Gewoon goed

Snelle levering top

Super snelle levering en degelijk spul!

Savonds besteld en de volgende dag al verzonden! Helaas past het allemaal net niet waardoor het terug moet, maar aan de kwaliteit zal het niet liggen. Ook de website vind ik heel fijn en overzichtelijk. Dat maakt online shoppen een stuk prettiger!

supersnel met eerlijke prijzen

In de nacht besteld, 's ochtends vroeg al op de post. Retour eenvoudig met de documentatie die mee gestuurd is.

Kom zeker terug!

Klein maar fijn: een mooie winkel, overzichtelijke webshop, kundig personeel, echerpe aanbiedingen & snelle verzending. Wat wil een klant nog meer? Met klein bedoel ik gezellig, benaderbaar & overzichtelijk - niet de winkeloppervlakte. Ik blijf zeker terugkomen want de gunfactor is hoog naar deze toegewijde professionals in Amsterdam.

Good experience!

Easy to find anything and fast delivery

Prima service en prijzen

Erg fijn product

Het was een goede service en het product is erg fijn, goede kwaliteit en ook lekker warm die handschoenen. Al om al hartstikke goed!!

Altijd een prima en fijne ervaring. Kan niet anders zeggen dan klasse.

Prima geholpen

Voor helm en motor schoenen gekeken. Prima geholpen in de keuze , helm besteld en was snel binnen en keurig verpakt ! Ruime keuze en aardig personeel!

Nette vlotte levering van het juiste artikel

Nette vlotte levering van het juiste artikel tegen een goede prijs.

Makkelijk bestellen scherp geprijsd

Ruim aanbod scherp geprijsd snelle levering goede kwaliteit netjes verpakt incl indien nodig retour formulier niks op aan te merken.

Snel en correct.

Ik heb mijn bestelling supersnel ontvangen en deze voldoet perfect aan mijn verwachtingen.

Prima geleverd.

Eerder geleverd dan verwacht.

snelle service

Product snel ontvangen nadat ik het had besteld. Fijne hulp in de winkel door kundige medewerker bij uitzoeken van de juiste handschoenen.

Mooie wit leren handschoenen besteld. Pràchtig zijn ze. Passen prima! Snel bezorgd. Top!

Enorme collectie motorkleding, altijd vriendelijk, snelle levering! Aanrader!

Super store

Biker outlet Zeer vriendelijk personeel weten waar ze het over hebben en de service is gewoon geweldig. Ga er met plezier heen en de prijzen zijn ook top. Ga zo door met de zaak. Mvgr André steur

Snelle correcte levering

Bestelling snel binnen. Meteen juiste maat.

The place for your bike

This shop is just perfect! All the products are usually in stock and price are very good. I will order again ! Thanks!

Goede service en luisteren naar de klant

Helaas bleek bij levering dat een stiksel van de laars niet goed was, waardoor de laars niet afsloot. Een belletje was voldoende om de retour in gang te zetten, helaas was dit het laatste paar. Omdat ik onverwachts bij de winkel in de buurt was heb ik ze daar terug kunnen brengen en met goed advies van de verkoper een andere paar laarzen geprobeerd en uitgezocht. Kortom, alles wat je mag verwachten om goed en veilig gekleed de weg op te gaan!

Top service.

Netjes geholpen i.v.m, garantie geval schubert helm. Bedankt daarvoor.

Snelle verzending en lage prijzen!

Ik was op zoek naar een slim fit motorjeans en vond deze snel bij Biker Outfit in de juiste maat en ook nog eens voor een supergoede prijs. ‘s Middags besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Keep it up!

Hele goede service en een eerlijke prijs

Ik had een probleem met mijn bestelling die heel netjes opgelost is. Daarom krijgt Biker Outfit een 10 voor de service en een 10 voor eerlijke lage prijzen. Kortom; echt een topwinkel!

Good

Love it

Mooie passende kleding

Mooie passende kleding voor een goede prijs

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV