Prima bretels

Degelijke kwaliteit, snel geleverd.

super snel/next day delivery

ook het rev’it sample jacket was super kwaliteit en precies zoals het verwacht/beschreven was

Klantvriendelijke website, snelle levering, goede kwaliteit en betrouwbaar!

Perfekt

I found this great shop on the Internet in Germany and bought something right away. Shipping was super fast and easy. The gloves have fit perfectly the pants unfortunately not. I'm curious how the return works

De juiste plek voor je motor outfit!

Biker Outfit heeft een ruim assortiment verschillende keuzes! Goede prijs kwaliteit en klantvriendelijk! Meerdere spullen aangeschaft waar ik geen spijt van heb.

Fast Delivery

everything went smoothly. only good experience from here

Mooi product

Mooi getint vizier voor helm ontvangen, product snel geleverd.

Van begin tot eind alles goed geregeld

Overzichtelijke side en goed op de hoogte gehouden wat betreft de bestelling en snel geleverd

Snelle levering, top producten!

Ik heb mijn producten gekocht tijdens de Rev’it sample sale. 100% blij mee. Aan de producten is niets te merken, en dat tegen een zeer mooie prijs. Levering was vlot en ondanks dat het een sample sale was, nog steeds recht op retour.

Goed assortiment, snelle levering.

Snelle nette levering

Goede Kwaliteit Producten precies zoals zoals beschreven op de site, snelle levering en super netjes verpakt. Ook een retour gestuurd artikel werd snel en netjes verwerkt. Een shop om aan te raden bij vrienden!

Super-fast delivery

While my chosen helmet wasn't available anywhere and delivery postponed, Biker Outfit had it and delivered it within 48h-for an even better price! Great!

Service

Goede hulp , geen verkoop praatjes of aansmeerderij. In de winkel passen en de juiste maat binnen een week thuus bezorgd.

Makkelijk en snel.

Een ruime keus aan assortiment. Als een van de weinige de spullen in alle maten op voorraad. Snel en correct geleverd. Ik ben zeer tevreden en zou een volgende keer weer bij Biker Outfit bestellen!

Mooie jas

Heb een mooie jas in de aanbieding besteld super tevreden, maat klopt zoals in maattabel aangegeven netjes verpakt en correcte levering.

Kei goed

Voor mensen met een maatje meer kun je perfect terecht Biker Outfit. Duidelijke site en de verzending waren prima.

Na dat ik een vizier had besteld, die niet paste hebben ze het snel en simpel voor me opgelost

Goede prijs, snel geleverd.

Ik heb een motorjas en handschoenen besteld. Beide waren goedkoper dan bij andere shops. Binnen de gestelde levertijd in huis. Jammer dat jullie helemaal in 020 zitten! ;)

top ervaring en service

In de winkel lekker gekeken naar mooie spullen. Handschoenen en schoenen gekocht en een helm werd naar m'n huis gestuurd. Helaas had deze beschadigingen uit de doos. Contact opgenomen en dit werd super afgehandeld en opgelost.

Ruim assortiment en goede service

Fijne winkelervaring, werd goed geholpen en ze hebben een ruim assortiment

Goed, snel en helemaal zoals het hoort

Bestelling op tijd geleverd, goede prijzen. Zeker een aanrader!

Uitstekende sevice!

Top bedrijf snelle levering. Had een smoke vizier besteld en kwam netjes aan. En goede kwaliteit!! En ik schrijf de revieuw ook omdat ik die tegoedbon wil winnen :)

Overzichtelijke website en uitgebreid assortiment

Ook voor onderdelen van een helm kan je hier prima terecht. Goede klantenservice, duidelijk in communicatie en zeer goede service.

Super goede service

Helm en motorbroek besteld. Helm zat perfect dus gehouden. Broek helaas te groot, dus retour en binnen paar dagen mn geld weer terug op rekening. Niets op aan te merken dus. Prima service.

Helemaal geweldig.

Snelle bezorging en prima afgeleverd. Ook voor info over het product nemen ze de tijd voor je.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV