Goede leverancier die kwaliteit levert

Ik rijd op een toermotor en kreeg altijd na een uur rijden zadelpijn. Heb bij Biker Outfit een opblaasbaar luchtkussens gekocht dat je eenvoudig met elastieken om je zadel monteert. Heb het eerstvolgende weekend maar liefst een 10 uren durende toertocht gemaakt en deze keer zonder zadelpijn, dankzij hun luchtkussen. De bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt. En dat alles tegen een scherpe prijs van minder dan € 46. Ik ben zeer content !

Een fijne aanpak en wat er is is er ook super goed.

Een eerlijke aanpak. Doet Goed.

Uitstekend, prijs was goed en de service ook.

Al enige tijd op zoek Naarden communicatiesysteem voor in de helm, maar werd een beetje tegen gehouden door de prijzen totdat ik opeens zag dat Biker Outfit de nieuwe Cardo Freecom 4x voor een hele scherpe prijs aanbood. Toen ik eenmaal besloten had te bestellen ging alles heel voorspoedig, het bestelproces was snel en eenvoudig en ook de levering ging sneller dan ik had verwacht. Heel tevreden.

Levertijd zou iets sneller kunnen maar verder gewoon prima

Super service

Fijne winkel. Prettig geholpen na bestelling via de site. Mooie helm gekocht voor een mooie prijs. Erg blij mee. Kom hier vaker en is altijd top.

Kwaliteit

Kwaliteit voor een mooie prijs

TOP

De aanbiedingen zijn zeer interessant

Bij het zoeken van een motorjas kwam ik op de site van bikeroutfit terecht. Ik heb hier een rev’it jas gekocht voor minder dan de helft van de reguliere prijs. Snelle levering en retourgarantie mocht de jas niet passen gaf voor mij de doorslag om deze te bestellen. Nog meerdere artikelen gekocht voor gunstige prijzen. Dus voor iedere portemonnee is deze site absoluut aan te raden.

Zelfs mijn vrouw zou hier blij van worden

Gelijk bij binnenkomst een warm ontvangst, mooie duidelijke en overzichtelijke winkel. Je wordt niet met een kluitje het riet ingestuurd. De koopwaar ligt of hangt georganiseerd en overzichtelijk in de winkel. 2 x een volle outlet voor dames en heren. Als je hier niet slaagt, wat ze niet hebben kunnen ze bestellen dan slaag je nergens. Mijn vrouw heeft niets met motoren maar van deze winkel zou ze wel warm worden :-)

Geweldige service!

Goede service en snelle levering!

Mooi spul voor een goede prijs

Via Biker Outfit heb ik een mooi leren jack, een motorjeans en handschoenen gekocht. Het bestellen en de levering ging vlekkeloos. Ze leveren goede merken voor een betaalbare prijs. Ik ben er superblij mee!

Veoma brzo i profesionalno.

Jakna koju sam narucio je stigla sledeci dan kao sto je i obecano. Artikal je stigao onakav kako je i opisan putem web shop-a. Sve pohvale za brzinu, jednostavnost web shopa i ukupnu uslugu.

• Biste li nam preporučili? Yes

Fast & Cheap & No Compromises

Revit outlet jacket for 50 % off, produvtct flawless so 5 stars for this price

zeer goed

goede service en uitleg

Prima motorkleding voor goede prijzen

Product oogt goed, snel geleverd

Zoals gezegd, ziet het er goed uit was met 3 dagen ontvangen. Ben nu aan het uitproberen, gaat vooralsnog goed!!

Eindelijk n winkel die ook grote maten motor kleding heeft

Fijn dat er ook n winkel is die grotere maten verkoopt,snelle reactie op e-mail en spullen snel geleverd,kortom een aanrader

Helemaal perfect

Fijne website en goed geholpen in de winkel

snelle levering van redelijk nette hoes

De dikte van de stof lijkt wat dun, maar de pasvorm was goed

Komen na wat ze zeggen

Snelle levering en binnen de gewenste tijd.

Overzichtelijk site en snelle levering

ik was op zoek naar motor jeans en kwam toevallig Biker Outfit tegen. Ik heb de jeans zondag besteld en dinsdag kreeg ik al binnen.

Fijne ervaring, goed werkende site en snelle levering

Zomerjas van revvit besteld, fijn product en snel geleverd. Webshop werkt goed en duidelijke lay-out.

Top winkel

Super winkel, goeie spullen en goeie prijs

Na besteld snel geleverd

Goede kwaliteit voor nette prijs

Leuke winkel

Leuke winkel, veel aanbod in de winkel zelf en online. Staff van de winkel is ook altijd super aardig en behulpzaam.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV