal best goed in ben. De bezorger kwam maandag tegen 23.00, voor mij geen probleem maar misschien dat niet iedereen dan nog wakker wil zijn? Of het duur is geen idee het is geen supermarkt. Ga absoluut nog een keer bestellen.

Snel bezorgd en super kwaliteit Wagyu

Voor mij hét Wagyu adres. Altijd snel en top. Ook voor ander vlees dikke 10.

Uitstekende kwaliteit

Beste wagyu a5+ tot nu toe in Nederland. Rest was ook uitstekend en goed bevroren aangekomen.

Groot assortiment en uitstekende prijzen!

Ik was verbaasd over het grote assortiment. Daarnaast de mooie, prima prijzen. Niets op aan te merken. Goede uitleg bij de producten. En de service m.b.t. het transport ook top. Ik had al ervaring met de uitstekende levering van Trunkrs al en ook deze keer was het uitstekend. Niets op aan te merken.

Top vlees, super service, aanrader

Smorgens besteld, savonds in huis; wagyu picanha en porterhouse. Echt top vlees, fijn bedrijf.

Eten was heerlijk, flexibiliteit telefonisch iets “stijfjes”

Heerlijke pulled porc besteld, netjes snel en diepgevroren geleverd en heerlijke smaak. Jammer was alleen dat onze bestelling 3 cent onder het minimum bedrag lag om online te kunnen bestellen ivm minimum bedrag voor verzending. Telefonisch contact opgenomen om te kijken of we zo bestelling wel konden doen maar er “kon toch echt niks aan gedaan worden”. Dus genoodzaakt nog een extra artikel te bestellen wat we eigenlijk niet nodig hadden. Daardoor hadden we uiteindelijk te veel eten en moesten we toch wat weggooien.

Snelle levering en top kwaliteit

Great service and excellent meat

Delivery came too late - around 10:30. This is an issue for me.

Snelle levering en top kwaliteit. Vlees was heerlijk.

Goed vlees snelle bezorging

Alles makkelijk en goed bezorgd. Als de cursor weer normaal is is de website goed te doen.

Snelle goede levering, kwalitatief goed vlees! Als bonus gratis hamburgertjes Aan te bevelen en ik bestel zeker weer

Subliem vlees met zeer goede levering, klantcontact kan beter

Zeer ruime keuze aan topkwaliteit vlees. Het vlees is vers, zonder nare geurtjes, vocht is minimaal. De website heeft soms problemen waardoor producten een tijd lang niet zichtbaar zijn op de website. Het is dan niet duidelijk of het product niet op voorraad is of dat er een technisch probleem is. Bij een vraag of opmerking krijg je niet altijd antwoord. Mijn gok is dat er een persoon het klantcontact doet die ook met andere dingen bezig is.

Goed kwaliteit, goede service, snelle levering.

Bovenstaande zin zegt voldoende ! Dus, zeer tevreden klant en dat blijf ik nog lang!

Kwaliteit en service

Wel beetje prijzig.

Mooie producten snelle service

Het aanbod is super en ook supersnel bezorgd.

Top service en goede kwaliteit

Aanrader! Goede service, snelle reactie en super mooie kwaliteit vlees! Daarnaast werd het goed verpakt en snel geleverd.

Beter is er niet!

Sinds dik een jaar bestel ik het vlees bij The Butchery. Voor die tijd hebben we met ons kookclubje diverse adressen geprobeerd. Die waren ook allemaal best prima hoor. Totdat we The Butchery hadden geprobeerd. Geweldig vlees, constante kwaliteit, goede voorraad en een hele fijne service. Daar komt dan nog bij dat ze razend snel leveren. Ik beveel het iedereen aan!

Woldstraat 63

7941LG Meppel

Over The Butchery

> Online Slagerij & Traiteur met superieure vleesrassen. > The Art of Craftsmanship...