Alles is goed. Service, product, levering en verpakking Niks op aan te melden en zal ook zeker weer bestellen als langs gaan niet mogelijk is

Biker Outfit

Ordered once, everything went regular. The product i ordered was as shown. This online shop has a big assortment and variety of biker goods. I am pleasantly impressed.

Goede webshop, snelle levering

Goede webshop, snelle levering

super mooi materiaal en snel geleverd

Goede omschrijving en presentatie op de website waardoor de keuze goed te maken was. Goede prijs/kwaliteit verhouding en daarom zeer goed aan te bevelen.

Top mensen, snel antwoord op mails, zeer snelle levering en verzending/

Ik had een bestelling gedaan bij bikeroutfit, betaalt via overschrijving, toen ze de overschrijving hadden ontvangen meteen mailtje gekregen dat het ontvangen was, zelfde dag was de zending nog verstuurd en dag erna aangekregen. Mailtjes worden enorm snel beantwoord, super service van het hele team. Niks op aan te merken, ik ga hier zeker nog bestellen/kopen.

Prijs kwaliteit zeer goed, snelle en goede levering.

Snel en goed bezorgd

Bestelling snel en goed ontvangen

Snelle levering. Goede prijs. Artikel beantwoordt aan de verwachtingen

Goeie kwaliteit en snelle levering.

Mooie motor spullen en van goeie kwaliteit ⭐️

Beste motorzaak van amsterdam!

Top winkel alles wat je zoekt is daar, scherpe prijzen vriendelijke personeel.!!!

Snelle levering en goede communicatie.

Snelle levering en goede communicatie.

Scherpe prijzen en snelle levering

Website is duidelijk en goed te navigeren. Prijzen zijn goedkoop en aanbiedingen goed aangegeven. De levering was lekker snel. Duidelijke mails over de bestelling, waar die is en wanneer verzonden en wanneer die aankomt en ook belangrijk niet belachelijk veel mailtjes.

Uistekende service en vriendelijk personeel

Ik woon niet in de buurt maar ben eenmaal in de winkel uitstkend geholpen door zeer vriendelijk personeel. Daarnaast online een helm gekocht wat tevens conform verwachtingen is geleverd. Prijs / kwaliteit is uitstekend.

Duurt te lang

Helm en vizier besteld met een bepaald levertijd. Helaas werd die niet gehaald. Ik heb zelf meerder malen moeten communiceren over de levertijd. Daar kreeg ik keurig antwoord op, maar verkort uiteraard de levertijd niet. Op enig moment ook contact gehad over mijn vizier. Die kleur was na meer dan een maand nog steeds niet leverbaar. Er werd een alternatief voorgesteld. Tip voor dit bedrijf: communiceer zelf even met de klant als leveringen langer duren.

Deze keer minder goed helaas.

Wilde een item bestellen dus een mail verstuurd. Kreeg later netjes een mail met prijs en een link naar de webshop. Prijs kwam helaas niet overeen. Dus weer een mail verstuurd, weer netjes antwoord met een kortingscode gekregen. Dus rap de bestelling geplaatst maar toen klopte het kortingsbedrag niet. Uiteindelijk maar bij gelaten en nu heerlijk gebruiken. Wel een fijne winkel met veel keuze.

Online aankoop gedaan

Prima op de hoogte gehouden over mijn bestelling, en snel geleverd

great service and fast delivery

I ordered my Rev'it Monster 2 gloves and they arrived fast and without issues.

Snelle levering en klantvriendelijk

Goede en snelle service na telefonisch contact

Goed product snel geleverd, top.

Jas besteld en was op zoek naar een jas met iets van goud erin dat weer past bij de helm. Hier bij Biker outfit terecht gekomen en een mooie gevonden die ook nog eens in mijn maat was. Besteld en binnen een paar dagen binnen gekomen. Even passen en perfect. Nu kijken voor schoenen laarzen zonder veters.

Prima bedrijf

Revit bretels besteld , snel geleverd,nette prijs . Thanks

Scherpe prijzen en snelle levering

Ruim assortiment met mooie kleding. Scherpe prijzen, uitgebreide artikel omschrijving op website en snel geleverd!

Goede en snelle service

Ik kreeg snel het juiste product. Vergeleken met andere site's, duidelijk de goedkoopste. Snelle levering.

Goede sfeer, goed aanbod en goed geholpen

Werd perfect geholpen in de winkel en door de webshop. Er is online en in de winkel heel veel keuze in modellen en merken, niet alles was op voorraad maar wel bestelbaar online.

Prima service! Hele mooie jas!

Goede service! Prima te woord gestaan via de telefoon! Groetnis fan Joon.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV