Super snelle levering en het product precies zoals ik het had verwacht

Site werkt top en levering heel snel!

Mooie service en snel geleverd

Ik was opzoek naar een rugbeschermer en in de winkel hebben ze me goed geholpen moet passen in de jas. Nu heb ik hem later als cadeau gevraagt en gekregen.

Smoot Process

Wide product availability & quick delivery.

Netjes snel en degelijk verpakt en op tijd?

In 2 dikke dozen verpakt. Met track and trace . Afgesproken moment geleverd ,dat gebeurd niet meer zo vaak. Web site duidelijk en uitgebreid. Makkelijk om je keuze te maken.

Leuke scherpe opruim aanbieding

Scherpe aanbieding voor mijn helm aankoop. Helm is zoals beschreven. Snel verzonden en netjes verpakt. Gratis verzenden vanaf een niet al te groot bedrag.

Internet shopping as it should be

No complaints.. very easy ..

snelle en goede service

online motorschoenen gekocht.

Wat een fijne winkel!

Recent voor de eerste keer bij deze winkel geweest voor het kopen van een motorhelm en het voelde als een warm bad. Mooie, grote en overzichtelijke winkel met een uitgebreide keus aan helmen, kleding, schoenen en overige benodigdheden. Je wordt al snel op een fijne en professionele manier geholpen. Toen ik mijn helm wilde afrekenen maar zag dat deze elders goedkoper werd aangeboden, kon ik deze voor het goedkopere bedrag aanschaffen, erg coulant! Mede vanwege de fijne service ben ik een paar weken later teruggegaan voor een motorpak en -laarzen en toen was mijn ervaring even positief. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Uiteindelijk met een heel ander pak de zaak verlaten dan ik van tevoren had verwacht, maar ben nog nooit zo blij geweest met m’n motorpak. Zodra ik weer iets nodig heb, kom ik zeker terug.

Snelle service, met zeer goede prijs/kwaliteit!

Motorlegging in de sale gekocht, zeer goede aanbieding en was snel geleverd. Omschrijving voldoet volledig, enige aandachtspunt is dat de kleur meer helder blauw is op de foto dan in het echt. Groot assortiment op de website, per product veel informatie te lezen. Ruime keuze aan maten. Uitleg maattabel prima. Navigatie mogelijkheid op de website is ook prima.

Goefe website, snelle levering.

Goede website waar je makkelijk op zoekt. Groot assortiment,dus veel keus. Scherpe prijzen. Snelle levering.

Super flexibel team

I ordered by mistake a wrong glove, and when I've discovered I sent out an email to change it for anotherone. After a super quick reply I also received my new glove on the same day. I order a lot online, but this is really rare. I am happy with you guys! Cheers, Istvan

Snelle verzending

Snelle verzending maar helaas viel de maat mij veel te groot. Retour moeten sturen.

Satisfied

Totally satisfied with the service and the product. On time delivery.

Snelle levering, vriendelijk personeel!

Verkeerde maat rugprotector bij mijn jas besteld. Kreeg een mailtje dat ze de goede erbij hadden gedaan en hem alvast in de jas hadden gestopt. Super service!

Product dezelfde dag nog verzonden incl gratis kledinghanger.

Makkelijk besteld en snel ontvangen

Fijne webshop en een fijne winkel. Behulpzame medewerkers. Klein foutje op de website in een omschrijving van een artikel, maar even bellen en het was duidelijk.

Probleemloos snel leveren

Product opzoeken, aanklikken, afrekenen en volgende dag geleverd. Snel, simpel en fatsoenlijk geprijsd. Aanrader.

Aandacht en (niet dwingend) advies van ervaren en kundige verkoopster

Nemen de tijd, geven tegelijkertijd alle ruimte, er is een grote voorraad en keuze. En is het er dan toch niet, is een nalevering snel en zoals toegezegd. Dat is in deze tijd en wereldproblematiek echt een verademing. Aanrader dus!

super motorsneakers

uitgebreid assortiment motorschoenen en laarzen. een paar perfecte sneakers gescoord en snel uit voorraad geleverd gekregen. top !

Prima service!

Leuke winkel waar ik prima ben geholpen met een goed passende 'classic' integraalhelm. En recent een motorjeans besteld die netjes bezorgd is. Geen moment aan getwijfeld.

Nette prijzen, snelle levering

Heeft veel leuke merken en leveren snel!

Ik kom al jaren bij Biker outfit en elke keer weer is het top. Het personeel is vriendelijk, neemt de tijd voor je en denkt met je mee. Ik ken geen fijnere motorkleding winkel in Nederland!

Goedkoop en snel

Online product gevonden, scherpe prijs, geen verzendkosten, snel geleverd.

Geweldige webshop

Productomschrijving zoals het hoort, snelle verzending en ideaal te volgen bestelling. Zeker een aanrader

Makkelijk bestellen

Geen gedoe en snelle levering!

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV