Zeer klantvriendelijk

makkelijke website, snelle bezorging

makkelijke website, snelle bezorging

Prima eerste ervaring met Biker Outfit

De bestelde artikelen werden keurig op tijd en netjes verpakt geleverd. Over de verzending werd ik goed op de hoogte gesteld. Ik kon mijn kleinzoon op tijd zijn cadeau geven.

Beleefde klantenservice en ben goed geholpen.

Heel goed en behulpzaam geholpen

De heer die ons geholpen heeft was zeer behulpzaam en gaf ons eerlijke en goed advies. Hij nam goed de tijd voor alles en legde alles haar fijn uit. We waren goed en tevreden de winkel uitgelopen! We komen altijd graag met plezier bij de winkel niet alleen om het personeel maar ook om de kwaliteit!

Biker Outfit geeft goede service,

Na mijn bestelling werd ik keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van het bezorgproces. Heel goede en duidelijke informatie. De bestelling was prima verpakt.

Product zoals beschreven

Ik ben te vreden produckt is als omschreven .zit je met een vraag krijg je direct antwoord alleen spijtig als het product niet vooradig is bij hun dat je daar voor niet op de hoogte gesteld word en waardoor de wacht tijd langer word zonder dat je iets weet .maar ben toch tevreden van mijn product

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Producte niet goed, no problem

In de winkel ophalen, kunnen uitproberen, niet juiste product gebleken, nomproblem what so ever. Geld snel weer terug. Prima!

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV