Bueno

El servicio esta bien, lamentablemente tengo que devolver la prenda pues me esta pequeña, pero pediré otra talla más. Muchas gracias

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie Snelle levering. Goede producten

Top team!

Een gezellige en ontspannen sfeer met daarginds een super enthousiast team dat voor je klaar staat. Goed assortiment.

Prima mooi snel en netjes geleverd.

Netjes geleverd

Great Quality

The quality of the products are really great. Only point is it would be nice to have a size comparison, as it's not always possible to guess what sizes work for you.

Snel en goed

Bestelde artikelen zijn snel geleverd en van uitstekende kwaliteit.

Goede communicatie en snelle leveringen van Biker Outfit

I wrote a comment in google also. Im your customer now ;)

waardeloze service

retour keurig verpakt terug gestuurd en dit werd niet geaccepteerd omdat er Duc tape om zat en het was hun doos die ze niet meer konden gebruiken wat een waardeloze en klantonvriendelijke service!!

Uitstekende service

Altijd snel op de hoogte gehouden bij bestellingen en ook in de winkel ben ik vriendelijk geholpen.

Prima bedrijf

Prima bedrijf, een breed assortiment en snel geleverd.

Snelle levering goede kwaliteit

Gewoon goed

Producten zijn netjes, stevig verpakt en worden snel geleverd!

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering zonder poespas en ander gedoe. Wat wil je nog meer.

super service

zeer vriendelijke medewerkers, die ook voor de kleinste bestelling alle moeite doen en prima service geven

Super klantenservice

Bestellen wilde niet lukken, na zeer vriendelijk en behulpzaam telefonisch contact , bestelling toch kunnen plaatsen. Was volgende dag in huis. Dus zeer tevreden over biker outfit

Nette en snelle service

Online een bestelling gedaan, gekozen voor afhalen in de winkel omdat dit mij beter uitkwam. Werd snel geregeld en je krijgt netjes bericht als het klaarligt. Product direct gebruikt in het weekend. Werkt perfect.

Top Service

Ik had een Helm besteld verkeerde maat. Ik had een nieuw merk helm gekozen. Zonder problemen teruggestuurd en een nieuwe besteld.

Goede keuze, snel verstuurd.

Voordeel is dat dit een Nederlands bedrijf is. Terugsturen geen probleem. De collega's uit Duitsland hebben meer problemen en kosten bij retouren.

Mijn nummer 1 biker outfit winkel

Online shoppen is makkelijk. Altijd goede prijzen en al snel franco geleverd. Ook in de winkel zeer behulpzame vriendelijke mensen....

Top service en snelle levering

Voordat wij de V20 pro bestelde hadden we eerst contact via de app omdat we nog vragen hadden. Werd snel op gereageerd. En nadat we de bestelling hadden gedaan werd de fatbike de volgende dag al geleverd. Echt goede service en onze zoon was helemaal blij dat hij een fatbike kreeg voor zijn 16e verjaardag.

top

snelle levering en duidelijke communicatie

Goeie spullen snelle levering.

Heb een regenjas gekocht maat M. En cfm de omschrijving past deze inderdaad prima over de.motorkleding heen. Topjasje.

Super toffe winkel

Een ‘snoepjes winkel’, echt de moeite waard om er 75km voor te gaan rijden

Netwerkweg 33

1033 MV Amsterdam

0204930367

Over Biker Outfit

In ruim 12 jaar tijd is Biker Outfit uitgegroeid tot de meest spraakmakende motorkleding specialist in Nederland. Er is een imposante helmen studio op de begane grond en Europa's grootste collectie Rev’it op voorraad. Met een oppervlakte van ruim 1.300 m2 over 3 etages waan je je in een motorkleding warenhuis. Natuurlijk vind je de gerenommeerde merken als Rev’it, Alpinestars, Dainese, Shoei, Schuberth, maar ook de tientallen 'niche brands' die je nergens anders tegenkomt in Nederland maakt shoppen bij Biker Outfit tot een belevenis! Tenslotte; makkelijk aanrijden vanaf de A10 en aan parkeergeld doen we niet. Tot gauw!