In 1 woord geweldig!

Na het bestellen bij biker outfit kreeg ik alle nodige informatie over mijn bestelling. Door een mooie beschrijving van het product kon ik meteen zien wat voor mij de juiste maat en product is om aan te schaffen. Ik heb het product om half 3 smiddags besteld en het kwam de dag later in de ochtend al aan! Top service! Ik bestel voortaan altijd bij jullie

Zeer goede service en klantvriendelijk

Zeer voordelige prijzen!

Snelle Levering

Snelle Levering en Service.... Netjes ingepakt.

Snelle bezorging

De bezorging was heel snel en ik kon ook track an tracen

Super artikel, waarde voor je geld

Dit weekend de eerste keer gebruikt. Echt kou was het niet. Bij vertrek toch aangelegd zoals ze me meedeelde. Tijdens het rijden toch verminderd naar stand 1 (wit). Ik heb zo toch de ganse rit gereden. Was top om eens geen koude vingers te hebben tijdens het treffen. De handschoenen zijn zonder batterijen ook al warm. Heb geen spijt van de aankoop.

Bestelling verliep grotendeels zoals gepland, hij had lichte vertraging maar na telefonisch contact werd meteen uitgezocht waar de vertraging zat en voor ik het weet kreeg ik de melding dat alles verzonden was, beide artikelen zijn precies zoals online aangeschreven en dus perfect

A merken + personeel met productkennis

Leuke winkel met veel A-merken. Ook 2 verdiepingen met outlet kleding mocht je een koopje willen scoren. Verder wel allemaal jong personeel, echter met uitstekende product kennis. Kortom als je veel keus wil in een leuke ingerichte winkel en met mensen die weten ze verkopen dan is dit de ‘place to be’

Prijs is zeer goed! Levertijd was langer, maar dat werd van te voren duidelijk aangegeven. Uiteindelijk toch nog eerder geleverd dat verwacht.

Perfect!

Super prijs, aankoop verzonden en ontvangen vroeger dan verwacht en is conform met onze afwachtingen. Top seller!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Eerlijke en correcte site

Verkeerde maat motorvest besteld werd om geruild zonder problemen Super

geweldig

Ik word altijd ontzettend goed geholpen! De service is geweldig en de producten zijn altijd erg scherp geprijsd. Ik ben al jaren een trouwe klant.

Snel en goed geleverd

Vriendelijk en goed!

In de winkel goed geholpen met passen. Daarna alles thuis laten bezorgen want was op de fiets vanaf een hotel in Amstelveen.

Correcte afhandeling van de bestelling, goede info over de verzending Artikel was correct verpakt

Erg tevreden

Product snel geleverd .

De perfecte webwinkel voor motorijders

Makkelijk besteld op de website, snelle levering, en vest zat nog perfect verpakt in papier en plastiek met meegeleverde Richa kapstok, dus geen toonzaal model

Price / Quality bad

I'm used to different quality from John Doe. After wearing it 3 times, part of the seam almost came undone. Inside the seam or something else is rubbing hard. I would not buy again. Shop and delivery are very good.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima geholpen door de medewerkers

Zoekend naar de juiste helm ben ik door hen prima geholpen bij het maken van de keus. Daarna ook bij het kiezen voor de juiste communicatieset. Dus helemaal tevreden naar huis gegaan. Levering van de spullen ging lekker vlot en netjes. Kan deze winkel dus zeker aanbevelen.

Goede snelle levering

In de winkel een broek uitgezocht. Helaas hadden ze die niet in mijn maat. De broek is door Biker Outfit voor mij besteld, en thuis afgeleverd. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status. De broek was netjes verpakt, inclusief alle papieren en retourformulier mocht ik hem toch willen terug sturen.

Snel besteld, snel in huis

Op zoek naar een fijne, stevige en mooie zwarte handschoen, maar helaas in de winkel niet in de juiste maat en kleur, dus op zoek gegaan of deze ook online te bestellen waren. Bij Biker Outfit gevonden, voldoende op voorraad en met een mooie korting binnen een paar dagen ontvangen. Mijn man is er zeer blij mee en kan nu verder met zijn lessen en hopelijk binnenkort ook zijn examen.

Dacht niet te slagen, toch gelukt

Ik was me rot aan het zoeken naar een passende broek, maar kon niks vinden wat me echt beviel. Stond op het punt het op te geven tot ik iets zag hangen, vervolgens tot in detail uitleg gekregen over de broek. Naderhand nog wat advies over m’n jas en eventuele opties en ben weer tevreden vertrokken. Ben erg tevreden met de service en het aangeschafte product.

Geweldig!

Ik kreeg mijn bestelling zeer snel bezorgd en het kwaliteit is echt top. Ook is het goed verpakt.

Leuke zaak met veel mooie merken.

Enorm tevreden over dit bedrijf

Fijne bedrijf personeel ook zeer netjes aan de telefoon. Bestel zeker een keer weer iets. En de bestelling ook zeer snel in huis. Thanx

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV