Ik heb die paar handschoenen gekocht, ze zijn echt mooi en comfortabel

Super service!

Hele vriendelijke mensen, grote zaak voor ieder wat wils en mooie prijzen! Tot nu toe staat deze zaak nu op nummer 1 bij ons!

Snel, correct en betaalbaar.

Vlotte bestelling online, makkelijk betalen via de app, snelle levering en product was zoals verwacht. De shop is prijs-kwaliteit helemaal mee. Al bij al een goede ervaring.

Perfecte service

Goede, duidelijke foto’s en beschrijving. Goede prijs. Al meerdere malen wat gekocht met goed resultaat.

Correcte en vlotte afhandeling, geleverd op afgesproken tijdstip

Uiterst professioneel

Duidelijke klantvriendelijke website met accurate tijdsaanduiding voor de bezorging van het product

Besteld en snel ontvangen

Acquisto perfetto

Ho trovato i miei guanti riscaldati Klan-e al prezzo migliore. Spedizione velocissima ed imballaggio perfetto!

• Ci consiglieresti? Si

Super website

Het word snel verzonden en goed verzonden. Het is ook een goede prijs voor het product die je krijgt en de bescherming die het je geeft het heeft me handen en alles gered toen ik gevalen was met een behoorlijk harde snelheid.

Every time very good information.

Very good communication with biker outfit.

Great!

Fast delivery! Love it!

Top service, vriendelijk, prima advies

Daarom blijf ik daar nog steeds terugkomen!!!

Goed snel en makkelijk!

Erg makkelijk via de overzichtelijk website besteld en de bestellingen was binnen no-time al bezorgd bij post-NL afhaalpunt! Top winkel!

Duidelijke communicatie en snelle levering!

Alles is vlotjes, soepel en duidelijk verlopen. Een deel van de bestelling is eerder uitgeleverd, zodat ik niet heb hoeven wachten totdat alles beschikbaar is. En dat zonder extra bijbetaling voor verzending en helder gecommuniceerd. Top!

gewoon zoals het moet , alles keurig op tijd en zonder problemen geleverd.geen bull **** .

super

Všechno proběhlo v pořádku.Boty jsou perfektní.Děkuji obchodu a věřím,že budou mít hodně spokojených zákazníků.

Snelle service en laarzen zaten goed!

Kreeg de laarzen snel geleverd en ze zaten goed. Erg blij mee.

Echt vrouw vriendelijk makelijk je spullen retourneren. Maar ook de sake afdeling heel fijn ingericht op maat. Super handig

Snelle levering, product is goed verpakt en verzonden.

Rug protector gekocht.

great shop

Great selection of products, fast shipping, would highly recommend to anyone!

Snel en betaalbaar

Snel geleverd. Beste prijs van het internet. Netjes verpakt

Goede kwaliteit

Erg prettige winkelervaring. Ze hadden precies wat ik zocht en de levering was ook erg snel. Ik zou hier zeker nog vaker spullen bestellen.

Goede service hoe het hoort

Tijdens de feestdag een pak besteld, eerste volgende werkdag verwerkt en verzonden. Tweede werkdag bij mij geleverd. Mijn pak was goed verpakt en netjes, een retour formulier zat ook erin wat voor mij niet van toepassing is, ben heel tevreden met mijn bestelling. De informatie op de site is duidelijk en komt overeen met het product. Via de site ben ik voldoende geïnformeerd voor de beslissing van de aankoop. Verbeterpunten? Voorlopig niet, ga zo door met goede service.

mijn zoon was er heel erg blij mee

Als verassing omdat dat zoonlief de voor de 1e keer de Marathon rende als cadeautje de motor rugzak gegeven . Zijn reactie was super ondanks 42,5 km gerend te hebben toch nog een grote grijns !

Snel en voordelig

Rev'it bretels besteld. Goede prijs en zonder verzendkosten de volgende dag al in huis. Prima ervaring.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV