Nice store u can get anything u need!

Friendly staff,nice enviroment

Fijne service en snelle levering

Ben erg blij met de snelle en goeie service, de spullen waren goed verpakt en binnen 3 dagen bezorgt. Zou zo weer bij ze bestellen

3 x goed

Mijn Klan-e handschoenen waren snel geleverd zodat ik ze voor mijn krap geplande motorrit nog kon gebruiken. Goede kwaliteit voor een prima prijs. Ergens jammer dat de buiten-temperatuur hoog was, zelfs stand 1 was te warm. Jullie hebben er een klant bij ! Bedankt.

Ongeacht Corona een hele fijne en goede service

Ik had een beetje last minute mooie motorlaarzen besteld voor een verjaardag met daarbij de tekst "zou ik hem voor 2 januari op kunnen halen? Ivm een verjaardag". De volgende dag lag het klaar en werd ik vriendelijk ontvangen door het personeel. Hele fijne service en hele vriendelijke mensen!

Goed geholpen altijd

Mag soms wat klant vriendelijker

Wederom super!

Voorgaand seizoen een setje kleding van Pandomoto besteld, en afgelopen week een nieuwe helm. Ondanks dat de winkel niet open is vanwege COVID doet de service er niet voor onder; per mail wordt er snel en duidelijk advies gegeven. Zal hier zeker nogmaals bestellen!

Top zaak

Super goede en snelle service!

In mijn zoektocht naar een extra motorjas kwam ik bij deze site uit. Er wordt eerlijk en duidelijk over producten gesproken, mijn bestelling kwam een dag later al binnen en klopt precies met de omschrijving van de website. Ik ben meer dan tevreden en kom zeker nog eens terug!

Goed en snel

Makkelijke website en snelle levertijd

Netjes optijd

Woordt is woordt

Snelle levering - Kwaliteit - Goeie service

Een motorvest besteld en handschoenen via jullie website. SUPER service na verkoop, hier kom ik zeker terug!!

Super snelle levering

Producten duidelijk op de site Alleen met kortings code werd product duurder, maar was al goedkoop dus maar zo gelaten

Snelle levering en artikel top

Ik had snel heup protektoren nodig en alles is prima verlopen.

Top service ook bij retour snelle afhandeling

Ik heb een product retour moeten sturen en had de volgende dag de creditnota in mijn mail! Super service!

Uitstekend!!

Erg tevreden met de motor handschoen. Goed beschermend en erg warm. Stoere uitstraling

Mooie stoere klok, een must have voor elke motorrijder! En zeer snelle levering

uitstekend en snelle service

snelle service goede kwaliteit en vriendelijke klantenservice

In de basis heel goed

In de basis ben ik zeer positief, website was overzichtelijk en de order werd snel verzonden. Echter was er 1 product niet leverbaar maar hier moest ik zelf achteraan mailen waarom deze niet geleverd was. Vervolgens kreeg ik ook geen updates maae was het product er ineens. Opzich positief maar een pro actievere update hierover was super geweest

Klant erbij!

Duidelijke webshop. Goedkoper dan regulier. Vlot geleverd én product is zeer welkom geheten door zoon. Het ging om een vizier. Nu nog voor op de scooter, maar over een paar jaar een motorrijder. Dus vandaar: Klant erbij!

Beenkleed

Lekker warm,waterdicht,we zijn heel tevreden met Artikel!

top

Snelle levering, goed product :)

Geweldige service!

Een tijd geleden heb ik een helm besteld. Deze was nog niet op voorraad. Van de week heb ik de helm mogen ontvangen! Opgestuurd en binnen een dag binnen! Geweldige service!

Gewoon top

Winkel was dicht ivm Corona maar uitstekend geholpen via de telefoon en de handschoenen zitten helemaal goed top top top

Goud!

Ik heb onlangs een Roof Boxer V8 Dark Smoke vizier besteld. En kwam netjes/veilig verpakt aan! Je ziet dat Biker Outfit de tijd neemt voor jouw bestelling ongeacht het aankoopbedrag, respect! Jullie krijgen 10 sterren.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV