Snel, kordaat en verzorgd

Een snelle levering, maken ze waar, kreeg het goede advies, en besteden zorg aan het transport, klasse.

Degelijk en Betrouwbaar

Je krijgt wat je ziet. Snelle verzending en goede kwaliteit. Ook uitstekende korting voor bepaalde producten als je goed oplet.

snelle service

Ik had een motorslot besteld, dit werd snel verzonden. Helaas was er wel een vergissing maar dit werd snel opgelost.

Het personeel stond direct klaar om mij advies te geven over m’n helm maat. Erg goede services, koffie werd aangeboden. Installeerde gelijk m’n pinlock vizier wat erg fijn was. Grote voorraad en showroom, echt een aanrader om even binnen te gaan. 10/10

zie onderstaande zin

Zeer perfecte en tijdige levering zoals werd beloofd. jullie zijn een bedrijf die zijn beloften nakomt.

Ruime keuze

Er is ruime keuze aan motor assortiment. Veel ook op voorraad wat het makkelijk maakt om te passen en kiezen. Prijzen zijn goed en je wordt er goed geholpen.

Heel rap geleverd

Gemakkelijk om te bestellen en ontvangen

Perfecte service

Duidelijke website en snelle levering

Perfecte service

Goed advies

Mooi assortiment! Ik ging voor een jethelm voor mijn oldtimer en werd prima geholpen. Goed advies. De kleur was niet in voorraad en werd met paar dagen thuis afgeleverd. Absolute aanrader!

Website duidelijk, bestelling vlot ontvangen.

Bikersokken van Trident in de Sale bestelt voor mijn man. Passen perfect en zitten goed. Hij is er blij mee.

Perfect geholpen.

Ik werd meteen al verwelkomd hoe ik binnen kwam en iedereen was super aardig.

Nemen uitgebreid de tijd voor je om te zorgen dat je de beste aankoop doet. Uitgebreid assortiment. Was mijn eerste keer en ik zal zeker vaker terugkomen

Ongelooflijk mooie spullen voor de motor met een ongelooflijke mooie prijs.

Ik had onlangs handschoenen besteld en ze waren de volgende dag al binnen. Ik was zo tevreden ermee dat ik nog eens op de site ging kijken voor wat leuks. De site heeft me toen besloten dat ik maar eens naar de winkel moest gaan want ik wou het allemaal wel eens zien. Zodoende ging ik er heen en kwam met een motor broek motor jas en schoenen thuis. Super.

Ruime keuze en snelle levering

Bedankt.

Good service

Fast delivery and quick return. Nothing but compliments!

Fijne ervaring

Snelle levering en fijne klantenservice

In een tijd waar de snelheid van leveringen achteruit gaat, is Biker Outfit nog steeds razend snel!

De laatste tijd ervaar ik bij veel online webshops dat het weer langer wachten is op je bestelde product. Het is niet gek meer dat alles centraal opgeslagen ligt ergens in Duitsland en je er een werkweek op kan wachten voor je het in huis hebt. We zijn natuurlijk verwend geweest met "vandaag besteld, morgen in huis" maar Biker Outfit doet ons gewoon nog steeds verwennen en maakt dit waar. Bestel dus je product op hun duidelijke goed verzorgde site en geniet ouderwets snel van je nieuwe aankoop.

Snelle reactie

Had winterhandschoenen besteld, waren helaas niet op voorraad ? Snel geld weer teruggestort gekregen. Is bij andere webshops wel eens anders.........

Uitstekende service!!

Snelle levering goede prijs-kwaliteitverhouding Netjes ingepakt en je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelde artikelen

Perfect Jacket, perfekt Customer Service

I bought the Revit Compont Jacket here cause in Germany it was already sold. I m really surprised how easy and extreme fast BIKER OUTFIT send it to me. Three Days after my order, i ve got it from Netherland to the south of Germany. The jacket is great, the price even too. Surely not the last time i will shopping here.

Altijd goede service, producten en vlotte verzending.

Ik heb meegemaakt dat een medewerker van Biker Outfit mij persoonlijk benaderde om iets te overleggen en ik heb zelf ooit contact opgenomen met een verzoek mbt een verzending (combineren). Beide keren wat het contact prettig en de uitkomst bevredigend. En de spullen waren dik in orde. Ik bestel mijn spullen voortaan hier omdat ik weet dat er aan de andere kant van de lijn echte, vriendelijke, no-nonsense mensen met kennis van zaken zitten.

Duidelijke site die vertrouwen geeft

Ik wilde online enkele producten bestellen. Na de duidelijke site te zien, was ik overtuigd. Tijdige levering en goede verpakking bevestigde het gevoel!

Geen zin, maar 1 woord; UITSTEKEND!

Uitstekende, prachtig goede service. Besteld, en zonder problemen binnen 2 werkdagen ontvangen. Alles was netjes verpakt. Retour formulier netjes bijgevoegd en duidelijk te begrijpen. Top service!! Word zeker aangeraden aan vrienden!

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV