Great

Happy customer, would buy again…

Alles top!

Schnelle Lieferung, gutes Produkt.

Hele prettige winkel met heel behulpzame en relaxte medewerkers

Bij aankomst in de winkel denk je, oh wat een kleine knusse winkel. Tot je verder kijkt. Ruime keuze aan spullen. Heel fijn! Ik kwam blanco binnen (vandaag eerste rijles) en wist niks. Ze nemen ruim de tijd om je het ea uit te leggen en met je mee te denken. Na één bezoek is voor mij duidelijk dat dit mijn winkel wordt als ik wat nodig heb. Top!!

Good we shop service

Easy shopping experience.

Lange levertijd en hoge retour kosten

Na de bestelling duurde het bijna nog 3 weken voor ik mijn product binnen kreeg. Helaas was de hoes te klein wat niet aan jullie ligt. Hierdoor moesten hem terugsturen en moest hiervoor bijna €8 betalen. Heb hem nu elders besteld waar de levering sneller is, binnen drie dagen, de hoes goedkoper is en geen retourkosten betaald hoeven te worden.

Item not received in time

Order not arrived in time Tracking # 288437I263289

• Would you recommend us? No

Had een vraag over een bepaald motorpak, keurig beantwoord, snelle levering. En alles was goed verpakt. Blij met mijn motorpak.

Duidelijk en snelle levering en retour

Artikel werd zeer snel geleverd via Post NL. Tevens goed verpakt voor verzending. Omdat ik een verkeerde schoenmaat had besteld heb ik ook gebruik gemaakt van hun retourservice. Dit is simpelweg terugsturen naar het opgegeven adres (verzendkosten voor de koper). Nadat ze het geretourneerde artikel hadden ontvangen, werd het geld ook snel teruggestort. Van alle status updates krijg je bericht per email, en dat is prettig.

prima bedrijf

levering volgens afspraak

Good price, very fast delivery

All ok

Snel en correct

Snel en duidelijk bestelling kunnen plaatsen. Alles werd geleverd zoals beschreven op de website. Super tevreden!

parfait

très bon prix , communication très bien.Merci.

Ok

Szybka dostawa

• Poleciłbyś nas? Tak

Dikke prima

Ik was opzoek naar bretels van een bepaald merk en zij waren de goedkoopste. En als Nederlander zijnde ben je daar toch gevoelig voor :) Dus geen twijfel bestellen en klaar. Werd ook nog eens snel gebracht en op de hoogte gehouden van het hele proces! Daar zakt mijn broek niet meer van af …

Alles zo als het hoort... Snel, lief, optijd, veilig en kwaliteit...

In de webshop geven jullie een code voor korting echter als je die in vult op de site werkt deze niet, erg jammer.

Steeds weer uitgestelde levering

John Doe Prison jas besteld op 12-02-2024 bij bikeroutfit.nl Leverdatum tot wel 6 keer bijgesteld, uiteindelijk op 10/08/2024 geleverd. Liefst 6 maanden moeten wachten dus! Oorzaak hiervan was blijkbaar John Doe, ze waren druk bezig met verhuis magazijn. Maar Bikeroutfit bleef het artikel te koop aanbieden, ook al wisten ze dat er niet geleverd kon worden.

Alles op tijd

Een jas besteld, in twee verschillende maten. Bezorging binnen een paar werkdagen zoals aangegeven stond op de website. Na ontvangst van de jassen deze gepast, en degene met de juist maat gehouden. Voor de andere die retour moest direct een retourcode via de website gekocht. Want de retouren moet je wel zelf betalen, maar dat staat ook duidelijk zo aangegeven. Daarna het retourpakket afgegeven bij PostNL, waarna binnen drie dagen het bedrag door Bikeroutfit is geretourneerd. Alles dus snel en zonder gedoe afgewerkt.

Fijne website en goede levering

Biker Outfit heeft een fijne website die gemakkelijk te gebruiken is.

Heel snel geleverd. En mooie spullen

Motorschoenen besteld en een dag later ontvangen! Super

super snelle levering

ik had de bestelling nog niet afgesloten en de bezorger was al op weg. :-)) Binnen 24 uur al geleverd

Super snelle levering

Levering is ontzettend snel gegaan.

33 Netwerkweg

Amsterdam 1033 MV