Great

Fast, good price, back again soon thx

Informed and knowledgeable product advice received

Found exactly what I needed after consulting with Biker Outfit staff.

Alles super

Sehr schnell Lieferung. Alles gut geklappt.

Fast shipping all good

In other stores delivery was super long here it was super quick

snelle levering en scherpe prijs

Quadlock houder besteld, goedkoper dan via quadlock zelf en sneller geleverd. Top

Slecht

Reageert niet en het retourbeleid laat zijn wensen over.

Biker shop doet wat het beloofd

Na bestelling van 1 product wilde ik nog een artikel bestellen waardoor ik recht had op gratis verzending. Dit was geen probleem. De volgende dag de nieuwe bestelling geleverd en het geld van de eerste bestelling terug op mijn rekening. En voorbeeld voor alle webshops.

Nette prijs, snelle levering

Helemaal prima!

Correcte levering

Ik wordt altijd fijn en goed geholpen als bij Biker Outfit ben.

Gute Erfahrung

Die Lieferung ist am nächsten Werktag versendet, innerhalb halb von Tagen war sie zugestellt worden. Perfekte Seite und kundenfreundlich. Ich würde wieder von Biker Outfit kaufen. Danke

Perfecte service

Nu tweemaal kleding besteld. Beide keren snel en correct geleverd

Goede site snelle service!

D

Topkwaliteit en snelle service!

Snelle levering, uitstekende kwaliteit en topservice! Ik ben zeer tevreden met de winkel Biker Outfit. Zeker een aanrader!

Prima prijs, algemene omschrijving

Prima website, goede prijs. Helaas wordt wel overal de omschrijving van de fabrikant gebruikt waarbij er dus moeilijk iets gezegd kan worden over het product. Zo blijven YouTube reviews noodzakelijk voor informatie. De ruime keuze mogelijkheden voor aflevering bij pakketpunt of andere locatie geeft voor mij de doorslag om hier te bestellen.

Echt een 25 plus graden broek. Super ventilatie. Pasvorm lekker strak. Kwaliteit zoals verwacht. Nu nog de 25 graden halen. :-)

Echt super

Schneller und unkomplizierter Versand zu einem super Preis. Jederzeit wieder :)

Perfect.

Alles zoals besteld mooi op tijd goed geleverd . Zou bij meer motor producten weer bij Biker Outfit bestellen.

Groot aanbod, goede prijzen en perfecte service!

Ik ben recent langsgeweest bij Biker Outfit om e.e.a. te passen en mij te laten adviseren. Personeel neemt alle tijd en helpt uitstekend bij het maken van de juiste keuze. Het aanbod in zowel de winkel als op de website is erg groot, en de prijzen zijn eigenlijk altijd lager dan de concurrenten. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Snelle levering en goede prijzen

Top, snel duidelijk

Zoals het hoort, kunnen vele nog een voorbeeld aan nemen.

Bestelling snel geleverd maar viel de maat kleiner uit voor mij dus retour gestuurd en gelijk een maatje groter besteld zowel retour als leveren ging snel goed en duidelijk Echt top geregeld..

Goed product, goede prijs.

En snel geleverd!

Snel goed en mooie prijs

Putoline kleppen en injectie reiniger besteld en volgende dag netjes verpakt ontvangen. Top

Snel en netjes geleverd. Goed telefonisch advies.

Ik had advies nodig over motorsneakers. Een medewerken heeft telefonische een goed advies gegeven. De schoenen waren volgende dag binnen. Netjes verpakt. Ik ben heel tevreden over het contact en service.

Goede en snelle service, ook bij retour.

De gekochte laarzen bleken niet te passen, het retourlabel kon niet gescand worden. Terwijl ik bij het Post.nl punt stond regelde Thom direct een mail met de barcode in diverse formaten waardoor alsnog gescand kon worden. Bedankt voor de zeer goede, snelle service en jammer dat de laarzen retour moesten. Graag tot een volgende gelegenheid!

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV