Top...

Top , snelle kevering

Goede en snelle levering Artikel was zoals omschreven en kwaliteit is goed

Parfait

Envoi rapide et soigné ⭐⭐⭐⭐⭐

Snelle verzending en goed verzorgd

Mooi materiaal en precies wat in de omschrijving stond.

Very good

All perfect, good price, fast shipping.

With some delay

Not sure where the issue lies but the order took long to be delivered and when finally the date was near it was postpone again.

I received my packet on time and without any problem

I received my packet on time and without any problem

Ik heb hem nog niet gegeven hij krijgt hem voor de kerst

Wij doen met kerst altijd loodjes trekken en nu had ik mijn man... dus het is een kerstcadeau...

Top winkel en producten

Veel keuze en goed geiformuleerd op de website Snel geleverd goede kwaliteit zeer tevreden Bedankt Biker zeker aan te raden

Great Shop Fast Delivery Good Price!!!!

You can trust this shop. Better price & fast ship out.

Goede prijzen en snelle levering

Helm voor een leuke prijs kunnen kopen. Snel geleverd en goed verpakt.

Snelle levering en prijzen zijn gunstiger dan andere winkels.

Prima ervaring tot nu toe.

Uitstekende ervaring

Goede omschrijving op de website, bestelproces verliep soepel en was duidelijk te volgen. De informatie rondom het transport was ook goed en actueel en bestelling is op tijd geleverd. Top service

Quadlock case

Bestelproces en levering verliep naar wens. Ben ook tevreden over Quadlock case voor mijn nieuwe iPhone.

Al meerdere keren besteld, elke keer snel en correcte levering en facturering.

Aantebevelen

Na retourzending werd geld teruggestort

De verwarmde winterhandschoenen waren moeilijk aan te doen en na retourzending stond het geld na 1 dag weer op mijn rekening. Zeer betrouwbaar

Very good

Good prices and full stock

Volgende dag geleverd

Prima service, na bestellen de volgende dag geleverd.

Foutloos

Al verschillende keren dingen besteld en/of in de winkel geweest en iedere keer was de ervaring bijzonder positief. Personeel dat weet waar ze over praten, ongedwongen sfeer in de winkel en als je goed zoekt vindt je nog wel 's wat speciaals, tegen een nog specialere prijs. Ik ben fan.

Super snelle levering en mooie prijzen

Mijn zoon bestelde een motorjas via de site, die was de volgende dag al binnen! Vervolgens is hij naar de winkel gegaan om te kijken voor een broek en is hij ook super geslaagd!

Uitstekende service

Telefonisch heel vriendelijk geholpen. En een vriend die in de buurt was kon mijn Product Gew ophalen met mijn ordernummer. Super vriendelijk personeel die snel handelt! En ze hadden als eerst de iPhone quadlock 17 pro hoesjes…

Precies goed

Het product was precies zoals verwacht en doet wat het moet doen

netjes geholpen

had per ongelijk een verkeerd artikel besteld mailtje gestuurd en het bedrag werd gelijk netjes gecrediteerd en heb de juiste daarna besteld top

prima service

snelle levering en fijn contact

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam