Vlotte afhandeling van bestelling tot bezorging met duidelijke communicatie. Product zelf voldoet aan verwachtingen. Een goede aanwinst.

RPHA 11 CARBON NAKRI

Sehr schnelle lieferung nach D. Zu einem unschlagbaren preis -:)

Nog niet ontvangen

Biker outfit heeft het pakketje heel snel op de post gedaan na bestelling! Helaas is het alleen nog niet binnengekomen. Lijkt een fout bij PostNL. Bikeroutfit heeft gelijk een onderzoek ingesteld, fijn!:)

Snelle levering van de kadobon met verassing erbij

Snelle levering met een leuke verrassing erbij. De Jarige was er erg blij mee. Ze is aan sparen voor thermokleding.

Goede service en prijs

Fijne website, goede prijzen en prima service.

Snelle levering en goede prijs!

Cardo Freecom 4+ besteld bij biker outfit snelle levering en een goede prijs! Top!

Volgende dag verzonden. Bijna zoals een "echte" webshop. Gewoon alles in orde

Perfecte fit, stoere look. Tevreden mee

Snel geleverd en goede service

Snel, professioneel - gewoon geen gedoe!

Snel, professioneel - gewoon geen gedoe! Kort maar krachtig. Geleverde artikel is naar tevredenheid.

Fast Delivered!

I am very satisfied with my order. quality Original and fast delivery

Perfectionisten

Ik vind het zeer prettig om zaken te doen met Biker Outfit. Doen nooit moeilijk alles is bespreekbaar.En is er een probleempje wordt het altijd opgelost,ga zo door!

Leuke webshop!!!

Leuke webshop aleen jammer dat ik een bestelling geplaats hebt waar je langer als 1maand op moet wachten

Hele nette en snelle service!

Heb mijn helm, sena communicatie, en diverse muc off producten gekocht. Ging letterlijk en figuurlijk vlekkeloos!

Goed en snel geholpen

USB-aansluiting besteld via de site en middels click en collect opgehaald. Was op voorraad dus kon hem de eerste werkdag al ophalen. Aanbellen bij aankomst en een lieftallige dame heeft mij snel geholpen. Top zaak en top service!

Altijd goed

Reeds vaker artikelen gekocht in de fysieke en online winkel. Service, prijs, kwaliteit en levering zijn altijd uitstekend.

Biker Outfit is een aanrader!

Goed assortiment, goede prijzen. Ga het liefst langs in winkel maar als je online wilt bestellen dan is Biker Outfit de juiste winkel!

Ik kom al 8 jaar bij biker outfit en dat zegt genoeg.

Met de producten die ze verkopen onderscheiden ze zich van alle motor kleding zaken in nederland, zeer vooruitstrevend en anders. En dat alles in positieve zin...

Top, alles snel geregeld

Erg goed bedrijf, had een helm besteld en stond een extra gratis vizier bij. Zondags besteld dinsdag de helm in huis alleen zonder vizier, gelijk een mail erover gestuurd in de ochtend gelijk een reactie en donderdag de vizier in huis, ik zeg gewoon een goed bedrijf!!!

Goede service, snel geleverd

Makkelijk online te bestellen. Snel bevestigen van verzenden. Goed verpakt. Kwaliteit goed. Top!

Awesome Experience - like none other so far

Finn at BikerOutfit was very prompt in responding to my queries and requests. I would definitely shop again, have become a loyal customer of bikeroutfit.

Wow

Kwaliteit top en snelle delivery

Snelle service!

Ik had een pinlock besteld en die was erg snel weer op voorraad gelukkig! Ik kon hem na het weekend (in de lockdown) gelijk ophalen en werd ook nog erin gezet voor me, helemaal top!

top

Keurig op tijd geleverd. Ook rond de tijd van black friday

Very satisfied

Fast delivery, careful and complete packaging, very good shopping experience, will definitely buy other items again.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV