Goede prijs, snelle levering!

Super bedrijf, zowel fysiek in de store als online.

Goede prijs en servicegericht

Heb hier mijn Cardio Spirit gekocht. Hebben hem netjes gemonteerd in mijn helm. Krijg ook nog goed advies over oordoppen.

Snel en veilig bezorgd

Was perfect geregeld allemaal, echt top! Ze waren keurig op tijd en alles ging super soepel. Echt een verademing, geen gedoe of vertragingen. Kan het iedereen aanraden die een betrouwbare service zoekt. Chapeau!

A+++ SELLER, HIGHLY RECOMMENDED

Very easy e-shop, very good price (Schuberth SC Edge), excellent phone support for some questions, good packaging, prompt shipping. An all around a perfect experience.

Fijne service

Paar mooie tassen besteld maar de levering bleef uit. Met 1 telefoontje was alles zo geregeld. Dankjewel daarvoor. Ik heb veel plezier van de tassen!

je wordt vriendelijk en goed geholpen

top

Snelle nette levering

Mijn ervaring met bikeroutfit is goed, al meerdere keren bij deze site besteld. Alles komt netjes optijd en in nette dozen of verpakkingen.

Vilmantas555

Good products, good prices and very very fast delivery. I am very satisfied.

Very fast delivery and quick response!!!!

Very fast delivery and quick response!!!!

Goede service, goede prijzen.

Goede service, goede prijzen.

Goed bedrijf

Goed bedrijf komt afspraken na

Nette snelle levering, tegen scherpe prijzen! veel op voorraad.

Snelle levering tegen scherpe prijzen. Allemaal 'acties' op de motorbeurs, maar Biker outfit had eigenlijk de beste prijs en had het artikel daadwerkelijk ook op voorraad.

Perfect product, top notch customer service.

This company has the time and capacity to regard the customer as a human being and not just a wallet.

Goeie service en meedenkend

Fantastisch zaak voor mooie en goeie kwalitatieve motor kleding. Voor elk afdeling loopt er iemand rond die er genoeg kennis over beschikt. Zeker een aanrader

Helemaal goed!

Zeer duidelijke website en mijn bestelling werd de volgende dag bezorgd.

Top geleverd zou iets sneller kunnen

Verder top

Communicatie en service hoe je het zou willen

Er is heel makkelijk contact te leggen mail of telefonisch. Iedereen heeft verstand van zaken. Snelle en duidelijke communicatie. Lekker bezig daar!

Scherp geprijsd, goede service

Scherp geprijsde artikelen. Een klantenservice die snel reageert en goede oplossingen aanbiedt voor onder andere retour sturen.

Snel geleverd en goed

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Mooi producten

Effortless process, no issues

Everything worked quick and seamless. I do have something to "criticise" tho, i didn't evennknow i was getting an original part by ls2, i think you should advertise that a little better hahah

Snelle levering en goed geinformeerd

Snelle levering en goed geïnformeerd, product voldoet aan mijn verwachtingen. Telefonisch en per mail goed geholpen!!

Klantvriendelijk , mooie acties veel mooie artikelen .

Snelle verzending

Makkelijk bestelproces en snelle verzending

Gemakkelijk aankopen doen, goede kwaliteit

Gevonden wat ik zocht, dag later in huis. Goede aankoop gedaan.

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!