Uistekende site

Groot assortiment, snelle levering. Ik beveel deze aan.

Goede prijs, goed service!

Na het bestellen van 2 artikelen kwam ik er de volgende ochtend vroeg achter dat ik 1 van de 2 artikelen niet nodig had. Ik heb ze gebeld en ze hebben het direct uit de bestelling gehaald en gecrediteerd. Vervolgens snel verzonden en voor een goede prijs!

Uiterst tevreden

Goed aanbod, makkelijk te bestellen en snelle levering. Uiterst tevreden.

Levertijd niet zoals aangegeven op de site

Bestelling geplaatst en na 5 dagen nog steeds niks verstuurd. Lijkt op een verkapte manier van dropshippen, als je iets optijd wilt hebben bestel dan niet hier.

Super fijn, zowel de winkel als online bestelling!

Niks mis mee snel geleverd helemaal top

Super schnelle Lieferung !

Helm bestellt und in 5 Tagen schon da,e Mail Anfrage in 1 Stunde beantwortet,gerne wieder kann ich nur empfehlen.

I still haven’t received my package

i paid more to receive it in 3 days but still nothing

• Would you recommend us? No

Geen product en toch gelukkig

Ik heb zelf per ongeluk het verkeerde product besteld. Na ontvangst heb ik het retour gestuurd. Binnen drie dagen had ik mijn geld op mijn rekening. Super! En de communicatie was ook heel helder. Een voorbeeld voor anderen.

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijke en vakkundig personeel. Prettig voor de deur parkeren, ruim aanbod. Zijn beide keren dat we zijn geweest vriendelijk en vakkundig geholpen. Zeker een aanrader om heen te gaan. Je kijkt je ogen uit hoe ruim het aanbod is en hoe mooi.

biker outfit verdient deze sterren

super snelle levering en alles in originele verpakking snel antwoord op een eventuele vraag per mail ik raad deze website iedereen aan

Ik ben in de winkel geweest en zij hebben mij zo goed geholpen. Proffesionele, onwijs aardige vrouwen die mij hebben geholpen om motorkleren van top tot teen uit te zoeken. Ga hier zeker terug:-).

Kan niet beter

Product aan mooie prijs gevonden en besteld. 2 dagen later geleverd en perfect in orde

Exzellent und schnell?

Sehr positiv und würde immer wieder was einfaufen.

Vriendelijke service, snelle verzending en dito terugstorting na (helaas) retour vanwege verkeerde m

Vriendelijk, nemen de tijd om te helpen. (Ook vlak voor sluitingstijd) Verzending binnen een dag en tevens de retourzending binnen een dag weer verwerkt en terug op mijn rekening. Kom zeker nog eens terug..

Goede prijs, geen verzendkosten, snelle verzending en bezorging. 1 van de artikelen was niet de juiste en de volgende dag had ik de juiste in huis. Goed opgelost.

Great communication and quick despatch.

I bought some boots from Biker Outfit and the service exceeded expectations. Communication was great throughout, my order was despatched without any fuss and arrived 2 days before the estimate! The order was packaged appropriately and arrived exactly as ordered. Much recommended.

Snel geleverd wat ik had besteld.

Prima geholpen met passen van HJC helm

Ik wilde perse een bepaalde HJC Karst helm. De zwarte i91 in de winkel kunnen passen. De gekleurde besteld. Dat duurde helaas meer dan 6 weken, maar dat lag dus aan HJC logistiek en produktie.

Bestelling liep zoals beschreven en netjes afgeleverd

Goedkoopste wat ik op het internet kon vinden origineel en past perfect.

Makkelijk gevonden en Makkelijk besteld

Makkelijk opgezocht via de site, Makkelijk besteld. En best snel en netjes verzonden.

duidelijk order process, snelle levering

Rev'it product besteld. Volgens Biker Outfit op voorraad bij leverancier 2-5 dagen levertijd. En inderdaad binnen 2 dagen bezorgd per post

Goedkoop en snelle levering

Bestelling was snel geleverd en duidelijk gecommuniceerd.

Trage levering

Lang moeten wachten op levering. Pas na vraag waar mijn zending was kwam er schot in de zaak.

erg klant vriendelijk ,denken met je mee.

Erg klant vriendelijk heb wat Telefonisch contact gehad over bepaalde artikelen Werd goed op weg geholpen

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV