Adventure boots met maattabel in één keer goed!

Prachtige adventure boots gekocht bij Biker Outfit. Dankzij een heldere beschrijving, duidelijke foto’s én een maattabel was de aankoop in één keer goed.

Super mooie rugtas besteld van Alpinestars. Andere dag al netjes geleverd. Product is zoals verwacht. Top service!

Altijd behulpzaam

De keren dat ik op zoek was naar een specifieke broek of handschoenen ben ik echt heel goed geholpen. Zeer tevreden!

Vlotte verzending en mooi product passend bij de prijs

Snelle verzending en een mooi product passend bij de prijs. Alles was keurig verpakt zo dat breuk tijdens transport onmogelijk was. Over zijn geheel genomen zeer tevreden

Prima geregeld

Onderdeel besteld duidelijke mail dat alles geregeld zou worden en zo geschiedde

prettige webshop met voordelige producten

Erg voordelig. Prijs van kleding en accessoires is netter dan bij vele andere aanbieders. Fijne webshop ook en snelle levering.

De goedkoopste en zeer snelle levering, top!

Uitstekende ervaring. Snel besteld, snel geleverd.

Ik kan niks bestellen omdat ik mijn ww niet kan resetten

Snap niet waarom ik een mail krijg dat ik ondanks iets heb besteld? Heb het meerdere malen geprobeerd om in te loggen maar krijg het niet voor elkaar. Maar de reclame mail krijg ik wel binnen. Ook mis ik heel veel keus in bvb race laarzen, geen probleem, maar ik zou deze site zeken niet aanbevelen.

Uitstekend!

Duidelijke en snelle bestelling!! Vandaag besteld morgen in huis!

Snelle goede levering

Product netjes verpakt en snel geleverd. Weinig op aan te merken verder!

Snelle levering, zoals omschreven

Zoals gehoopt snel ontvangen, daarnaast een leuk extraatje ontvangen. Prima service.

Gewoon snel geleverd

Laarzen besteld, nergens anders zo goedkoop. Gewoon de volgende dag verzonden en helemaal zoals besteld (kleur, maat). Helemaal goed dus.

Tevreden klant, mooi product, top levering!

Duidelijke website, bestelling snel gedaan. Goeie sales aanbiedingen. Snelle levering en keurig verpakt. Kortom: Zoeken, afwegen, bestelling gedaan, betalen, afronden, de mail kwam eraan. Wachten, bericht, het pakje is onderweg... De motorschoenen binnen, ze zijn mooi, wat ik je zeg!

Goede kwaliteit legging gekocht via de site. Kwam 1 dag later direct binnen. Top!

Top, precies zoals het moet.

Vandaag besteld, morgen in huis. Duidelijke foto’s en goed beschreven!

Behulpzaam en vriendelijk

Anderhalf jaar geleden in de winkel een helm gekocht voor mijn vrouw. We werden erg professioneel en vriendelijk geholpen ondanks dat we voor een outlet artikel kwamen. Nu precies dezelfde helm via internet voor mij gekocht. Gebeld omdat ik vergeten was een pinlock te bestellen en dat werd zonder verzendkosten nagezonden. Goede helmen, goede service en vriendelijk personeel. Alleen opvallend dat na anderhalf jaar de helm van 99 euro (outlet) naar 139 euro (outlet) was gegaan. Maar ach, nog steeds zeer goedkoop.

Alles op tijd en volgens bestelling bezorgd

Een paar motorlaarzen gekocht. Snel bezorgd en alles zat in de doos.

Snelle levering, goed prijs kwaliteit verhouding.

Ik heb een scooter deken gekocht bij Biker outfit en ben super tevreden met alles. Het product is qua prijs kwaliteit verhouding echt top, werkt fantastisch. De levering was snel en ik werd continu op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Enfin, super tevreden met dit bedrijf!!

Uitstekende service.

Ik had een telefoonmount van sp connect besteld en er miste een onderdeel. Ik belde meteen naar de zaak en zij hadden direct een oplossing voor mij en de volgende dag had ik het missende onderdeel in huis. Super vriendelijk en behulpzaam personeel.

Super tevreden!

Mijn motor jeans waren binnen een paar dagen binnen. En de kwaliteit is boven verwachting. Past als gegoten.

Goede service!

Scherpe prijzen, vriendelijk personeel in de winkel. Ook op een vraag over maatvoering werd snel en duidelijk antwoord gegeven.

Prima al gaat het alleen om het verzenden

Online een helm gekocht. Prima communicatie rondom verzending en ook verzending in orde.

Snelle service, uitstekende kwaliteit

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Service kan niet beter!!!

Alles tot in de puntjes verzorgd, kan niet beter!!!

Medewerkers zijn erg vriendelijk een mee denkend in de winkel. Ik had ook niks anders verwacht van mijn bestelling.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV